проблем с ксенон
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- nakata78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60
- Мечтае да кара: x6
проблем с ксенон
колеги здравейте!днес сложих ксенон на късите и на хаогените и ми се получи проблем в таблото,не ми работят уредите като километраж,оборотомер,бензин температура,и от долу лампичките!да не би да дава грешка някаде и да трябва да се сложи нещо за да лъже компа!колата мие 97г бензин
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Re: проблем с ксенон
Това което се слага да лъже компа е ако ти дава грешки за изгоряла крушка а не да не ти работи цялото табло! Дане си дал нещо на късо при монтажа? Пробва ли да откачиш акомулатора за 15-20 мин? Пробвай да увиеш баластите на ксенона и кабелите с готварско алуминиево фолио(това съвсем сериозно го казвам),но ми се струва че проблема се крие някъде в таблото...и май отиваш към ново табло,но дано да се лъжа ! Пробвай все пак това с фолиото !!! 

- nakata78
- кандидат ентусиаст
-
ами странно че това стана като монтирах ксенона,пак си го пускам свети си няма проблем,и чат пат залепат стрелките долу и не показва нищо!дано да не е табло че пак много пара ще отиде,от един ксенон голяма беля стана,да не бях го слагал
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
nakata78 написа:ами странно че това стана като монтирах ксенона,пак си го пускам свети си няма проблем,и чат пат залепат стрелките долу и не показва нищо!дано да не е табло че пак много пара ще отиде,от един ксенон голяма беля стана,да не бях го слагал
Пробвай първо да откачиш акомулатора за 15-20 мин.,ако не стане пробвай това с фолиото което ти казах !
- nakata78
- кандидат ентусиаст
-
ами ще пробвам да видим какво ще стане
5 мнения
• Страница 1 от 1