лютив пушак от колата.

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Влака

лютив пушак от колата.

Мнение от animall » 01 Дек 2010, 16:59

Колеги здравейте. Днес, както всеки ден бях до сервиза, просто ей така на кафенце. Таа вътре имаше една е46-тица 2.0Д 136 коня (с чип), въпросната кола беше вътре за да търсят защо когато колата работи на ниски обороти на място мирише на отрова, мирише като на богато гориво, предполагам всеки е мирисал кола с богата горивна смес. Аз лично си мисля, че това е от чипа. Същото впечатление ми направи друга е46-тица със същия мотор(пак чипосана). Искам да попитам, тъй като се навивам все повече да слагам чип на тдс-а, нормално ли е да мирише на богато гориво след като сложа чип или проблема не идва от него. Тази воня направо не се търпи. Някой ако има впечатления. Или това можеби не е проблем вследствие слагането на чип. Лично аз нямам наблюдение но нали все пак единия от параметрите на който влияе чипа е горивото. Това ме притеснява лично мен и би ми донесло голям дискомфорт затова питам ако това е нормална последица от слагането на чип искам да знам :)
Благодаря.
Изображение

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Re: лютив пушак от колата.

Мнение от Dimitroff » 01 Дек 2010, 17:14

2-те Е46ци не са махали катализатори, нали :mhihi: (смърди та не се трае като се запушат хубаво...една такава остра миризма, наподобява леко развалено яйце) :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Влака

Мнение от animall » 02 Дек 2010, 0:33

Иначе да и двете са с катализатори :) от там идва проблема така ли? Аз моя съм го махнал откакто купих колата и да съм спокоен, че няма да има проблем. Така ли да те разбирам Димитров?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 02 Дек 2010, 1:30

Сложи си чип ама от проверен човек голям кеф е . Колиците стават супер приятни за каране. Мойта почти не пуши и върви доста прилично та при теб нещата ще са повече от доволни. :yes:

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 02 Дек 2010, 22:58

animall написа:Иначе да и двете са с катализатори :) от там идва проблема така ли? Аз моя съм го махнал откакто купих колата и да съм спокоен, че няма да има проблем. Така ли да те разбирам Димитров?

:yes:

Назад към E39