Ремонт на оригинален фарове ксенон
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Ремонт на оригинален фарове ксенон
Здравейте колеги. Имали накой колега който да ремонтира оригинален ксенон на Е39 1998 г. Опитвам с врътките ръчно да го наглася за да вдигна фаровете нагоре, но не става тъйкато са ми паднали на 2-3 метра пред колата и на къси нищо не виждам. Моторчетата си работят като включа фаровете. Регулират се автоматиччно , НО САМО ТОЛКОВА и са паднали много ниско.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Re: Ремонт на оригинален фарове ксенон
Отиваш в Дарукар купуваш си ги и нямаш проблеми

Номенклатурен номер : 63120027924
Описание : РЕМОНТЕН К*Т - ФАР E39 до 09/00
Ед.цена (с ДДС) : 32.99 BGN
Има наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените

Номенклатурен номер : 63120027924
Описание : РЕМОНТЕН К*Т - ФАР E39 до 09/00
Ед.цена (с ДДС) : 32.99 BGN
Има наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
gvt_bg написа:Здравейте колеги. Имали накой колега който да ремонтира оригинален ксенон на Е39 1998 г. Опитвам с врътките ръчно да го наглася за да вдигна фаровете нагоре, но не става тъйкато са ми паднали на 2-3 метра пред колата и на къси нищо не виждам. Моторчетата си работят като включа фаровете. Регулират се автоматиччно , НО САМО ТОЛКОВА и са паднали много ниско.
Ремонтират ти се фаровете а не ксенона !!! Както е казал вече колегата,купуваш си тези врътки и ги сменяш,твоите във фара са натрошени и за това не можеш да си регулираш ръчно фаровете.По принцип не се сменят трудно,но ако не можеш сам предполагам,че всеки малко по сръчен майстор в сервиз ще ти ги смени !

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Мисля колегата ползва разговорното на ксенонови фарове, краткоказано ксенон
А на тези врътки съм чувал да им викат п..шки

- im0tep
- старши ентусиаст
-
sadex5 написа:Мисля колегата ползва разговорното на ксенонови фарове, краткоказано ксенон![]()
А аз пък как съм чувал да се вика на п..шките

- Salenko
- Потребител
-
- Кара: Е39 525D
- Мечтае да кара: E60 m-power
- Детайли за колата: 2002г.
Пичове ако има някой от Варна който може да ми смени въпросните щипки да драсне едно Л.С...естествено ще си платя за услугата! 

- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
Salenko написа:Пичове ако има някой от Варна който може да ми смени въпросните щипки да драсне едно Л.С...естествено ще си платя за услугата!
Колега ако не се лъжа ти си с фейсовите фарове , а там процедурата е по трудна , защото фаровете са лепени с някакъв гаден силикон

- animall
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Влака
Sesko написа:Salenko написа:Пичове ако има някой от Варна който може да ми смени въпросните щипки да драсне едно Л.С...естествено ще си платя за услугата!
Колега ако не се лъжа ти си с фейсовите фарове , а там процедурата е по трудна , защото фаровете са лепени с някакъв гаден силикон![]()
Не го вкарвай във филм човека

Поздрави

- im0tep
- старши ентусиаст
-
animall написа:Sesko написа:Salenko написа:Пичове ако има някой от Варна който може да ми смени въпросните щипки да драсне едно Л.С...естествено ще си платя за услугата!
Колега ако не се лъжа ти си с фейсовите фарове , а там процедурата е по трудна , защото фаровете са лепени с някакъв гаден силикон![]()
Не го вкарвай във филм човекасъс старите фарове си е. Те са елементарни за обслужване просто трябва малко мерак и време. Аз лично като дойде време да я правя тази маневра направо си купих фейс фарове и всичко заспа.
Поздрави![]()
Ако е 525D изобщо не е със старите фарове ако не са сменяни естествено.Колегата да каже с коя година е колата и с кой фар е?
- animall
- кандидат ентусиаст
-
im0tep написа:animall написа:Sesko написа:Salenko написа:Пичове ако има някой от Варна който може да ми смени въпросните щипки да драсне едно Л.С...естествено ще си платя за услугата!
Не го вкарвай във филм човекасъс старите фарове си е. Те са елементарни за обслужване просто трябва малко мерак и време. Аз лично като дойде време да я правя тази маневра направо си купих фейс фарове и всичко заспа.
Поздрави![]()
Ако е 525D изобщо не е със старите фарове ако не са сменяни естествено.Колегата да каже с коя година е колата и с кой фар е?
И двамата знаем, че има 525Д 2000Година без да е фейс

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details - това е за да не продължава спора.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
Абе аз ли съм кйорав или ти си измисляш? Къде видя,че е посочил бензин 98 година??? 

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Колегата най горе е с 98 ма година бензинка, а под него другия не се знае коя година е, дето е от Провадия...Опрайхме ги 
За коли от Италия внесени се наблюдава много късен фейс, там идва към2002- 2003
Или пo VIN 98, а регистрацията им е 2000, ама края !!! Забележете края !!

За коли от Италия внесени се наблюдава много късен фейс, там идва към2002- 2003

- im0tep
- старши ентусиаст
-
sadex5 написа:Колегата най горе е с 98 ма година бензинка, а под него другия не се знае коя година е, дето е от Провадия...Опрайхме ги
За коли от Италия внесени се наблюдава много късен фейс, там идва към2002- 2003Или пo VIN 98, а регистрацията им е 2000, ама края !!! Забележете края !!

- animall
- кандидат ентусиаст
-
Човече ти искаш да ме убедиш, че няма 525Д произведено 2000 година дето да е със стария фейс? така ли?
Общо взето искаш да ми кажеш, че тия 525д-та дето съм ти ги показал са 98ма година така ли ? човече специално за теб ако не вярваш, ще ти намеря вина на кола 525Д 2000година ама по Вин номер дето да не е фейс. имам познат с такава тук от санднаски... пък после пак ще говорим... сигурно ще кажеш, че и моя ТДС не е 11.99година можеби няма такъв.
Общо взето искаш да ми кажеш, че тия 525д-та дето съм ти ги показал са 98ма година така ли ? човече специално за теб ако не вярваш, ще ти намеря вина на кола 525Д 2000година ама по Вин номер дето да не е фейс. имам познат с такава тук от санднаски... пък после пак ще говорим... сигурно ще кажеш, че и моя ТДС не е 11.99година можеби няма такъв.
- viper_dg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46-330i
я кажете как се сменят тея п...шки?
\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
\_o___\\______//___o_/
\_o___\\______//___o_/
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2