Ремонт на оригинален фарове ксенон

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 735

Ремонт на оригинален фарове ксенон

Мнение от gvt_bg » 02 Дек 2010, 9:40

Здравейте колеги. Имали накой колега който да ремонтира оригинален ксенон на Е39 1998 г. Опитвам с врътките ръчно да го наглася за да вдигна фаровете нагоре, но не става тъйкато са ми паднали на 2-3 метра пред колата и на къси нищо не виждам. Моторчетата си работят като включа фаровете. Регулират се автоматиччно , НО САМО ТОЛКОВА и са паднали много ниско.

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Re: Ремонт на оригинален фарове ксенон

Мнение от Веселин|Василев » 02 Дек 2010, 9:55

Отиваш в Дарукар купуваш си ги и нямаш проблеми :winky:
Изображение

Номенклатурен номер : 63120027924
Описание : РЕМОНТЕН К*Т - ФАР E39 до 09/00
Ед.цена (с ДДС) : 32.99 BGN
Има наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е 39 520 98 г.

Мнение от im0tep » 02 Дек 2010, 16:02

gvt_bg написа:Здравейте колеги. Имали накой колега който да ремонтира оригинален ксенон на Е39 1998 г. Опитвам с врътките ръчно да го наглася за да вдигна фаровете нагоре, но не става тъйкато са ми паднали на 2-3 метра пред колата и на къси нищо не виждам. Моторчетата си работят като включа фаровете. Регулират се автоматиччно , НО САМО ТОЛКОВА и са паднали много ниско.

Ремонтират ти се фаровете а не ксенона !!! Както е казал вече колегата,купуваш си тези врътки и ги сменяш,твоите във фара са натрошени и за това не можеш да си регулираш ръчно фаровете.По принцип не се сменят трудно,но ако не можеш сам предполагам,че всеки малко по сръчен майстор в сервиз ще ти ги смени ! :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: X5 2003 e39 540

Мнение от sadex5 » 02 Дек 2010, 17:22

Мисля колегата ползва разговорното на ксенонови фарове, краткоказано ксенон :lol:
А на тези врътки съм чувал да им викат п..шки :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от im0tep » 02 Дек 2010, 17:25

sadex5 написа:Мисля колегата ползва разговорното на ксенонови фарове, краткоказано ксенон :lol:
А на тези врътки съм чувал да им викат п..шки :)

А аз пък как съм чувал да се вика на п..шките :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: Е39 525D
Мечтае да кара: E60 m-power
Детайли за колата: 2002г.

Мнение от Salenko » 10 Дек 2010, 13:19

Пичове ако има някой от Варна който може да ми смени въпросните щипки да драсне едно Л.С...естествено ще си платя за услугата! :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е60 525 x-drive
Мечтае да кара: M6

Мнение от Sesko » 10 Дек 2010, 19:59

Salenko написа:Пичове ако има някой от Варна който може да ми смени въпросните щипки да драсне едно Л.С...естествено ще си платя за услугата! :yes:

Колега ако не се лъжа ти си с фейсовите фарове , а там процедурата е по трудна , защото фаровете са лепени с някакъв гаден силикон :banghead: :dunno:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Влака

Мнение от animall » 11 Дек 2010, 0:39

Sesko написа:
Salenko написа:Пичове ако има някой от Варна който може да ми смени въпросните щипки да драсне едно Л.С...естествено ще си платя за услугата! :yes:

Колега ако не се лъжа ти си с фейсовите фарове , а там процедурата е по трудна , защото фаровете са лепени с някакъв гаден силикон :banghead: :dunno:

Не го вкарвай във филм човека :) със старите фарове си е. Те са елементарни за обслужване просто трябва малко мерак и време. Аз лично като дойде време да я правя тази маневра направо си купих фейс фарове и всичко заспа.

Поздрави :) :lalala:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от im0tep » 11 Дек 2010, 0:48

animall написа:
Sesko написа:

Не го вкарвай във филм човека :) със старите фарове си е. Те са елементарни за обслужване просто трябва малко мерак и време. Аз лично като дойде време да я правя тази маневра направо си купих фейс фарове и всичко заспа.

Ако е 525D изобщо не е със старите фарове ако не са сменяни естествено.Колегата да каже с коя година е колата и с кой фар е?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от animall » 11 Дек 2010, 0:57

im0tep написа:
animall написа:
Sesko написа:

Ако е 525D изобщо не е със старите фарове ако не са сменяни естествено.Колегата да каже с коя година е колата и с кой фар е?

И двамата знаем, че има 525Д 2000Година без да е фейс :) а той е посочил беензин + това 98 година.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details - това е за да не продължава спора.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от im0tep » 11 Дек 2010, 1:37

Абе аз ли съм кйорав или ти си измисляш? Къде видя,че е посочил бензин 98 година??? :shock:

ентусиаст
Аватар
Кара: X5 2003 e39 540

Мнение от sadex5 » 11 Дек 2010, 1:58

Колегата най горе е с 98 ма година бензинка, а под него другия не се знае коя година е, дето е от Провадия...Опрайхме ги :yes:
За коли от Италия внесени се наблюдава много късен фейс, там идва към2002- 2003 :lol: Или пo VIN 98, а регистрацията им е 2000, ама края !!! Забележете края !!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от im0tep » 11 Дек 2010, 11:21

sadex5 написа:Колегата най горе е с 98 ма година бензинка, а под него другия не се знае коя година е, дето е от Провадия...Опрайхме ги :yes:
За коли от Италия внесени се наблюдава много късен фейс, там идва към2002- 2003 :lol: Или пo VIN 98, а регистрацията им е 2000, ама края !!! Забележете края !!

:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от animall » 11 Дек 2010, 12:01

Човече ти искаш да ме убедиш, че няма 525Д произведено 2000 година дето да е със стария фейс? така ли?

Общо взето искаш да ми кажеш, че тия 525д-та дето съм ти ги показал са 98ма година така ли ? човече специално за теб ако не вярваш, ще ти намеря вина на кола 525Д 2000година ама по Вин номер дето да не е фейс. имам познат с такава тук от санднаски... пък после пак ще говорим... сигурно ще кажеш, че и моя ТДС не е 11.99година можеби няма такъв.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46-330i

Мнение от viper_dg » 11 Дек 2010, 12:27

я кажете как се сменят тея п...шки?
\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
\_o___\\______//___o_/

Следваща

Назад към E39