Проблем радиатор
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- geleto021
- Потребител
-
- Кара: BMW e39 525 tds
Проблем радиатор
Здравейте колеги вчера ударих неволно маркуча за водата който влиза в радиатора и с него се отчупи и пар1ето от пластмасовото казанче на което е захванат чрез скоби маркуча остана само едно от тези пръстенчета които се виждат на снимката та въпроса е дали може да се направи нещо или нов радиатор ....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Re: Проблем радиатор
Нов. Каквото и да направиш, ще тече.
- geleto021
- Потребител
-
Аз си мислех за вариант да намеря тръба с външен диаметър като вътрешния на тази част която е останала и да я вкарам вътре, и да я залепя със някакво лепило водоустойчиво и топлоустойчиво но нз дали има такова надежно
- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
колега имах го същият проблем,има 3 варианта за решение:
1.има една фирма в хладилника на черни връх която ремонтира радиатори и го правят целият радиатор от метална сплав и дават две години гаранция,цената за радиатор на Е39 беше 250лв преди 4 месеца
2.има втора употреба за около 100-150 лв но не се знае колко е здрава пласмасата
може и тя да е станала чуплива
3.нов в зависимост какъв е но варират от 240 до към 550лв.
успех
ПС.моят стой но е със същият проблем,ако нещо от него ти трябва пиши на лс ще ти го дам
1.има една фирма в хладилника на черни връх която ремонтира радиатори и го правят целият радиатор от метална сплав и дават две години гаранция,цената за радиатор на Е39 беше 250лв преди 4 месеца
2.има втора употреба за около 100-150 лв но не се знае колко е здрава пласмасата
може и тя да е станала чуплива
3.нов в зависимост какъв е но варират от 240 до към 550лв.
успех
ПС.моят стой но е със същият проблем,ако нещо от него ти трябва пиши на лс ще ти го дам
- hriskoss
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 525тдс
колега имах го същият проблем,но аз бях откъснал цялата гърловина,имам един познат майстор който ми го залепи и вече го карам над една година,взе ми 70лв.
- bbbooobbbiii
- Потребител
-
- Кара: 525da
- Мечтае да кара: M5
И аз счупих моя преди време на същото място и реших проблема като го занесох да го залепят. Момчетата си разбират от работата взеха ми 50лв. Адреса е на ул.Странджа но не помня кои номер, близо е до Централна гара точно между Опълчинска и Ботев
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
geleto021 написа:... остана само едно от тези пръстенчета които се виждат на снимката...
Колега, след като е останало едно пръстенче, вземи с пила и изтъркай зъбчето което не позволява на маркуча да влезне по-навътре. След това просто вкарваш маркуча още малко и стягаш със скобата. Не е нужно да се вкарваш в излишни разходи. Отчупил се е толкова лесно, понеже пластмасата старее и започва да се рони като вафла, заради високата t*.
- geleto021
- Потребител
-
Ненко Вранков написа:geleto021 написа:... остана само едно от тези пръстенчета които се виждат на снимката...
Колега, след като е останало едно пръстенче, вземи с пила и изтъркай зъбчето което не позволява на маркуча да влезне по-навътре. След това просто вкарваш маркуча още малко и стягаш със скобата. Не е нужно да се вкарваш в излишни разходи. Отчупил се е толкова лесно, понеже пластмасата старее и започва да се рони като вафла, заради високата t*.
Ами аз сега така я карам, вкарал съм маркуча през това зъбче, но сега постоянно се притеснявам да не излезе ако изфорсирам на някои завой примерно

- alex5454
- Потребител
-
- Кара: BMW 7
Няма страшно колега аз карам така вече 6 месеца и нито мърда нито тече !!!
Ако БМВ правеха хора , и те щяха да вървят настрани !!!!
- geleto021
- Потребител
-
ами така си остана несъм го пипал и вече седмица нищо не е правило проблем надявам се и да продължи да се държи. Ако държи така няма да взимам нов , ако пак изпусне чак тогава ще купувам нов
10 мнения
• Страница 1 от 1