Странно явление с ксенона?!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
Странно явление с ксенона?!
вчера цял ден беше така... днес проверявам вече сичко си е ок... и друг път го е правела на периоди ?!
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Re: Странно явление с ксенона?!
Ще сменяш скоро крушки.... моят в момента е така единия свети бяло синкаво- нормално, а другия свети в зелено, обаче

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Така е... като си заминава крушката си променя цветовата температура... най-често се покачва и започва да розовее... направо можеш да си вземеш нова/и.
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
Ненко Вранков написа:Така е... като си заминава крушката си променя цветовата температура... най-често се покачва и започва да розовее... направо можеш да си вземеш нова/и.
аз съм с оригинален ксенон само от бмв ли мога да си взема крушки ? Колко К трябва да са за да светят пак така ? И какви пари са ?
- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
obi_fix написа:Ненко Вранков написа:Така е... като си заминава крушката си променя цветовата температура... най-често се покачва и започва да розовее... направо можеш да си вземеш нова/и.
аз съм с оригинален ксенон само от бмв ли мога да си взема крушки ? Колко К трябва да са за да светят пак така ? И какви пари са ?
Не е задължително да са от БМВ, крушките ти се водят D2S и ако си с оригинални то тогава в момента трябва да са Philips и цената на 1 такава беше 200лв. Аз ти препоръчвам да си вземеш някакви други крушки (не филипс по обясними причини) и да са на 5000к. На е39 свети уникално. Оригиналните ги правят на 4200к. но идват слабички поне за мене.
The Ultimate Driving Machine
на 5000к и 6000к светят доста добре комплекта е 120лв китайски аз съм с такива и съм много доволен ако те интересува драсни на личен 

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Направо на 12 к слагай да е по-цигански ефекта
БМВ са казали 4300 келвина, които иска да прави китайски номера знае къде е илиенци.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- animall
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Влака
I.Voykov написа:Направо на 12 к слагай да е по-цигански ефектаБМВ са казали 4300 келвина, които иска да прави китайски номера знае къде е илиенци.
Ако не ти се дават 400лв за крушки слагай китайци, но да знаеш че колко и келвина да сложиш въобще не приличат на оригинален ксенон и от 100 километра личи че са менте. Лично мен това не ме кефи и затова се принудих да дам въпросната цифра за две чисто нови крушки. Иначе дето ти е написал колегата 130лв за ментаци - много са. има по 20-30 лв бройката което прави 40-60 комплекта, зависи на какъв търговец попаднеш.
animall написа:I.Voykov написа:Направо на 12 к слагай да е по-цигански ефектаБМВ са казали 4300 келвина, които иска да прави китайски номера знае къде е илиенци.
Ако не ти се дават 400лв за крушки слагай китайци, но да знаеш че колко и келвина да сложиш въобще не приличат на оригинален ксенон и от 100 километра личи че са менте. Лично мен това не ме кефи и затова се принудих да дам въпросната цифра за две чисто нови крушки. Иначе дето ти е написал колегата 130лв за ментаци - много са. има по 20-30 лв бройката което прави 40-60 комплекта, зависи на какъв търговец попаднеш.
Колега ако ми намериш за 60лева крушки Luxima ще купя един комплект независимо на 5000 или 6000k D2S
- mitev_pz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 M Sport
- Мечтае да кара: M5
Според мен колегата "animall" е напълно прав , доста имитаций и ментета излезнаха на пазара доста грозни.... ефтиното винаги излиза скъпо.. 

- sashozmeq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i Touring
- Мечтае да кара: BMW
Не съм с ксенон, но преди време поръчвах крушки за чичо ми и просто се чудя на цените за които говорите.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/OEM-PHIL ... ccessories
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/OEM-PHIL ... ccessories
Никога не карай по-бързо, от колкото твоят ангел-хранител може да лети.
- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
I.Voykov написа:Направо на 12 к слагай да е по-цигански ефектаБМВ са казали 4300 келвина, които иска да прави китайски номера знае къде е илиенци.
Извинявай колега, но според теб 5к. е циганско? Или за тебе е оправдана цената на 2 крушки - 400лв.? Уважавам мнението ти, но не мога да се съглася с него. За мене 5к. свети доста по прилично /силно и наситено спрямо 4300, които на дъжд (мокър асфалт) ми идват слаби/ и стилнно. А 400лв. за крушки смятам, че си е един прилично-излишен разход, аз поне предпочитам да дам 100лв.

The Ultimate Driving Machine
- ERNEST
- Потребител
-
- Кара: Е39 523i Touring
Хората му сложили оригинален ксенон вие го правете нарочно китайски!!! пази боже!!
144лв hella крушката, може да пробваш да смениш само 1 тогава ще видиш дали ти светят еднакво ако е така е супер, ако не светят еднакво и те дразнят значи сменяш 2. не пречи да караш с 2 различни по марка крушки. стига да не те дразни светенето им.
144лв hella крушката, може да пробваш да смениш само 1 тогава ще видиш дали ти светят еднакво ако е така е супер, ако не светят еднакво и те дразнят значи сменяш 2. не пречи да караш с 2 различни по марка крушки. стига да не те дразни светенето им.
Във Форума на ФОРД има 2 теми - ПРОБЛЕМИ и ПРОДАВА!!!
Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи
Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо
При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!
Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи
Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо
При нас съчетаваме теорията с практиката - НИЩО не работи и нямаме понятие защо!!!
13 мнения
• Страница 1 от 1