Заключих си багажника на Е60-то
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Заключих си багажника на Е60-то
след като падна акумолатора на въпросното BMW E60 2008г,и реших да го сменя,забравих ключа от колата вътре в багажника,и го зтворих, сега е без акумолатор и няма отваряне не гадния багажник а имам само един ключ за BMW (нямам и сервизен),които както споменах е заключен вътре какво може да се направи???/
- INTEGRALE
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
- Мечтае да кара: Koenigsegg
Re: Заключих си багажника на Е60-то
предния капак има плюс... отваряш , даваш ток и отключваш отвътре с бутона
а ако цялата е заключена.. ключар
П.С. ако не ти се дава пара за ключар чупиш джама , стъпка едно и после знаеш кво да правиш

П.С. ако не ти се дава пара за ключар чупиш джама , стъпка едно и после знаеш кво да правиш

- chehut
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d 2000г.
INTEGRALE написа:предния капак има плюс... отваряш , даваш ток и отключваш отвътре с бутонаа ако цялата е заключена.. ключар
Напълно е прав колегата!!!
Със сервизния ключ отключваш колата ако е заключена и след това отваряш капака. На двигателя от двете му страни има изводи с + и - за подаване на ток и после с централното отключваш багажника!

П.п. Не ме питай от къде знам...

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
besniaa написа:(нямам и сервизен)
chehut написа:Със сервизния ключ отключваш колата

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
Мерси колега , подадох ток отпреде на плюса и я отворих,
благодаря ви на всички ,а това за жената имам 2 такива 5-тици и тя като ме няма взима и я кара,но за това сега ще продавам едната
)
благодаря ви на всички ,а това за жената имам 2 такива 5-тици и тя като ме няма взима и я кара,но за това сега ще продавам едната

- aigner
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e-60 3.0.D,2006
- Мечтае да кара: Форд-Мустанг
- Детайли за колата: M-paket,2006g,231+++p.s.
- chehut
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d 2000г.
da6ip написа:chehut написа:Със сервизния ключ отключваш колата
![]()
![]()
Кое не разбра колега?
Сервизният ключ е направен от БМВ така, че да може да отключва само колата и да можеш да запалиш, но не и да отваря багажника и жапката( защото на него няма прореза през средата на ключа за чипа) с цел, колата когато е на сервиз да не могат да ти откраднат каквото има в багажника и жапката като им оставиш този ключ

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
chehut написа:da6ip написа:chehut написа:Със сервизния ключ отключваш колата
![]()
![]()
Кое не разбра колега?
Сервизният ключ е направен от БМВ така, че да може да отключва само колата и да можеш да запалиш, но не и да отваря багажника и жапката( защото на него няма прореза през средата на ключа за чипа) с цел, колата когато е на сервиз да не могат да ти откраднат каквото има в багажника и жапката като им оставиш този ключ
Колега мерси за обяснението все пак

Въпросът е че човека с проблема няма сервизен ключ

та така... а между другото е жабка със б

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
нямам го сервизния ключ,но и да го имам нз какво може да ми помогне тои ,тъи като нямам ключалки на дръжките на вратите,Но номера с подаването на тока от Плюса стана и си отворих багажника,благодаря на колегата INTEGRALE
Колеги имам проблем с ключалка на багажника на Е60 2004г.Оригиналната ключалка остана в отворено положение и неще да заключи.Смених Я с втора употреба,работеща.След като Я поставих не се отваряше с дистанционното а само ръчно,днес и тази ключалка остана в отворено положение.При замерване отива ток до ключалката.Сега при отворено положение се чува жужене от ключалката
Даите съвет къде е проблема
Даите съвет къде е проблема
10 мнения
• Страница 1 от 1