Гражданската отговорност в КОНКРЕТНИ ЦИФРИ
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
xterminat0r написа:какво значи без ПТП???
БЕЗ ПТП за последната година или изобщо се има предвид?
Едва ли правят справка в КАТ???
Писах го в началото или в другата тема за ГО.
Зависи от застрахователя.. те те питат от колко време не си имал и ти пишеш 2 години.. или никога или 1 месец.. няма значение.Справка в кат не правят ОБАЧЕ, ако стане нещо и се окаже, че ти си написал че си нямал ПТП или каквото и да е друго нарушени от 2 години.. а си се ударил преди 1 месец

SlipKnoT написа:xterminat0r написа:какво значи без ПТП???
БЕЗ ПТП за последната година или изобщо се има предвид?
Едва ли правят справка в КАТ???
Писах го в началото или в другата тема за ГО.
Зависи от застрахователя.. те те питат от колко време не си имал и ти пишеш 2 години.. или никога или 1 месец.. няма значение.Справка в кат не правят ОБАЧЕ, ако стане нещо и се окаже, че ти си написал че си нямал ПТП или каквото и да е друго нарушени от 2 години.. а си се ударил преди 1 месецтогава правят справка в кат и съответно виждат че си излъгал и не плащат.
добре ами ... това не може ли да се излъже някак си?
Миналата годинане се до вписваха хората които ще карат колите? Тази година довписват ли се? Какво става примерно ако името ти го няма в списъка и сгафиш? Няма покритие от ГО?
Сега си гледам ГО за тази година и там даже пише три години без птп да ги ...
как седи въпроса примерно ако 2ма от хората които използват колата нямат ПТП, а един има ... колко се плаща ?!
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
karaibrahim написа:Nucl3arDru1D написа:ако се поорганизираме и подходим сериозно, мога да говоря и да ползваме 10% отстъпка при вси4ки застрахователни компании![]()
като това е актуално не само за софия
Аз мога да го уредя, ГО при Български Имоти! Ако се съберете повече от 5 човека - 8%, ако сте повече от 10 - 10-11%.
Сериозен съм! Пиши ми на ЛС!!
разбирам те, аз предложих да се организираме защото сериозно можем да ползваме 10% отстъпка от всики компании по застраховки ГО. все пак всеки си има предпочитания коя компания да го обслужва. имам възможност за това и ще е добре за форума, но естествено темата се превърна в спор, кой разбира повече и т.н. който си е специалист - да си се оправя!
сомо един съвет: не си изхвърляйте старите полици по ГО, може да спести много ядове.

- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
mladen4o написа:окончателна тарифа на дзи ако няма птп до 1500 см 83лв.;до 2000см 95лв.; до 2500см 119лв.
Днес като регистрирах моята платих 95 лв. за ГО в ДЗИ. После имам и 10% отстъпка на какското .

Ма много ме кефи тази кола!!!

///
с риск това мое мнение да бъде изтрито бих изкал да предложа моите услуги за застраховки ГО и каско за всички регистрирани в нашия форум с 7% намаление към застрахователните компаниии дзи бул инс булстрад и армеец и намаление от цените на каското подчертъавам намаленията които аз ви давам са от моя личен процент които зима всеки един агент ако има йелае6ти мога да намина през екото тази седмица GSM 0889429419
0889429419
- karaibrahim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: f31
Актуални цени от Български Имоти
до 1500 - 72 лева
1500-1800 - 76 лева
1800-2500 - 96 лева
250> 260 лева
мотопеди и мотоциклети 36 лева
-8% на ЛС
до 1500 - 72 лева
1500-1800 - 76 лева
1800-2500 - 96 лева
250> 260 лева
мотопеди и мотоциклети 36 лева

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- karaibrahim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: f31
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
ми на този етап това мога да уредя за ентусиастите. готин жокер е, че работи и в други градове и не е само за София
после има винаги оказване на помощ при неприятности когато застраховката влиза в сила, а не само някой да вземе парата
интересно, 4е тази актуална тема за всички собственици на автомобили не е е много привлекателна за писане и разбирачите не се вълнуват от това колко ще спестят. е, не че нещо де...
когато вече имат коли и сами си поемат разходите нещата за нещастие ще се променят
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ

интересно, 4е тази актуална тема за всички собственици на автомобили не е е много привлекателна за писане и разбирачите не се вълнуват от това колко ще спестят. е, не че нещо де...

когато вече имат коли и сами си поемат разходите нещата за нещастие ще се променят

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ

добре ами ... това с ПТП-то не може ли да се излъже някак си?
Миналата година не се вписваха хората които ще карат колите? Тази година вписват ли се? Какво става примерно ако името ти го няма в списъка и сгафиш? Няма покритие от ГО?
Сега си гледам полицата на ГО за тази година и там даже пише три години без птп да ги ...
как седи въпроса примерно ако 2ма от хората които използват колата нямат ПТП, а един има ... колко се плаща ?!

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5