Гражданската отговорност в КОНКРЕТНИ ЦИФРИ
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- karaibrahim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: f31
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
аз ще направя в тази компания която ми дава най добра цена така или иначе от тази ГО нищо не ползвам тя ми служи пред милиционерите и ако натърта някой да му изплътят ако няма каско и ако съм виновен

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
ВОСЕ е напълно прав ,от вашата ГО ,зависи единствено колко ще платят на този ,които сте ударили,а от неговата колко ще платят на вас п.с. ами ако тои е застрахован в ЕВРОПАBoce написа:Един въпрос..... При Птп като нямаш вина и ти Плащат от компанията на тоя дето те ударил нали така?И после компанията на виновния си тарси парата от твойта....Така че кво излиза че е се тая каде ше напраиш или?Не сам сигурен за тва така че някой да ме поправи ако бъркам....

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
BMX написа:Всъщност ГО е поредния рекет на държавата. Повечето от нас (ако не всички) имат Каско, а в случай на птп можеш да избираш кой да покрие щетите - компанията при която ти е каското или тази с го. И понеже е съвсем логично кой е правилният избор, няма почти никакво значение къде е ГО. Освен в случай на смъртен случай, но да изключиме тази черна тема. Надявам се никой да не изпада в подобна ситуация.
При наличие на каско, ГО ти е само за пред куките.
Тц. Това е най-умното нещо, което измислиха за годините на прехода в областта на автомобилите. Друг е въпроса как ни го употребяват застрахователите... Щото като те тресне някой и нямаш каско трябва да го съдиш с години да ти плаща... А замислил ли си се,че може ти да си този някой... Ако те бият парите и можеш да извадиш кеш няколко бона да покриеш щетите на каква да е кола - хубаво, не си прави ГО. Каското е доброволна застраховка за твоето си спокойствие. ГО е застраховка за останалите от теб...

Never mistake motion for action...
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Колеги, сега ми се обадиха мои приятели, които бачкат в ДЗИ да ми съобщят новите цени на ГО до 1800 куб.!Та цената за една година до 1800 куб. вече е 95 лв. ДЗИ /това е сериозна и достоверна информация, топла-топла
/ !!!

::: vankata™ :::
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
ако се поорганизираме и подходим сериозно, мога да говоря и да ползваме 10% отстъпка при вси4ки застрахователни компании
като това е актуално не само за софия

Leon написа:...Ако те бият парите и можеш да извадиш кеш няколко бона да покриеш щетите на каква да е кола - хубаво, не си прави ГО...
Май не четеш внимателно. ГО не е пожелателна, а задължителна застраховка. При наличие на Каско, ГО ти е единствено за пред органите на реда. Защото с тази война по пътищата да караш кола за 5000+ лв без Каско е просто неразумно.
- karaibrahim
- кандидат ентусиаст
-
Eva* написа:Тествах "Алианц"![]()
Автомобил - Пежо 205 1,4 куб. 88 г., един водач - собственик, без ПТП, гр.София, несемеен, над 24 години, цена: 123,00 лв.
Moжеше да си спестиш точно 50 лева

- karaibrahim
- кандидат ентусиаст
-
Nucl3arDru1D написа:ако се поорганизираме и подходим сериозно, мога да говоря и да ползваме 10% отстъпка при вси4ки застрахователни компании![]()
Аз мога да го уредя, ГО при Български Имоти! Ако се съберете повече от 5 човека - 8%, ако сте повече от 10 - 10-11%.
Сериозен съм! Пиши ми на ЛС!!

- Stu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E53 X5 2004
karaibrahim написа:Български Имоти
72 / 92 / 240 лева...![]()
Ако се съмнявате в компанията, да знете че тя е собственост на групата Wiener Staedtishe. Потърсете малко инфо и ще разберете за какво и реч.
Аз си взех точно такава и мисля , че всичко е наред. Все пак компанията я има от бая години и прочетох тук там собствениците са същите като на TBI - Доверие. Цената е неповторима
- karaibrahim
- кандидат ентусиаст
-
Stu написа:karaibrahim написа:Български Имоти
72 / 92 / 240 лева...![]()
Ако се съмнявате в компанията, да знете че тя е собственост на групата Wiener Staedtishe. Потърсете малко инфо и ще разберете за какво и реч.
Аз си взех точно такава и мисля , че всичко е наред. Все пак компанията я има от бая години и прочетох тук там собствениците са същите като на TBI - Доверие. Цената е неповторима
Грешно си прочел... БЪлгарски Имоти е на Виенер Стетише, втория по глоемина застраховател в Европа след Алианц и най-големия за централна и източна Европа. Не можете да имате абсолютно никакви притеснения за плащанията!
68 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5