Сбирка на МОРЕТО БМВ 2003 ТРЯБВА ДА Е След 17 АВГУСТ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
62 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Сбирка на МОРЕТО БМВ 2003 ТРЯБВА ДА Е След 17 АВГУСТ
Отварям тази тема за да започнем да се уточняваме за дата и място на срещата!
Виждам има предложение за 17 Август така че да го обсъдим!!!
Мястото явно ще е някъде из южното черноморие
Чакам вашите коментари и предложения...
Виждам има предложение за 17 Август така че да го обсъдим!!!
Мястото явно ще е някъде из южното черноморие

Чакам вашите коментари и предложения...
Последна промяна madpetio на 13 Май 2003, 8:19, променена общо 1 път
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
Mоето мнение: в по-големите курорти е доста претъпкано и няма да е много подходящо.Мисля че тряа да се съберем някъде по малките курорти на Юг. Там е и по-спокойно и по-евтино. А пък и виждате всякакви бушмени като видят група баварци и пощръкляват като бик на червено. А това може да доведе до определени проблеми, които мисля никой от нас не желае.
Предлагам около 15 Август 2003. Созопол или надолу... може и Несебър ако пък има толкова чак желаещи , но по принцип там си е много навалица заради Слънчев Бряг а и цените не ми се нравят много много...
с колко и пари да ида на Несебър повече от седмица не съм изкарвал
Въпроса е също да се съберем на място на което няма "мутри" защото не ми се чупят глави...

Въпроса е също да се съберем на място на което няма "мутри" защото не ми се чупят глави...

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- viper
-
След събора ходих до Ахтопол - малко е аграрно, ама пък е спокойно. Аз предлагам да е Приморско/Китен за база, а, пък ръчките да стават по наюг - пътя към Ахтопол в момента го ремонтират и предполагам, ще да е в перфектно състояние. Има и други много малко използвани пътчета в местността, ама с много завои и други такива готини работи. Бургас е на 30-тина километра от Приморско.. Абе цялото южно черноморие си е наше 

за созопол казвам
Обаче там ми се струва че наистина по това време ще е ужас
:)
Мисля наистина че най-удачния вариант би бил Приморско или Китен въпрки че там също върлува дива селения не би трябвало да има проблеми пък и там са повечето са безобидни тарикати - само да не засегна някой от района
Точно преди приморско има жесток път равен и супер асфалт вярно че е на изкаване и слизане от което се губи видимост ама ще го измислим пък и май правят в момента пътя към ясна поляна така че има къде
ааа също и правата която е точно след смокините и минава покрай морето е добра за изпълнения
:):)
места могат да се намерят винаги там дори и в пиково време
:)
айде дано стане нещо

Мисля наистина че най-удачния вариант би бил Приморско или Китен въпрки че там също върлува дива селения не би трябвало да има проблеми пък и там са повечето са безобидни тарикати - само да не засегна някой от района

Точно преди приморско има жесток път равен и супер асфалт вярно че е на изкаване и слизане от което се губи видимост ама ще го измислим пък и май правят в момента пътя към ясна поляна така че има къде
ааа също и правата която е точно след смокините и минава покрай морето е добра за изпълнения

места могат да се намерят винаги там дори и в пиково време

айде дано стане нещо

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Приморско май е най-добре, защото не е толкова тарапана като в Созопол.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
Момчета на Китен е перфектно ! Няма въобще много мутри макар че там е една от най-добрите дискотеки ..... те мутрите си ходят в Зангадор и не стъпват в града - има много хубави хотели то4но до пътя (не е шумно) и имат огромни паркинги , там още не са се вдигнали цените защото курортат не се е развил достатъчно !
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Аз съм за Приморско...до Созопол се стига бързо а там само ние ще липсваме ако тръгнем да си търсим квартири, пак и куките от Созопол са малко тапи.
А на север кам Шабла например....там е супер ефтино, няма хора, природата е страшно красива и пътище има колкото искате....аз само веднъж сам ходил там де ама....някой друг да даде повече инфо.
А на север кам Шабла например....там е супер ефтино, няма хора, природата е страшно красива и пътище има колкото искате....аз само веднъж сам ходил там де ама....някой друг да даде повече инфо.

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
аве хора кво сте се стресирали от тия мутри и те са хора и те серат сащите гомна като нас.аз предпочитам красив кьнпинг до весело местенце,като например кьмпинг ахтопол които е близо до несебар или някои подобен до созопол..абе ,решаваите го вие аз сам само против от влас нагоре

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
Лозенец
и аз съм на Лозенец
аз преди или след сбирката ще съм на Несебър
аз преди или след сбирката ще съм на Несебър
62 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5