Кой ксенон е най-рентабилен в отношение цена-качество
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Кой ксенон е най-рентабилен в отношение цена-качество
vicho написа:Nukem написа:Според мен при 90% от случайте с проблеми с Китайския ксенон, проблема е в задкормилното устройство, моя ксенон е вече на 3г. купих го за 35$+40$доставка и не е мръднал, взел съм резервни крушки 4300к да сменя мойте 12000к ама не щат да горят!
Ако си спазвате простите правила да не палите на светнат ксенон и да не гасите колата преди да загасите ксенона няма да имате никакви проблеми!
първото правило - ДА!
второто - безсмислено е
Аз не ги спазвам и двете, и чак преди седмица ми се повреди един баласт, а кришките не са ръднали

И си паля на пуснати фарове и си гася и то по няколко пъти на ден.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
vld написа:vicho написа:Nukem написа:Според мен при 90% от случайте с проблеми с Китайския ксенон, проблема е в задкормилното устройство, моя ксенон е вече на 3г. купих го за 35$+40$доставка и не е мръднал, взел съм резервни крушки 4300к да сменя мойте 12000к ама не щат да горят!
Ако си спазвате простите правила да не палите на светнат ксенон и да не гасите колата преди да загасите ксенона няма да имате никакви проблеми!
първото правило - ДА!
второто - безсмислено е
Аз не ги спазвам и двете, и чак преди седмица ми се повреди един баласт, а кришките не са ръднали![]()
И си паля на пуснати фарове и си гася и то по няколко пъти на ден.
случвало ми се е при пуснати фарове и след това запалване на автомобила, единия ксенон да не запали и се налага рестарт, докато никога не ми се е случвало да запаля автомобила и след това фаровете и някой ксенон да откаже (малко объркано, ама ме разбра)

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Your choice
Като светлина ти препоръчвам 4300К или евентуално 5000к не повече, аз съм с 6000к и направо си бие към синьо и не ме кефи, но като го зимах не съм мислил.. (че не отива на цвета на колата и че не свети по добре от 4300) но карай живи и здрави да сме само, другото се купува

Като светлина ти препоръчвам 4300К или евентуално 5000к не повече, аз съм с 6000к и направо си бие към синьо и не ме кефи, но като го зимах не съм мислил.. (че не отива на цвета на колата и че не свети по добре от 4300) но карай живи и здрави да сме само, другото се купува

Аз също съм с ксенон за 60 лъвчета и нямам никакви проблеми. 

- djhris-mix
- Потребител
-
- Кара: е39 525tds
Nukem написа:Според мен при 90% от случайте с проблеми с Китайския ксенон, проблема е в задкормилното устройство, моя ксенон е вече на 3г. купих го за 35$+40$доставка и не е мръднал, взел съм резервни крушки 4300к да сменя мойте 12000к ама не щат да горят!
и аз така мисля

да 4300к това ще да е най-рентабилното
А...колега KUM4o между другото много яка кола супер е, даже почти прелича на моята
А...колега KUM4o между другото много яка кола супер е, даже почти прелича на моята

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
5k, 35w според мен
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
39 мнения