е39 м5 туринг
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Re: е39 м5 туринг
поредния красив проект
евала бате на теб поне ти идва отръки.
Успех

Успех

- CA3108KM
- младши ентусиаст
-
- Кара: само русо и с 19"
- Мечтае да кара: същото (е39) ама М
супер браво че поне с пари се оправят нещата.. а може ли да питам за да не пускам нова тема...започнъл съ ми аз цялостен проект и съм стигнал до окачването мога л исам ос смяна на пружините да я смъкна малко с около 2-3 сантиметра от сегашното положение на ръба на калника спрямо гумата.. ии към Явор.. за теглича какви средства са необходими и интервенции.. благодаря
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
blacksapphire написа:Ето я въпросната единствена бройка Е39 М5 комби и до нея Е34 кабрио![]()
http://www.bmwblog.com/2009/10/30/photo ... touring-3/
това до комбито верно ли е Е34 кабрио??? или аз съм се заблудил нещо....

- Nitrowalk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 M5
taba4ko написа:blacksapphire написа:Ето я въпросната единствена бройка Е39 М5 комби и до нея Е34 кабрио![]()
http://www.bmwblog.com/2009/10/30/photo ... touring-3/
това до комбито верно ли е Е34 кабрио??? или аз съм се заблудил нещо....
Не си , не си ,

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
и още

- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
- CA3108KM
- младши ентусиаст
-
до колкото съм виждал има лимузини,купе-кабриота и е30 компакт.... може и да е мит.. но съм виждал снимки
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
CA3108KM написа:супер браво че поне с пари се оправят нещата.. а може ли да питам за да не пускам нова тема...започнъл съ ми аз цялостен проект и съм стигнал до окачването мога л исам ос смяна на пружините да я смъкна малко с около 2-3 сантиметра от сегашното положение на ръба на калника спрямо гумата.. ии към Явор.. за теглича какви средства са необходими и интервенции.. благодаря
за окачването-взех си коили д2
за теглича-имаше си го колата,само поръчах дифузора на новата бронята да е за такава с теглич

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- neoplatinum
- Потребител
-
- Кара: BMW X4 2.0 d xDrive
Поздравления за ентусиазма на автора и за уникалният проект. Ще чакам с нетърпение снимков материал, след и по време на проекта 

- CA3108KM
- младши ентусиаст
-
Явор написа:CA3108KM написа:супер браво че поне с пари се оправят нещата.. а може ли да питам за да не пускам нова тема...започнъл съ ми аз цялостен проект и съм стигнал до окачването мога л исам ос смяна на пружините да я смъкна малко с около 2-3 сантиметра от сегашното положение на ръба на калника спрямо гумата.. ии към Явор.. за теглича какви средства са необходими и интервенции.. благодаря
за теглича-имаше си го колата,само поръчах дифузора на новата бронята да е за такава с теглич
ами какви пари ти излязоха... решил съм да го правя както трябва и да пестя умерено естествено... а и забелязах че повечето дизели са с ниско окачване.. дали ако взема от там ще пасне на бензинка ? за бронята намерих и аз дифузер за теглич (реших проблема) и евентуално още 1 питане ДТМ капак преден само от ебей ли мога да си взема ? ако има някаде в българия да ме упътите че да не плащам излищна доставка...
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
CA3108KM написа:Явор написа:CA3108KM написа:супер браво че поне с пари се оправят нещата.. а може ли да питам за да не пускам нова тема...започнъл съ ми аз цялостен проект и съм стигнал до окачването мога л исам ос смяна на пружините да я смъкна малко с около 2-3 сантиметра от сегашното положение на ръба на калника спрямо гумата.. ии към Явор.. за теглича какви средства са необходими и интервенции.. благодаря
ами какви пари ти излязоха... решил съм да го правя както трябва и да пестя умерено естествено... а и забелязах че повечето дизели са с ниско окачване.. дали ако взема от там ще пасне на бензинка ? за бронята намерих и аз дифузер за теглич (реших проблема) и евентуално още 1 питане ДТМ капак преден само от ебей ли мога да си взема ? ако има някаде в българия да ме упътите че да не плащам излищна доставка...
Какви капаци бе пЕчага що занимаваш явор с глупости

Ако наистина искаш окачване по-ниско от нормалното за твоята кола(и да не вози като е36 с 18'), имам оригинално с чисто нови амортесиори (предни) M sports suspension свалено от 530ка
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3