Кой ксенон е най-рентабилен в отношение цена-качество
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- BYRZIQ69
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 316 м43
- Мечтае да кара: нещо което се движи на вода,върви като самолет и спира като...........
- Детайли за колата: нещо което се движи на вода,върви като самолет и спира, като форума на бмв след поредния събор
Кой ксенон е най-рентабилен в отношение цена-качество
Колеги искам да си купя ксенон,защото с тия фарове нищо не се вижда вечерно време бахх.
Та интересно ми е кой ксенон е най-рентабилен в отношение цена-качество,смятам да не отделям много пари за тази цел, ат оригинален ксенон няма да слагам.
В момента се колебая м/у ксенон за 60лв без гаранция от платена обява на колега във форума, но като прочетох тази тема:
viewtopic.php?f=15&t=228428 малко взех да се колябая отностно този ксенон за 60лв
И още нещо, което ме интересува 35 или 55 вата, каква е разликата? Съмнявам се, че 55 ватовата натоварва с нещо, защото иначе 55 ще да е най-оферта май
Сигурно има такава тема някъде,но аз неможах да бамеря тази информация в търсачката.
Та интересно ми е кой ксенон е най-рентабилен в отношение цена-качество,смятам да не отделям много пари за тази цел, ат оригинален ксенон няма да слагам.
В момента се колебая м/у ксенон за 60лв без гаранция от платена обява на колега във форума, но като прочетох тази тема:
viewtopic.php?f=15&t=228428 малко взех да се колябая отностно този ксенон за 60лв
И още нещо, което ме интересува 35 или 55 вата, каква е разликата? Съмнявам се, че 55 ватовата натоварва с нещо, защото иначе 55 ще да е най-оферта май
Сигурно има такава тема някъде,но аз неможах да бамеря тази информация в търсачката.
Последна промяна BYRZIQ69 на 22 Ное 2010, 22:10, променена общо 1 път
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Кой ксенон е най-рентабилен в отношение цена-качество
И от 60 и от 160 са еднакви. Просто единия продавач е по-лаком от другия.
Аз съм с тези само че със 6 месеца гаранция. Заслужават си парите. Нямат никакви проблеми
.

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- BYRZIQ69
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 316 м43
- Мечтае да кара: нещо което се движи на вода,върви като самолет и спира като...........
- Детайли за колата: нещо което се движи на вода,върви като самолет и спира, като форума на бмв след поредния събор

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
упражнението е просто
Ксенона от Китай без марка си струва - 60лв. крайна цена = в тази цена е включено - доставна цена транспорт и търговска надценка. като транспорта е приблизително равен на доставната цена, казвам го от опит внасял съм всякакви простотии от оризаре.
Та ксенона от 150лв с една година гаранция всъщност е ксенон от 60лв, но просто търговеца обезпечава гаранцията с друг комплект, та когато платиш 150лв. не взимаш по-качествен а просто застраховаш стоката на 100% като застраховката не е да кажем 10% от цената а 100% че и малко отгоре. Изборът е твой
Да не коментираме че винаги може да попаднеш на някой който да ти каже че "това не е гаранционно"

Ксенона от Китай без марка си струва - 60лв. крайна цена = в тази цена е включено - доставна цена транспорт и търговска надценка. като транспорта е приблизително равен на доставната цена, казвам го от опит внасял съм всякакви простотии от оризаре.
Та ксенона от 150лв с една година гаранция всъщност е ксенон от 60лв, но просто търговеца обезпечава гаранцията с друг комплект, та когато платиш 150лв. не взимаш по-качествен а просто застраховаш стоката на 100% като застраховката не е да кажем 10% от цената а 100% че и малко отгоре. Изборът е твой

Да не коментираме че винаги може да попаднеш на някой който да ти каже че "това не е гаранционно"
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Според мен при 90% от случайте с проблеми с Китайския ксенон, проблема е в задкормилното устройство, моя ксенон е вече на 3г. купих го за 35$+40$доставка и не е мръднал, взел съм резервни крушки 4300к да сменя мойте 12000к ама не щат да горят!
Ако си спазвате простите правила да не палите на светнат ксенон и да не гасите колата преди да загасите ксенона няма да имате никакви проблеми!
Ако си спазвате простите правила да не палите на светнат ксенон и да не гасите колата преди да загасите ксенона няма да имате никакви проблеми!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Nukem написа:Според мен при 90% от случайте с проблеми с Китайския ксенон, проблема е в задкормилното устройство, моя ксенон е вече на 3г. купих го за 35$+40$доставка и не е мръднал, взел съм резервни крушки 4300к да сменя мойте 12000к ама не щат да горят!
първото правило - ДА!
второто - безсмислено е

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- tZv3t0zAr
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е21 318is 78' сега е30 328
- Мечтае да кара: e30 monster
Moите скорошни наблюдения са от на брат ми колата ...
Луксима за 3 години замина едната крушка, той покара 1-2 седмици с розово светеща крушка и изгоря и баласта ...
Сега си взе от тези по 50-60лв.
Еми като палят минават през цветовете на дъгата, много повече блести и заслепява. На студенето се случва да не запалят ..
Преди с луксимата, както и на моята кола луксимата не ми се е случвало да не запалят. Мойте ако се прецакат нз дали бих сложил тея от 50лева ...
Някой беше споменал по горе че идвали от едно и също място, да така е но има 4-5 качества на производство. Много от голямите марки за всякакви неща са си изнесли производствата по китай и т.н. обаче според мен е важен качествения контрол.
Да кажеме че хела взимат първо качество, луксима 2 или 3 то, а тея по 5 лева са 5то качество ...
Аз така си обяснявам нещата. Друг е въпроса че има и такива 5то качество които се продават на двойна цена ...
Луксима за 3 години замина едната крушка, той покара 1-2 седмици с розово светеща крушка и изгоря и баласта ...
Сега си взе от тези по 50-60лв.
Еми като палят минават през цветовете на дъгата, много повече блести и заслепява. На студенето се случва да не запалят ..
Преди с луксимата, както и на моята кола луксимата не ми се е случвало да не запалят. Мойте ако се прецакат нз дали бих сложил тея от 50лева ...
Някой беше споменал по горе че идвали от едно и също място, да така е но има 4-5 качества на производство. Много от голямите марки за всякакви неща са си изнесли производствата по китай и т.н. обаче според мен е важен качествения контрол.
Да кажеме че хела взимат първо качество, луксима 2 или 3 то, а тея по 5 лева са 5то качество ...
Аз така си обяснявам нещата. Друг е въпроса че има и такива 5то качество които се продават на двойна цена ...

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
А според мене всички китайки се правят на едно място,просто всичко е до късмет(при китайците всичко е до късмет
) Другият вариант е вътре газът да е по малко в самата крушка 

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
оригиналният заводски ксенон 4300 или 5000 ? или ?
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Някой беше споменал че е 5300.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
За 5 месеца нямах никакви проблеми като съм използвал ксенона правилно
Моят е китайски за 60 точки
Винаги го паля 10-тина секунди след като запаля колата, винаги се запалва от раз, няма значение в какво време, абе супер доволен съм, като за 60 лв. си е екстра 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
ммм не си спомнян за 5300К цвят
4300 - топлп бяло леко бие жълто заводски
5000 - студено бяло
6000 - бяло с синкав отенък - всички принципно слагаме такъв
Колкото по висока температура на цвета толкова по-малка осветеност

4300 - топлп бяло леко бие жълто заводски
5000 - студено бяло
6000 - бяло с синкав отенък - всички принципно слагаме такъв

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ditko1 написа:оригиналният заводски ксенон 4300 или 5000 ? или ?
4300К е оригиналният заводски ксенон! (светлината леко жълтее и осигурява НАЙ-ДОБРА видимост)
5000К - чисто бяла светлина (много добра видимост)
6000К - синьо (добра видимост)
8000К - много синьо (средна видимост)
10000-12000К - Лилаво (лоша видимост)
нагоре няма смисъл!

Coulthard написа:6000 - бяло с синкав отенък - всички принципно слагаме такъв![]()
аз пък никога не съм слагал 6000, но съм карал коли с такъв и не ми хареса
и на тази и на миналата ми кола съм с 5000, като на миналата беше 55 вата, а на тази 35в - РАЗЛИКА НЯМА!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3