Проблем Хидравлична рейка?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- neo5030
-
-
- Кара: е34 525 TDS
- Мечтае да кара: e38 750i
Проблем Хидравлична рейка?
Значи проблема е че волана се върти прекалено лесно с малкия пръст може да си карам .. когато навия на макс се чува свирене .. ама проблемаа е че се върти многоо лесно волана с 1 пръст а при 100 нагоре си е опасно дали проблема е в рейка или няаде другаде? 

Обичам теее, Разбойнико Мой... винаги ме спасяваш, винаги бягаш с мен, винаги ме разбираш, винаги си на линия, винаги ми даваш ... да разбера че... мога да съм спокоен в теб, до теб... винаги си усмихнат и готов да се забавляваме , винаги ти светят очите, ангелските.. BMW
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Проблем Хидравлична рейка?
Това за проблем ли го имаш, колега
Сериозно, според мен хидравликата ти работи ок. Иначе зависи с какви гуми си. Но за да се върти прекалено лесно волана (т.е. по-лесно отколкото е нормално), като проблем ако изобщо съществува такъв проблем, е помпата ти да прави по-голямо налягане от нормалното. Нека другите колеги да се изкажат, но аз лично за първи път чувам за случай като твоя.

колега според мен нямаш проблем
може би просто не си свикнал. Карай си и се радвай че се варти лесно
проблема е когато стане трудно......а за свиренето мисля че е нормално защото когато завартиш волана на макс и го задържиш претоварваш хидравликата

- ФЕРАРИСТ
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Провери си течноста за всеки случай, и си свиркай, защото това определено не е проблем.....
- neo5030
-
-
качвал съм се и на други 3-ки,5-ци и прочие.. Абе пак се върти лесно но не чак толкова,мойто направо като го засиля се върти до крайна точка
От долу рейката е омаслила като погледна.. Течност има.. Незнам вече къде е проблема,просто ме е страх при по високи скорости да пусна волана защото е адски лек.Иначе 15-ки 195/65 съм

Обичам теее, Разбойнико Мой... винаги ме спасяваш, винаги бягаш с мен, винаги ме разбираш, винаги си на линия, винаги ми даваш ... да разбера че... мога да съм спокоен в теб, до теб... винаги си усмихнат и готов да се забавляваме , винаги ти светят очите, ангелските.. BMW
- balcanbas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 528i;ML320;E46CI B28TU
- Мечтае да кара: F10
Аз имам точно обратния проблем със сервото...
Моя волан се върти малко трудно,каква може да е причината ? като се има в предвид ,че маслото ми е на макс.
Моя волан се върти малко трудно,каква може да е причината ? като се има в предвид ,че маслото ми е на макс.
- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
neo5030 написа:Значи проблема е че волана се върти прекалено лесно с малкия пръст може да си карам .. когато навия на макс се чува свирене .. ама проблемаа е че се върти многоо лесно волана с 1 пръст а при 100 нагоре си е опасно дали проблема е в рейка или няаде другаде?
На 525-цата ми е така и е супер гот ама аз му сложих кормилна кутия от сервотроник ( знам че Е36 е с рейка ) та има ли сервотроник рейки ( би трябвало ) ,да не ти е такава виж трябва да има букса с кабелче или нещо такова. Обаче сервотроника се втвърдява при повишаване на скоростта обаче ако няма управление за сервотроника ( както е при мен ) и вързано направо към 12V ще е лек и при по-голяма скорост.
- neo5030
-
-
хмм ами съмняваме да е с сервотроник,понеже е малко стара година освен ако не са сменявало нещо.. Иначе къде трябва да го търся това кабелче? ако си от софия дай на лично ако може да се видим да ми обясниш за какво става въпрос че много много не съм в час с тея неща.. При висока скорост си е същото пак се върти лесноvladobate написа:neo5030 написа:Значи проблема е че волана се върти прекалено лесно с малкия пръст може да си карам .. когато навия на макс се чува свирене .. ама проблемаа е че се върти многоо лесно волана с 1 пръст а при 100 нагоре си е опасно дали проблема е в рейка или няаде другаде?
На 525-цата ми е така и е супер гот ама аз му сложих кормилна кутия от сервотроник ( знам че Е36 е с рейка ) та има ли сервотроник рейки ( би трябвало ) ,да не ти е такава виж трябва да има букса с кабелче или нещо такова. Обаче сервотроника се втвърдява при повишаване на скоростта обаче ако няма управление за сервотроника ( както е при мен ) и вързано направо към 12V ще е лек и при по-голяма скорост.

- AcTePuKc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '06 е60 530i & '96 e36 328i
- Мечтае да кара: e60 M5
И моята сега като и сложих 15" със зимните гуми е така.голяма разлика има отколкото със 17".
10 мнения
• Страница 1 от 1