Какво прасе да си купя? (диференциал за Е36 318i)

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Какво прасе да си купя? (диференциал за Е36 318i)

Мнение от Skid » 20 Ное 2010, 19:35

Здравейте, колеги. Имам следната ситуация, искам да си сменя диференциала на бимата понеже вие. След двудневно ровене във форума и писане в търсачката не можах да намеря тема, където да са описани съвместимите диференциали, т.е. от каква друга кола различна от 318i диф може да се сложи на моята. От realoem разбрах, че моя е с предавателно число 3,45 и със същото са и 320i и 318is/ti - (http://www.auto-treff.com/bmw/vb/showth ... did=193388). Искам да си запазя предавателното число. Нямам изискване дифа да е шпер. От всички теми които изчетох, разбрах че диференциалите на бмв-тата се делят на големи и малки прасета. Въпросът ми е каква е разликата между прасетата и какво прасе да си взема, или кои прасета са съвместими с моята кочинка. Благодаря предварително!

П.П. Идеята ми е за си избера най-читавия диф от обявите, т.е. да знам между дифове от какви коли мога да избирам. Искам ми се да си взема от някоя по нова и на по-малко километри, над която евентуално да не е издевателствано много. :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Какво прасе да си купя? (диференциал за Е36 318i)

Мнение от bum_bum » 20 Ное 2010, 20:15

Има доста писано за свинското. Потърси.
Изображение

Назад към E36