проблем със сединител
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- balcanbas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 528i;ML320;E46CI B28TU
- Мечтае да кара: F10
проблем със сединител
колеги , ще ходя на майстор ,заради съединителя ... моля да ми дадете малко съвети от какво може да е проблема , за да не ме друснат едно готино , когато ме видят !!!
Проблема идва ,че когато натисна съединителя , започва да вие,стърже или де да знам как да го нарека ... това става в движение и в спряло положение ... нещо като че ли се трие в диска,в общи линии ми скъсва нервите този шум...
Какво е по-добре да направя да отстраня проблема или да сменя целият съединител и да не се занимавам ???
Проблема идва ,че когато натисна съединителя , започва да вие,стърже или де да знам как да го нарека ... това става в движение и в спряло положение ... нещо като че ли се трие в диска,в общи линии ми скъсва нервите този шум...
Какво е по-добре да направя да отстраня проблема или да сменя целият съединител и да не се занимавам ???
- rashko_mladenov
- кандидат ентусиаст
-
Re: проблем със сединител
Като се отвори тогава виж как е съединителя дали е за смяна.
- ////Alpine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe b20 sold, E85 Z4 Cabrio
Да ти остранят проблема значи да ти сменят съединителя
, щом вие значи е един от дисковете, а ремонта подмяната на някой от тях ще ти вземат пари за работа като за трите - така и така са на едно място.

- beco109
- младши ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Детайли за колата: Измамна
- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
beco109 написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=8&t=226130
Най-вероятно е същия проблем - лагер Както каза колегата по-горе, ако ще го отваряте по-добре го сменяй, защото парите за работа ще са еднакви, независимо дали ще се смени съединител или лагер
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
и аз съм за аксиален лагер ,но като отвориш да го сменяш си погледни и пласмасовия чоп на вилката та съединитяля ,че и те се чупят и трака стърже и др..
- balcanbas
- кандидат ентусиаст
-
видяло се е ,че ще го сменям целият ... Някой да предлага запазен компект съединител ???
- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
balcanbas написа:видяло се е ,че ще го сменям целият ... Някой да предлага запазен компект съединител ???
колега взимай нов, не са толкова скъпи, че втора употреба да търсиш.... пак ще стане половинчата работа така, но ти си знаеш
- balcanbas
- кандидат ентусиаст
-
- beco109
- младши ентусиаст
-
balcanbas написа:смених го ! 240 лв. чисто нов / LUK / + работа 100 лв.

Можеш сам да си прецениш

- balcanbas
- кандидат ентусиаст
-
Съединителя го смених при Али , ако го знаеш ... просто за мен , няма др. майстор на който мога да се доверя и да си мисля ,че всичко ще е наред и няма да ме натовари с това да сменям неща които не са за смяна ...
Смени ми целият комплект съединител точно за 30 МИНУТИ !!!
Каза ми , предлагам ти за 140 лв. - съединител , като ти казвам ,че е добър - менте на оригинала,но гаранция няма колко ще те кара и каква работа ще ти върши - не се знае.И за 280 с отстъпка - 240 лв. - ОРИГИНАЛЕН ЛУК с гаранция и т.н.
Съветвам Ви да гледате какво купувате ,защото на пазара е пълно с масовото производство на ментета ... Никой не е застрахован , но поне да бъдем на щрек !!!
Иначе ми каза ,че за БМВ - най-доброто е ЛУК м което го бях чувал и във форума , но все пак го каза - човек , който наистина си разбира от работата

Каза ми , предлагам ти за 140 лв. - съединител , като ти казвам ,че е добър - менте на оригинала,но гаранция няма колко ще те кара и каква работа ще ти върши - не се знае.И за 280 с отстъпка - 240 лв. - ОРИГИНАЛЕН ЛУК с гаранция и т.н.
Съветвам Ви да гледате какво купувате ,защото на пазара е пълно с масовото производство на ментета ... Никой не е застрахован , но поне да бъдем на щрек !!!
Иначе ми каза ,че за БМВ - най-доброто е ЛУК м което го бях чувал и във форума , но все пак го каза - човек , който наистина си разбира от работата

- DoBeRMaNa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Е46 330xi
А за пъви път чувам за менте съединител на Luk и найстина малко скъпичко си го взел аз моя го сменях преди две години за 165лв с отстъпката го взех и сега като го свалих е перфектен само лагера е заминал. Здраве да е, важното е че са ти я оправили просто следващия потърси преди да се мяташ на най-скъпото 

- emes691
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-43Б-18,318i
balcanbas написа:Съединителя го смених при Али , ако го знаеш ... просто за мен , няма др. майстор на който мога да се доверя и да си мисля ,че всичко ще е наред и няма да ме натовари с това да сменям неща които не са за смяна ...
Иначе ми каза ,че за БМВ - най-доброто е ЛУК м което го бях чувал и във форума , но все пак го каза - човек , който наистина си разбира от работата![]()
![]()
Ти май тук ни взе за отворени бири,за 30 минути.......

- csx
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Facelift touring 2004
- Детайли за колата: E46 Facelift touring
И на мен не ми е ясно, как така става подмяната на феродовия диск,притескателния и аксиален лагер за 30 мин ?!Колега да не си гледал филма разглоби и сглоби за 30 сек?!
- Разбра ли за Веско Маринов?
- Не,какво?
- Ми нападнал човек в парка и му изпял "химна" на МВР!
Ама човека е горе-долу в добро състояние , май ще живее!
-Слава богу.
- Не,какво?
- Ми нападнал човек в парка и му изпял "химна" на МВР!
Ама човека е горе-долу в добро състояние , май ще живее!
-Слава богу.
- beco109
- младши ентусиаст
-
csx написа:И на мен не ми е ясно, как така става подмяната на феродовия диск,притескателния и аксиален лагер за 30 мин ?!Колега да не си гледал филма разглоби и сглоби за 30 сек?!

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2