Имам 6 седмици до сервиз?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Имам 6 седмици до сервиз?
Това ми изписва на компютъра.Къде да е закарам в Пловдив?Ако има някой колега оттам, да каже?По принцип ,когато взех колата преди 3-4 месеца и смених всички филтри и маслото.Исках да сменя (препоръчаха ми го)и филтъра за картерни газове(а може би беше картерни масла?),но трябваше да чакам да докарат след седмица и ми се размина.Сега мисля да го направя ,когато отида в сервиза.Вие откъде купувате тези филтри и на каква цена?
Re: Имам 6 седмици до сервиз?
Mоя го смених в сервиз Пенев на Кукленско...някъде около 120лв излизаше със всичко мисля.
таблото ти стажа като коледна елха...съветвам те да спазваш сервизните интервали защото частите на тази кола са скъпи 

Днес ми изгоря преден ляв габарит и веднага карам в електросервиз да го сменя.За лош късмет ,предния капак не поиска да се отвори!!:(Първия път,преди да е купя е закарах на сервиз, да е проверя и тогава направи същия номер.Обясних си го с това,че не е карана отдавна и е клеясало нещо.Тогава майстора чука по капака и се отвори.След това съм го отварял стотици пъти и не е правила проблем.От какво може да е?!
...така се получава като гледате да вземете скъпа кола за малко пари...хвърлят се двойно повече по сервизите. А относно проблема мисля, че жилото ти е за смяна

Досега не съм дал 1 лев на сервиз!!Не знам колко ли трябва да дам,за да стигна цената на нова 7-ца!?Запитвал ли си се някога?Май ще трябва да взема колите на всички от форума и да ги обезпечавам със сервиз за 2-3 години напред!И пак не се знае дали ще достигна цената на новата кола.Може и само с каското май да ги сервизирам !
joro65pz написа:Досега не съм дал 1 лев на сервиз!!Не знам колко ли трябва да дам,за да стигна цената на нова 7-ца!?Запитвал ли си се някога?Май ще трябва да взема колите на всички от форума и да ги обезпечавам със сервиз за 2-3 години напред!И пак не се знае дали ще достигна цената на новата кола.Може и само с каското май да ги сервизирам !
прочети пак какво съм писал...визирам коли 2-ра употреба...Е65...че много хора се подлъгват по евтината цена ...примерно взимат си кола която е за 35000лв. вместо тази за 42000лв...като знаят, че има една дозина грешки които се изписват и други механични дефекти...и не си дават сметка, че ремонтите на този вид коли са скъпи...и накрая излизат по-скъпи от тези от 42000...

Останах малко по свободен този уикенд и реших да пооправя проблемите по колата.Отидох първо в мкар-Пловдив,да видя какво ще им е мнението за това,че не се отваря капака.Сложи ключа на един компютър и веднага излезна проблема-изгорял преден ляв габарит и имам 6 седмици до смяна на спирачната течност-това ми е изписвало за сервиз след 6 седмици!Имали само дежурни,а трябвали няколко часа само за капака,не се знаело дали имали такива жила на склад.....абе тинтири,минтири!Оттам се вдигам и отивам в сервиз на Бош в Пазарджик.Погледна е един пич и вика трябва да се отвори отдолу.За целта свали кората на калника,бръкна и капака се отвори.За 5 минути работа.Прегледа жилата,те са 3,като между първото и второто има ниакаква връзка с възможност за настройка на жилата.Смаза,натегна-труд 10 лв и капака вече се отваря
Ангелското око-44 лв ,фара се изнася малко напред и става за 5 мин.Четох някъде тук ,че ставало и само с крушка за 3,50лв,но иска припилване,залепяне ....взех старата крушка за всеки случай,може и да се пробвам да е направя.Като видях колко са експресни,викам да складажията-я провери имате ли филтри за картерните газове.Проверява и казва-имаме и е 95 лв.Смених и него и всичко ми излезна 174 лв-труд и материали.Сега ми е спокойно 

10 мнения
• Страница 1 от 1