ZKW+BOSCH=?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ZKW+BOSCH=?
Здравейте колеги,
едва ли има някой от вас да е правил тази интервенция, но искам да питам някой пробвал ли е/знае ли дали във фарове Бош може да се вкара рефлектор ЗКВ без някакви сериозни преработки?
едва ли има някой от вас да е правил тази интервенция, но искам да питам някой пробвал ли е/знае ли дали във фарове Бош може да се вкара рефлектор ЗКВ без някакви сериозни преработки?
- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
Re: ZKW+BOSCH=?
Яро написа:Здравейте колеги,
Аз съм ги отварял и двата модела, но според мен ще си трябва доработка, даже мисля че изобщо няма да стане но не съм сигурен

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Изобщо няма шанс!!!
От фарове БОШ с лупи и такива без всичко е взаимо заменяемо.
Но при ЗКВ с лупи има два модела различни и отделно два различни без лупа всичко оригинал,та там е доста по кофти за каквито и да било интервенции
Трябва ми едно стъкло за ляв фар бош ,някой ако има да се обажда
От фарове БОШ с лупи и такива без всичко е взаимо заменяемо.
Но при ЗКВ с лупи има два модела различни и отделно два различни без лупа всичко оригинал,та там е доста по кофти за каквито и да било интервенции

Трябва ми едно стъкло за ляв фар бош ,някой ако има да се обажда

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
jmps написа:И аз искам съвет защото искам да знам дали може в корпус на БОШ без лупа мога да сложа рефлектори с лупа от ЗКВ
Неможе,можеш да сложиш рефлектор от БОШ с лупа

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
На Бош със пластмасовите опекунки, съм налагал стъкла от ЗКВ, не става. Важно е също , че като е проектиран един фар са правени замервания (изчисления) от с "този" рефлектор с "тези" стъкла , ако се омешат какво ще се получи не зная.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Le Transporteur написа:На Бош със пластмасовите опекунки, съм налагал стъкла от ЗКВ, не става. Важно е също , че като е проектиран един фар са правени замервания (изчисления) от с "този" рефлектор с "тези" стъкла , ако се омешат какво ще се получи не зная.
Какво имаш предвид под "не става". Аз в момента съм със ЗКВ стъкла на БОШа. Е не свети като с оригиналните, ма е по-добре отколкото без стъкла

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Абе според мен автора на темата друго имаше предвид,а именно дали може да ползва само пластмасовата част от старата си фарове и по-конкретно задната й част,тъй като на нея са й здрави ушите за закрепване...демек вади всичко от фарове ЗКВ Н7 със стъклени такива и ги плъгва в бошовските...има ли някой,който е правил таз интервенция
- georgi9909
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 316i
- Мечтае да кара: Camaro RS/SS 1968
Може ли и аз да попитам нещо? Моите фарове са ZKW с рефлектор и пъпки(не знам дали е от значение това с пъпките).Та въпросът ми е дали може да се сложи на тези фарове лещи от ZKW с такива?
- hakerizanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: compact m51d25
ако фара е без лупа няма как да му сложиш само лупа. тези с лупата са всъщност с двоен рефлектор. задния е метален а предния е пластмасов. самата лупа е занитена за металния (задния) рефлектор. колкото до пъпките на стъклото....май ги водят фейсови. според мен стъклата са си еднакви, без значение има ли пъпки или не. поне бошовете са така
I think things -- and they happen...
- georgi9909
- кандидат ентусиаст
-
Колега не само лупата искам да сложа.Идеята ми е да сложа това

Не обръщайте внимание на кръгчетата не съм ги правел аз.
Не обръщайте внимание на кръгчетата не съм ги правел аз.
- hakerizanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: compact m51d25
понеже са различни марки едва ли са унифицирани. както спомена колегата по-горе при бош всичко е взаимозаменяемо, с една уговорка. при тея с лупата крушките са Н1 а при тези без - Н7. инсталацията на Н1 е с доста дебели кабели а на Н7 е по-тънки. трябва заиграване с крепежа на кабелите (разширяват се). мисълта ми е че за да разбереш си трябва фаровете един до друг и гледаш, мериш, пробваш. ясно ми е че си пуснал темата именно щото ги нямаш двата вида за тестове, но това мога да те посъветвам. виж някой авер с единия и с другия вид да ти ударят едно рамо 

I think things -- and they happen...
- georgi9909
- кандидат ентусиаст
-
Защо да са различни марки?От ZKW с рефлектор слагам чарколяците на ZKW с лупа.То идеята ми дойде като четях за BOSCH и ми стана интересно дали не е така и при ZKW.
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2