Изтърваха ми амортисьорите.... помагайте!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Junkie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
Изтърваха ми амортисьорите.... помагайте!
Колеги... Като по-знаещи, препоръчайте ми какви предни амортисьори да сложа... Оня ден уцелих една дупка и... bye bye..Единия изтече..
Да уточня.. бях с жълти конита, и колата по-принцип се кара на 18" джанти(разбира се не сега и зимата, та може и някакъв компромис който няма да вдигне предницата, пък лятото да мислим за хубаво окачване. И в тоя ред на мисли, за зимата ще е на 16ки).... Не искам да изглежда като трактор... а от друга страна, в момента не мога да отделя толкова пари за хубаво ново окачване....
Ни така, ни иначе... дайте някаква идея? Или просто да оставя колата на трупчета докато събера някой лев? Така да я карам май не трябва, че после може да не са само амортисьорите за смяна...
Да уточня.. бях с жълти конита, и колата по-принцип се кара на 18" джанти(разбира се не сега и зимата, та може и някакъв компромис който няма да вдигне предницата, пък лятото да мислим за хубаво окачване. И в тоя ред на мисли, за зимата ще е на 16ки).... Не искам да изглежда като трактор... а от друга страна, в момента не мога да отделя толкова пари за хубаво ново окачване....
Ни така, ни иначе... дайте някаква идея? Или просто да оставя колата на трупчета докато събера някой лев? Така да я карам май не трябва, че после може да не са само амортисьорите за смяна...

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Re: Изтърваха ми амортисьорите.... помагайте!
височината на колата ти няма нищо общо с амотрисьорите.. (ако са нормален модел)
намери си някакво стоково боге които не са изпуснали и си караи спокоино.. има стотици за продаване тук от колегите
намери си някакво стоково боге които не са изпуснали и си караи спокоино.. има стотици за продаване тук от колегите
- Munich Machine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 34
Билщайн не са лоши колега, а и цената им е под 100лв. бройката.

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
ares2 написа:височината на колата ти няма нищо общо с амотрисьорите.. (ако са нормален модел)
написах го като варянт за закърпване на положението.
ако искаш нови има доста марки ...
поне кажо до какви пари търсиш
колегата ти посочи една много сериозна от тези марки по горе
- Junkie
- кандидат ентусиаст
-
ares2 написа:височината на колата ти няма нищо общо с амотрисьорите.. (ако са нормален модел)
Колега, не знам дали има общо или няма, но е факт, че със сток окачване има 3 пръста място между гумата и калника, а като сложих жълтото кони(регулируемо, уж регулацията била за твърдостта само, ма и предницата си се смъкна супер).
Рязането на пружини също не го смятам за удачен вариант, мисля знаете защо.... други идеи?
ПС - до какви пари... ами колега, около 300-400лв мога да отделя, за нещо което има смисъл да го сложа СЕГА. иначе ако мога да намеря вариант до началото на другия месец, и около 1000 мога да заделя

- Flymen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 530D 231hP
Munich Machine написа:Билщайн не са лоши колега, а и цената им е под 100лв. бройката.
Къде ги има за 100лв.,че аз миналата пролет като сменях и бяха 160лв. единия и то с малка отстъпка -газови B4?
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Munich Machine написа:Билщайн не са лоши колега, а и цената им е под 100лв. бройката.
Колега, дай насам едни Билщайни за по 100 лева.

- hakerizanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: compact m51d25

I think things -- and they happen...
- Flymen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 530D 231hP
Доколкото знам вече са 1 фирма или нещо от сорта.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Junkie написа:
Ми много е просто , дай твоите амортисьори за пренапълване и си закърпил положението .... , имам познат, който последно взимаше по 35лв на амортисьор, намери някъде да ти ги напълнят и си в джаза ... Не се вижда от къде си ....
- Junkie
- кандидат ентусиаст
-
metodi80 написа:Junkie написа:
Ми много е просто , дай твоите амортисьори за пренапълване и си закърпил положението .... , имам познат, който последно взимаше по 35лв на амортисьор, намери някъде да ти ги напълнят и си в джаза ... Не се вижда от къде си ....
От Пловдив съм, колега.
Това за пълненето наистина не се бях сетил.... някой може ли да ми препоръча човек от Пловдив който прави такива неща?
Или друг вариант.. малко не е удачно да обръщаме темата на търговия, но все пак ако някой има някакви предни амотрисьори, нека свирка, да видим можем ли да се спазарим нещо, че работата отива на зор вече....
Благодаря предварително на отзовалите се.
EDIT: Намерихме си окачване! ако няма кой какво да каже, заключете темата!
Поздрави на всички

11 мнения
• Страница 1 от 1