Отново! Е30-32? ti , Вайълет... да поразкърша снага..!

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Отново! Е30-32?,Вайълет... да поразкърша снага..!

Мнение от uCnaHeTcA » 16 Ное 2010, 21:49

А аз да изляза малко извън темата на последната/ите страница/и... Предварително се извинявам, за което...
С тия пари, които си дал до момента и които продължаваш да даваш - защо точно е30 ? Вярно, че е мания, вярно, че е болест, но колкото и да е, все повече и повече стават кът като купета, части и т.н. Вече дори са минали като цени е36ците (не говоря 18ки, 20ки... а примерно 25ци - справка немското мобайл е30 325 купе и е36 325 купе)... Да, но и частите за м20б25 (и като цяло двигателя), примерно, също са голям кът... Все си мисля, че за тези пари щеше да е много по-добре нещо от дръпнатите (200сх)... Може и да бъркам, но си мисля, че тепърва навлизат у нас и това е и отговора на хората, които ще питат "Тоя нисан кой ще го прави в БГ? Кой разбира толкова от нисани тук ? А части за него?" А може и да е друго... И те да стават кът като е30ките (като цяло в Европа и т.н.)... Ако бъркам, моля поправете ме... Малко разсъждавам на глас, тъй като и аз съм се вкарал в едни безкрайни филми, по-зле от Дързост и красота.. ужасТ :kuku:
А ако никой не ми отговори - успех... и виж Шонди си продаваше неговия м20 :arrow: http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f= ... 0#p1965510 може да ти хареса, давам го само като предложение, като даже не съм давал зуум на снимката, за да го видя :yes:

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 16 Ное 2010, 22:30

uCnaHeTcA написа:А аз да изляза малко извън темата на последната/ите страница/и... Предварително се извинявам, за което...
С тия пари, които си дал до момента и които продължаваш да даваш - защо точно е30 ? Вярно, че е мания, вярно, че е болест, но колкото и да е, все повече и повече стават кът като купета, части и т.н. Вече дори са минали като цени е36ците (не говоря 18ки, 20ки... а примерно 25ци - справка немското мобайл е30 325 купе и е36 325 купе)... Да, но и частите за м20б25 (и като цяло двигателя), примерно, също са голям кът... Все си мисля, че за тези пари щеше да е много по-добре нещо от дръпнатите (200сх)... Може и да бъркам, но си мисля, че тепърва навлизат у нас и това е и отговора на хората, които ще питат "Тоя нисан кой ще го прави в БГ? Кой разбира толкова от нисани тук ? А части за него?" А може и да е друго... И те да стават кът като е30ките (като цяло в Европа и т.н.)... Ако бъркам, моля поправете ме... Малко разсъждавам на глас, тъй като и аз съм се вкарал в едни безкрайни филми, по-зле от Дързост и красота.. ужасТ :kuku:
А ако никой не ми отговори - успех... и виж Шонди си продаваше неговия м20 :arrow: http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f= ... 0#p1965510 може да ти хареса, давам го само като предложение, като даже не съм давал зуум на снимката, за да го видя :yes:

Всеки изпитва слабост и носталгия към времето когато е бил на 20 и най-вече към нещата, които са присъщи към този етап от живота му! Със Скиса сме почти набори/ макар че съм му бате/, но определено си мисля, че всеки фен трябва да има частица от историята когато е бил по-млад и която независимо от цената на всичко, ще му доставя душевен оргазъм. :winky:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 16 Ное 2010, 22:33

uCnaHeTcA написа: Вярно, че е мания, вярно, че е болест,

Ами колега, ти си си отговорил на въпроса, аз бих добавил, че предизвикателството да си направиш и опитомиш Е30 по твой си вкус е доста по- голямо от по- новите модели.
Хубаво е, че има все още запалени хора, които да направят толкова усилия за да си направят една перфектна Е 30-ка.
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 16 Ное 2010, 23:16

uCnaHeTcA написа:.......

говорих с шонди ,засега не ме устройва цената и състоянието на мотора,както и тва ,че се продава с много неща-аз си имам повечето.
а защо Е30 мога да ти отговоря малко по-обстойно....! някъде четох ,че скоро си взел книжка ,та явно онова време ти е далечно.
та в далечната 91ва година имах първата си кола - москвич 12ка и си се возех. бачках денонощно всеки божи ден години наред. излезе една мушия и изкарах едни добри пари... и тръгнах да мисля за ,,западна " кола. тогава един приятел си беше купил Е30 - 323 ,бяло ,беше и майстор и ме викна да го видя! не се возих само зяпах. тогава карах чисто нова 190ка-служебна и БМВто не ме впечатли чак толкова. след около 1мес ми звънна и каза ,че се продава същото като неговото ,но черно и ако искам да го видя. викам-що да не се повозя поне...! и отидох, качих се ,продавача ме изкара на църна маца и даде газ! ....................................е падна ми шапката ! не бях виждал или сънувал такова нещо! на прибиране към горубляне почти го изритах от колата ,дадох му парите ,които тогава си бяха бая и се сдобих с Е30-323!колата имаше убийствена музика с дистанционно до волана, блаупункт с 4х45 вата и долби В и С ,както и вдигащи се пищялки на задните колони!превърташе само на началото следващата песен...!! тва още 86та година музика!!!! впрочем музиката е още у мен и сигурно ще я сложа в Е30ката.колата имаше страхотни ляти джанти-бирени капачки, ауспух-зендер,уникална стойка и се залепяше за пътя като я натиснех повечко. и не се намираше лесно некой да ми се опъне....
от тогава карам само БМВта ,бяхме малко в софия и си махахме по светофарите ,хубаво беше. размазах го след около 3г ,но поне ме спаси да оживея. е дойде време да се върна тогава. имам 5ца Е61 ,имам и други две коли ,но просто исках едно Е30 ,да си се возя и да си правя кефа по улиците или на писта. сина ми също е фен и със сигурност ше кара Е30ката.... общо взето тва ми е обяснението защо Е30. държах и да е 323 ,но може и да го пропусна това! държах да има шибидах. ще намеря начин да го спретна ,ще си го подкарвам и ще съм усмихнат.....! не знам дали те устройва тоя отговор. ако не-сети се след 20г какво си карал и какво искаш тогава да имаш....
Последна промяна SKISA на 17 Ное 2010, 0:34, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E30-кабрио S50B30 Nissan S-14
Мечтае да кара: Вече го кара!
Детайли за колата: Nissan S-14 2.0 turbo

Мнение от staisa » 16 Ное 2010, 23:37

Е това е отговор , на един истински фен на БМВ . :yes: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение[img]http://store.picbg.net/pubpic/C4/91/7fb41a5ce168c491.JPG[img]

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
Мечтае да кара: E30 кабрио с V8

Мнение от liort » 17 Ное 2010, 1:37

Ето нещо от BMW Scena от миналия месец , което може да ви накара да се позамислите над М30Б35 с турбо, цифрите говорят сами за себеси. Сори , че матеряла е такъв , но не можах да намеря нищо в нета.
Изображение
Изображение
Изображение
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 17 Ное 2010, 1:44

има я тая кола много във форума

ей я темата в оригинал
http://www.pure-pf.com/phpBB2/viewtopic ... hlight=m30
ама тая кола е драгаджийка и конете са и с големи пикове а от м30-то е останало името
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
Детайли за колата: Истинската 328ца

Мнение от kokali praa vsiakvi » 17 Ное 2010, 1:47

SKISA написа:
uCnaHeTcA написа:.......

говорих с шонди ,засега не ме устройва цената и състоянието на мотора,както и тва ,че се продава с много неща-аз си имам повечето.
а защо Е30 мога да ти отговоря малко по-обстойно....! някъде четох ,че скоро си взел книжка ,та явно онова време ти е далечно.
та в далечната 91ва година имах първата си кола - москвич 12ка и си се возех. бачках денонощно всеки божи ден години наред. излезе една мушия и изкарах едни добри пари... и тръгнах да мисля за ,,западна " кола. тогава един приятел си беше купил Е30 - 323 ,бяло ,беше и майстор и ме викна да го видя! не се возих само зяпах. тогава карах чисто нова 190ка-служебна и БМВто не ме впечатли чак толкова. след около 1мес ми звънна и каза ,че се продава същото като неговото ,но черно и ако искам да го видя. викам-що да не се повозя поне...! и отидох, качих се ,продавача ме изкара на църна маца и даде газ! ....................................е падна ми шапката ! не бях виждал или сънувал такова нещо! на прибиране към горубляне почти го изритах от колата ,дадох му парите ,които тогава си бяха бая и се сдобих с Е30-323!колата имаше убийствена музика с дистанционно до волана, блаупункт с 4х45 вата и долби В и С ,както и вдигащи се пищялки на задните колони!превърташе само на началото следващата песен...!! тва още 86та година музика!!!! впрочем музиката е още у мен и сигурно ще я сложа в Е30ката.колата имаше страхотни ляти джанти-бирени капачки, ауспух-зендер,уникална стойка и се залепяше за пътя като я натиснех повечко. и не се намираше лесно некой да ми се опъне....
от тогава карам само БМВта ,бяхме малко в софия и си махахме по светофарите ,хубаво беше. размазах го след около 3г ,но поне ме спаси да оживея. е дойде време да се върна тогава. имам 5ца Е61 ,имам и други две коли ,но просто исках едно Е30 ,да си се возя и да си правя кефа по улиците или на писта. сина ми също е фен и със сигурност ше кара Е30ката.... общо взето тва ми е обяснението защо Е30. държах и да е 323 ,но може и да го пропусна това! държах да има шибидах. ще намеря начин да го спретна ,ще си го подкарвам и ще съм усмихнат.....! не знам дали те устройва тоя отговор. ако не-сети се след 20г какво си карал и какво искаш тогава да имаш....

Браво, все едно е излезнало от моята уста! :bchug: Ако имаш път към Пловдив, обади се. Хем да видим колата, хем да пием по едно!
Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kokali praa vsiakvi » 17 Ное 2010, 1:57

uCnaHeTcA написа:А аз да изляза малко извън темата на последната/ите страница/и... Предварително се извинявам, за което...

Ми щото е Е30!!!!
Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kokali praa vsiakvi » 17 Ное 2010, 2:08

liort написа:Ето нещо от BMW Scena от миналия месец , което може да ви накара да се позамислите над М30Б35 с турбо, цифрите говорят сами за себеси. Сори , че матеряла е такъв , но не можах да намеря нищо в нета.
Изображение
Изображение
Изображение

Колкото и да е добро купето, си е на години вече. Тоя мотор тежи и с тая "тяга" , и преправяне има опасност от "изкълчване" така поне си мисля. На мен най-ми допада вариянта М50 или М52 без турбо. Лично мнение.SKISA, успех!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 coupe 318is '95 M42B18++
Мечтае да кара: квато и да е Хемка :)))

Мнение от west bam » 17 Ное 2010, 11:38

Sharo написа:има я тая кола много във форума

ей я темата в оригинал
http://www.pure-pf.com/phpBB2/viewtopic ... hlight=m30
ама тая кола е драгаджийка и конете са и с големи пикове а от м30-то е останало името
Само като гледаш колата и се надъхваш :bowdown:
BMW E36 TEAM and HONDA CIVIC 4G - TEAM
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
http://24.media.tumblr.com/9121c8bb0ae9 ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/ba160f33385c ... o1_500.gif

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 17 Ное 2010, 17:27

Аз още си спомням с тъга за моето обикновенно черно Е30 316 М40 :cry: Много "обикновенна" кола, дала ми чудесни спомени......
:yes:

Аватар

Мнение от SKISA » 24 Ное 2010, 15:10

какво би трябвало да означава гарретт 50!?? само тва видях върху турбината ,че пише с големи цифри 50,топлата част е доста солидна-може би даже по-голяма от студената и не е с лагери ,а с втулки!??

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 24 Ное 2010, 15:24

SKISA написа:какво би трябвало да означава гарретт 50!?? само тва видях върху турбината ,че пише с големи цифри 50,топлата част е доста солидна-може би даже по-голяма от студената и не е с лагери ,а с втулки!??

то тва, че топлата част е по-голяма от студената май не е мноо добре
те да избягват лага праат от 2 турбини една с малко топла част и голяма студена до колкото знам
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Аватар

Мнение от SKISA » 24 Ное 2010, 15:28

е тва с по-голямата фигуративно го казах. просто съотношението между топла и студена при други турбини ми се видя по-голямо ,като топлата е доста по-малка ,а при тая са що годе равностойни ....

ПредишнаСледваща

Назад към E30