Предстояща покупка на 520i
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- ivanov_niki
- Потребител
-
Предстояща покупка на 520i
Привет на всички!
Колеги, обмислям покупката на бензиново Е39, 98 - 99 година. Бихте ли ми помогнали с мнения и съвети относно каква кубатура да избера, здравина на двигателя, плюсове и минуси, поддръжка, за и против газовия инжекцион и други.
Знам,че всичките тези неща ги има във форума, но ще съм благодарен за вашето мнение и съвети директно към мен от вас като собственици, тъй като за първи път ще купувам БМВ.
Благодаря на всички предварително!
Поздрави - Иванов!
Колеги, обмислям покупката на бензиново Е39, 98 - 99 година. Бихте ли ми помогнали с мнения и съвети относно каква кубатура да избера, здравина на двигателя, плюсове и минуси, поддръжка, за и против газовия инжекцион и други.
Знам,че всичките тези неща ги има във форума, но ще съм благодарен за вашето мнение и съвети директно към мен от вас като собственици, тъй като за първи път ще купувам БМВ.
Благодаря на всички предварително!
Поздрави - Иванов!
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: Предстояща покупка на 520i
Добре дошъл колега Иванов
Правилно си разбрал че всичко има в търсачката и ако потърсиш ще видиш че всяка тема е една и съща и се говори едно и също. Нищо по различно няма да ти кажат и тук колегите освен това което вече е написано.
Приятни моменти във форума!

Правилно си разбрал че всичко има в търсачката и ако потърсиш ще видиш че всяка тема е една и съща и се говори едно и също. Нищо по различно няма да ти кажат и тук колегите освен това което вече е написано.
Приятни моменти във форума!

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
като цяло се ориентирай към 523 525 528 или най добре 530 съответно 170 192 193 и 231 коня като 523 и 528 гледай да са м52ту 525 и 530 са м54и са по нови след 2000 2001 г 520-ката не ти трябва основно защото двигателя като цяло е слаб за това купе и от там разхода е малко голям и ускорението е бавно иначе като механика са здрави малко повече ядове създават първите м52 с единичния ванос относно газовия инжекцион на твой риск
Барай шишарката Минкеее ....
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Съмнявам се колега,че ще ти заключат темата,но все пак ще ти дам един съвет от мен,виж малко по-големите двигатели 2,5i (523i) и 2,8i (528i) вървят сравнително по-добре и горят колкото 520i!
Иначе и 520-ските не са зле,здрави двигатели са стига да си го пазиш и поддържаш,но според мен малко по-големите двигатели са по подходящи като за купето на Е39!
Успех!

Иначе и 520-ските не са зле,здрави двигатели са стига да си го пазиш и поддържаш,но според мен малко по-големите двигатели са по подходящи като за купето на Е39!
Успех!

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- nmizov
- Потребител
-
- Кара: 520I
Здравей колега, добре си се насочил към марката! Аз съм собственик на 520i от пет месеца и съм много доволен от този автомобил. Не знам защо колегите не харесват този мотор, но за мене е много добър. Ако искаш ''бегачка'' то тогава ще ти е слаб, но ако искаш добър семеен автомобил, то си на прав път! Успех с търсенето!
- ivanov_niki
- Потребител
-
Добре заварили!
Благодаря на всички за адекватните отговори!
Относно разхода - не е зле да дава по - малък, но дето се казва който иска да кара на малък разход да си купи Корса
Мисля да закупя 525i, по средата - не много малък двигател, не много голям, и надявам се надежден.
Още веднъж благодаря на всички!
Поздрави и почитания!
Благодаря на всички за адекватните отговори!
Относно разхода - не е зле да дава по - малък, но дето се казва който иска да кара на малък разход да си купи Корса

Още веднъж благодаря на всички!
Поздрави и почитания!
- ivaylo_shack
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520i E39
Здравей, аз съм собственик на Е39 520 с мотор М52Б20 от почти пет месеца, и се убедих в описаното от колегите по горе в темата, че мотора 2.0 е малко малък за това купе. Автомобила оставя впечатление за тромавост, но да не забравяме, че купето е тежко! Не ме разбирай погрешно, аз съм много доволен от колата си, карам я за удоволствие, а не да са се келеша и състезавам, още повече аз попаднах на много запазен автомобил (да не ме чуе дявола) и сбъднах една детска мечта да карам автомобил BMW. Моя съвет е да с вслушаш в съвета на колегите и да вземеш по голям мотор, не се притеснявай разходите са като за 520, но това вече си е лично твой избор
все пак ти ще си я караш! Успех в търсенето!

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Колега, ние тук не можем да ти кажем на теб какво е39 ти се кара. Добре си се ориентирал към 5-цата - в класа си просто няма равна. За здравина и надеждност лоша дума не мисля, че може да се каже. Комфорта си е на лице. Тежичка е, но ако искаш вървеж, гамата мотори е добра - според средствата ще си избереш двигател. Ако просто ти се кара BMW, защото си фен на марката и модела - едно 520 ще ти стигне. Ако искаш освен всичко, и да върви добре - от 525 нагоре. Просто разбери, че колкото и голямо желание да имаме да ти помогнем, няма как през форума. Трябва да се ориентираш към модел, да се запознаеш с особеностите му, или пък при покупката да вземеш някой познат/приятел, който да помага. Дано попаднеш на добра и пазена кола, и да и се радваш много. Ако не те мързи, драсни 2 реда да се похвалиш с новата придобивка. Късмет!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
И аз да добавя
: търси от 523 нагоре, като основният проблем ще ти е данъка и ГО 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
bili1 написа:Съмнявам се колега,че ще ти заключат темата....
Не се и съмнявай

За този двигател пък има изписани тонове информация във форума, няма нужда всеки, който реши да си купува Е39 да пуска нова тема с едни и същи въпроси...освен ако не се счита за нещо по-специално.
11 мнения
• Страница 1 от 1