В гр.Пловдив, на 11 срещу 12ти ноември ми откраднаха лайсни
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- jakson
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E38
- Детайли за колата: Седан , 1993 , 1.6 I , М40
В гр.Пловдив, на 11 срещу 12ти ноември ми откраднаха лайсни
В гр. Пловдив на 11ти срещу 12ти ноември вечерта ми откраднаха лайсната от предната дясна врата , както и от предния дясен калник . Крадеца не е пропуснал и да открадне пластмасовите щипки които са някакви стотинки . Искам да му кажа , лайсните си ги наври знаеш къде , а с отвертката с която си ми одрал боята на вратата до ламарина , за да извадиш щипки за стотинки направи същото !!!
Благодаря ти и за оставените отпечатъци по колата !
Ако си ги откраднал за да си закърпиш твоята Е36ца ще ти кажа как може такова неща ?! Колеги сме , караме еднакви коли , тук във форума си помагаме и споделяме идеи , а ти да ми направиш такава поразия . Ако на някой пък му ремонтират дясната страна на колата ако напр. е блъсната от дясно или нещо такова и е оставил колата си в сервиз където му я ремонтират и това е станало в г/д тези дни , нека попита от къде са частите .
Честно казано аман от такива неприятности и простотии ! Като ви трябват части има морги колкото щете . Отидете и си купете . Неправете такива поразии по колите на хората защото и вие имате коли .
Сиг. няма да ви е приятно ако видите на сутринта колата си разграбена ?!
Благодаря ти и за оставените отпечатъци по колата !
Ако си ги откраднал за да си закърпиш твоята Е36ца ще ти кажа как може такова неща ?! Колеги сме , караме еднакви коли , тук във форума си помагаме и споделяме идеи , а ти да ми направиш такава поразия . Ако на някой пък му ремонтират дясната страна на колата ако напр. е блъсната от дясно или нещо такова и е оставил колата си в сервиз където му я ремонтират и това е станало в г/д тези дни , нека попита от къде са частите .
Честно казано аман от такива неприятности и простотии ! Като ви трябват части има морги колкото щете . Отидете и си купете . Неправете такива поразии по колите на хората защото и вие имате коли .
Сиг. няма да ви е приятно ако видите на сутринта колата си разграбена ?!
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
2 мнения
• Страница 1 от 1