промяна на 6ума от джигателя

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

промяна на 6ума от джигателя

Мнение от venci82 » 14 Ное 2010, 20:04

Колеги имам БМВ 525 тдс 1998г. от два дена на сам двигателя му се промени звукат 4увя се по 6умно два дена ми го прави като загрее за около 5 минути а днес когато я запалих се 4ува6е така и след 20 минути каране се оправи и пак взе да марка мойели да са запу6ени диузи и как се оправя.Благодаря ви предварително

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Re: промяна на 6ума от джигателя

Мнение от Elesar74 » 14 Ное 2010, 20:26

Колега, повръща ми се от твоите писания и или се коригирай или пиши някъде другаде, в този форум не се пише по този начин.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 tds 98'

Мнение от mitkofriz » 15 Ное 2010, 10:52

Като ти направи така отвори капака и слушай да не идва звука от хидравличната помпа под динамото нещо като ромолене все едно че двиателя ти ще роди всеки момент.
(oOO \ (||||)(||||) / OOo)
Изображение

FC BAYERN
Аватар
Кара: 17' 540 I
Мечтае да кара: Безаварийно

Мнение от ivo1bg » 15 Ное 2010, 12:29

venci82 написа:Колеги имам БМВ 525 тдс 1998г. от два дена на сам двигателя му се промени звукат 4увя се по 6умно два дена ми го прави като загрее за около 5 минути а днес когато я запалих се 4ува6е така и след 20 минути каране се оправи и пак взе да марка мойели да са запу6ени диузи и как се оправя.Благодаря ви предварително

Ако се чудиш, защо на всеки твой въпрос ти отговарят много малко хора, аз мога да ти кажа ;). Почти на никой не му се занимава да ти чете първобитния начин на изразяване, осеян с граматически грешки, а както и колегата Elesar74 каза, не само на него му се драйфа от словореда ти. Не искам да те обидя и се надявам да се опиташ да разбереш какво се опитвам да ти кажа. Ако някой някога ти е обяснявал, че не е важно какво се учи в училище, а с каква кола си в живота, то жестоко те е излъгал и е време да му го върнеш, намери най-дебелата тухла (книга, не строителен материал ;)) и му я удари в главата. А ако сам си достигнал до тези висини на житейската мъдрост, направи същото със себе си докато не си избиеш от главата мисълта, че няма значение какво и как го пишеш :ranting: . Амин!!!
Имай предвид, че следващата сентенция е много мъдра и вярна:
"По-добре да си мълчиш и хората да те смятат за глупав, от колкото да си отвориш устата и да разсееш всякакво съмнение."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е 39 520 98 г.

Мнение от im0tep » 15 Ное 2010, 12:44

:OT: Кой модератор я разреши тази тема с това заглавие и този правопис???

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 15 Ное 2010, 13:48

im0tep написа::OT: Кой модератор я разреши тази тема с това заглавие и този правопис???

:mhihi: mad_presley е одобрил темата :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 16 Ное 2010, 0:27

Ilko Ivanov написа:
im0tep написа::OT: Кой модератор я разреши тази тема с това заглавие и този правопис???

:mhihi: mad_presley е одобрил темата :mhihi:

По IP човека излиза, че е в Гърция. Де да знам, дали не е грък, който се опитва да пише на български :D

Назад към E39