Писна ми от безмислени теми
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Re: Писна ми от безмислени теми
MaxMan написа:Много ми е "чудесно" защо не се изтриват?

не са безсмислените теми много, просто другите са малко. затова имам предложение - сядаш, пишеш много и дълбоки/ смислени теми и баланса се оправя.
какъв отговор очакваш така като поставиш въпроса?

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Преди време настоях в "Новини, предложения & коментари за сайта и форума" да се вземат мерки и да се затегне жестоко дисциплината във форума,"ревах" и тук в основния форум за тези неща,но в общия случай нищо не се случи ...
Най-лошо е когато в техническите форуми се пишат безмислени теми и глупави мнения,там където има една група хора,които влизат и четат само за неща/проблеми евентуално свързани с автомобилите им.Там това е особенно недопустимо ! Ние сме все пак технически форум ...
И абсолютно най-лошото е,че когато някой нов член или просто посетител използва търсачката за да "разрови" из архива за някакъв проблем и след отварянето на търсената тема започне да чете "на майка ти
" и тем подобни глупости,нямащи нищо общо с търсеното,тогава "X" излиза оттук и казва - "абе разрових се там ама,четох как някакъв заплашва някакъв друг" или "бе те просто си приказваха ама аз нищо не намерих от това което ме интересува"
Аз лично оставам с надеждата,че нещата ще започнат да влизат в релси
Георги Пенчев
Най-лошо е когато в техническите форуми се пишат безмислени теми и глупави мнения,там където има една група хора,които влизат и четат само за неща/проблеми евентуално свързани с автомобилите им.Там това е особенно недопустимо ! Ние сме все пак технически форум ...
И абсолютно най-лошото е,че когато някой нов член или просто посетител използва търсачката за да "разрови" из архива за някакъв проблем и след отварянето на търсената тема започне да чете "на майка ти

Аз лично оставам с надеждата,че нещата ще започнат да влизат в релси

Георги Пенчев
Последна промяна Penchev на 15 Дек 2005, 1:34, променена общо 1 път
абееее
Става въпрос, че форумчето е готино, но...... Има няма и като се цвъкне някоя забравена тема и газ до ламарината, на ново същите глупости. Тук там се мярка някое компетентно мнение обаче то се губи в цялата лайнария която се получава. Повтарят се едни и същи неща, а когато се пита нещо ново то ще е от рода на" С какъв ключ да развия гайка номер 17? ". Я сложете теми в който да пишат само хора от който може да се очакват сериозни отговори, а пък ние да си изразяваме плоските мнения на друго място. Еййййй а любимите ми теми са за разхода на гориво. Оооооо майко мила, що си ме родила? То там са изцепка до изцепка, излиза че някой карат танкове а други само на изпарения, ама кеф ви казвам. То управия нема, дайте да се съберем всички потребители и дружно да се хвърлим от някой мост ( ама по - нисичък де
).

LOOK, LEAN, TURN
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Прави сте момчета, то на техническите теми се гледа като на второстепенни, истината че форума прилича на чат!
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
какво ти пука нали не живееш тук!!!

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Напълно съгласна! 

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Както и да е.
Стана ми ясно, че повечето обичат тези теми.
По въпроса за "много дълбоко/смислените теми"
, пиша това от което разбирам и мога да помогна.
"права колкото искаш
но ще трябва да се затрие половината форум по тая логика
първа ще е тази тема ":clap:
"Явно и тая ще трябва да се изтрие"
"Напълно съгласна! "
Стана ми ясно, че повечето обичат тези теми.
По въпроса за "много дълбоко/смислените теми"

"права колкото искаш
но ще трябва да се затрие половината форум по тая логика
първа ще е тази тема ":clap:
"Явно и тая ще трябва да се изтрие"

"Напълно съгласна! "

- Новини
-
MaxMan
Това е петата такава тема в последните седмици. Автора на шестата ще получи специален коледен подарък.
Ако се беше разровил, щеше да намериш и някоя от другите такива. Както някой някъде там написа, форума, както и всяко друго нещо в живота има своите цикли... е цикъла неминуемо съдържа и спадове и донякъде летаргия. Това не е продиктувано от слаб контрол, а от настроението на хората. Не можете да четете нещо, което не е било написано, нали? Ако в момента изтрия всички уж безмислени теми, то тогава няма да има нито една тема, в която да пишете.
Между другото всяка година по това време се получава така и всеки път се мрънка, че контрола бил слаб
Второ, тук си има предостатъчно хора, които да се грижат за форума. Не висим обаче по 24 часа в денонощието тук, все пак каквото правим го правим от ентусиазъм а не по задължение. Ако сме пропуснали някоя тема или постинг, то просто не сме ги видели или пък е имало причина да бъдат оставени. Досещате се, че ако сами си виждате глупавите постинги и коментарите под тях, все ще се осъзнаете, че не си е заслужавало да бъдат прочетени.
Трето. За мен в момента почти всичките нови теми не представляват никакъв интерес. Едни ми се струват тъпи, други пък съдържат информация, която знам или не ми е полезна. Това, че на мен не са ми полезни далеч обаче не значи че за някого те няма да са полезни и интересни. Това взехте ли го впредвид? Все пак всеки си има различна гледна точка, различни виждания, потребности и интереси.
За всеки влак си има пътници, за всяка тема - читатели.
П.С.
Ти не се ли усещаш колко смешен ставаш вече?! Постоянно мрън мрън и все под вола теле търсиш. Да бе, специално се стараем да е възможно най-голям хаоса тука. Как пък все намираш конспирация, все си ощетена жертва и т.н. и т.н.?!
Правя ти последно предупреждение да спреш да се правиш на интересен!
Това е петата такава тема в последните седмици. Автора на шестата ще получи специален коледен подарък.

Ако се беше разровил, щеше да намериш и някоя от другите такива. Както някой някъде там написа, форума, както и всяко друго нещо в живота има своите цикли... е цикъла неминуемо съдържа и спадове и донякъде летаргия. Това не е продиктувано от слаб контрол, а от настроението на хората. Не можете да четете нещо, което не е било написано, нали? Ако в момента изтрия всички уж безмислени теми, то тогава няма да има нито една тема, в която да пишете.

Второ, тук си има предостатъчно хора, които да се грижат за форума. Не висим обаче по 24 часа в денонощието тук, все пак каквото правим го правим от ентусиазъм а не по задължение. Ако сме пропуснали някоя тема или постинг, то просто не сме ги видели или пък е имало причина да бъдат оставени. Досещате се, че ако сами си виждате глупавите постинги и коментарите под тях, все ще се осъзнаете, че не си е заслужавало да бъдат прочетени.
Трето. За мен в момента почти всичките нови теми не представляват никакъв интерес. Едни ми се струват тъпи, други пък съдържат информация, която знам или не ми е полезна. Това, че на мен не са ми полезни далеч обаче не значи че за някого те няма да са полезни и интересни. Това взехте ли го впредвид? Все пак всеки си има различна гледна точка, различни виждания, потребности и интереси.
За всеки влак си има пътници, за всяка тема - читатели.
П.С.
bam-bam написа: явно има заинтересовани да няма ред
Ти не се ли усещаш колко смешен ставаш вече?! Постоянно мрън мрън и все под вола теле търсиш. Да бе, специално се стараем да е възможно най-голям хаоса тука. Как пък все намираш конспирация, все си ощетена жертва и т.н. и т.н.?!
Правя ти последно предупреждение да спреш да се правиш на интересен!
14 мнения
• Страница 1 от 1