дистанционно палене
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- nakata78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60
- Мечтае да кара: x6
дистанционно палене
колеги,от пловдив съм,ако може някой дами каже къде мога да си сложа дистанционно палене най евтино, на е39 с ръчни скорости!е магазина конрад струва 34лв ама май слагането е сложно! а в магазина валкор струва 120 и 80 лв за монтаж искат!струва ми се скъпичко ако някои знае нещо да помага!благодаря предваритвлно!!
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Re: дистанционно палене
80 лева не е скъпо ! Предвид това че трябва да се заобиколи имобилайзера, да се сложат блокировки против запалване на скорост и т.н Почти всяка аларма има дистанционно палене функция. Но никъде няма да ти излезе под 150 лв с поставяне, бъди сигурен.
Тук искат 150 $ за поставяне.
Тук искат 150 $ за поставяне.
- nakata78
- кандидат ентусиаст
-
еми да всичко излиза 200 лв но като се има предвид че модула струва 34 лв монтажа излиза много дебел,пак ако аз им занеса модул няма да искат да го сложат!пак за тези пари четох по други сайтове че има направо аларма с запалване с пейджари да си гледаш кой е около колата и не знам си още кво
- sadex5
- ентусиаст
-
Колега, правиш грешка малко в разсъжденията. Модула даже може да е по евтин, но има системи, които са към него и тяхното свързване не е никак лесно. На първо място имобилайзера, сигнала за запален мотор, антенката и т.н
Ако влезеш във форума на Голфаджийте, там има колкото искаш спецове.
Не вярвам обаче за да спестиш 60 лв да си дадеш колата на квартален аматьор да ти връзва жиците, нали ? И да ти запои кабелите като на китайска веспа. И после да казваш, колеги както карам левия мигач не ми се пуска, а на аварийки колата си е оке, и други такива.
То и крушките на километража на колите са по 20 стотинки,ама смяната им не е лесна
Допълнителните екстри към алармата ги има, но ти имаш оригинална, няма смисъл. За пейджъра е лесно
Имам стаж в алармите, точно на БМВ, и мога да ти кажа, че тази цена е напълно нормална, ако получиш гаранция за труда и настройките и т.н
Мен понеже ми е все студено, но не исках такова палене заради параноята ми
сложих си вебасто....По-скъпия вариант предпочетох.
Ако влезеш във форума на Голфаджийте, там има колкото искаш спецове.
Не вярвам обаче за да спестиш 60 лв да си дадеш колата на квартален аматьор да ти връзва жиците, нали ? И да ти запои кабелите като на китайска веспа. И после да казваш, колеги както карам левия мигач не ми се пуска, а на аварийки колата си е оке, и други такива.
То и крушките на километража на колите са по 20 стотинки,ама смяната им не е лесна

Допълнителните екстри към алармата ги има, но ти имаш оригинална, няма смисъл. За пейджъра е лесно

Имам стаж в алармите, точно на БМВ, и мога да ти кажа, че тази цена е напълно нормална, ако получиш гаранция за труда и настройките и т.н
Мен понеже ми е все студено, но не исках такова палене заради параноята ми

- nakata78
- кандидат ентусиаст
-
ами ще го мисля колега защото за тези пари има много вариянти като това например
http://cgi.ebay.com/SPY-5000m-2-Way-Pag ... 5d299605c5 само трябва да намеря кои да ми го монтира иначе това показва оборотите на колата и вътрешната температура на колата, на пейджъра който е в теб!и много други неща има
http://cgi.ebay.com/SPY-5000m-2-Way-Pag ... 5d299605c5 само трябва да намеря кои да ми го монтира иначе това показва оборотите на колата и вътрешната температура на колата, на пейджъра който е в теб!и много други неща има
- sadex5
- ентусиаст
-
Прав си и ти казах че има всякакви аларми. Е те на тая мога да ти гарантирам, че точно ще си стоиш в пейджъра в ръка, и няма да разбереш каде отива колата. Това е долен ментак. Пейджъра работи ако работи алармата, но ако окъсим алармата за всеки случай, пейджъра няма да покаже нищо. Трябват два независими модула, плюс прекъсване на горивото и защита на предния капак против отваряне.
Казвам ти като електроинженер, иди при някой който разбира от БМВ, винаги се получава иначе проблем, и то скъп. Аз лично не бих се отказал от сериината аларма, заради тази.
Казвам ти като електроинженер, иди при някой който разбира от БМВ, винаги се получава иначе проблем, и то скъп. Аз лично не бих се отказал от сериината аларма, заради тази.
- nakata78
- кандидат ентусиаст
-
аз нямам оргинална аларма колега,мойта е няква слагана,така купих колата,ако си от пловдив кажи къде има добър майстор който може да сложи
- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30
- Мечтае да кара: е30
пак че си намерил някой да ти го сложи , в моя мъничак град никой неиска да ми сложи джажата ... подарък ми е от щатите ама така си сабира праха , наще МАЙСТОРИ не се наемат , страх ги било да не чупят колата. 100 лева му предлагах на единия 

- nakata78
- кандидат ентусиаст
-
еми пални колата и ела до пловдив тука за 80 ще тиа сложът
- sadex5
- ентусиаст
-
Доста съм далеч от Пловдив, а за цените съвсем....Но тези които слагат за 80 лв не бих им дал да свалят кората под таблото даже, но вие си решавате. Казвам го от личен опит за слагане, а после ремонтиране на ел инсталация.
Но пак казвам въпрос на отношение към колата си е ..
Но пак казвам въпрос на отношение към колата си е ..
- ico83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i
тук при нас в Сопот има едно момче което се занимава с аларми и дистанционно палене така че ако имаш интерес мога да го питам но трябва да дойдеш до Сопот
- sadex5
- ентусиаст
-
Има хора, които слагат аларми, има хора които слагат и разбират от БМВ-токове
Вие си решавате кой

- nakata78
- кандидат ентусиаст
-
ами колега питай го колко пара ще иска,не е проблем да дойда само да е добър
- iamatuning
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 525
Колеги внимавайте кой и какво ви слага да не стоите без кола а тя да е в полицията.
- sadex5
- ентусиаст
-
Тоз дето е писал таз статия е бил доста малоумник......Коли фантоми.........
То там е полицията, да не е на някой джандар БМВ то 

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2