Размер на тонколони в купето на Е36-купе 94'?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ваноса да пее одата на радостта
Размер на тонколони в купето на Е36-купе 94'?
Един бърз въпрос? На задната кора 13-ки, а в краката 10-ки ли са тонколоните на купето?
ПП: Ще замоля така скъпите ми "цветни" да оставят темата поне за няколко часа. За да получа отговор, защото ми е спешно и после да правят каквото си мислят там за редно
ПП2: Да използвах търсачката...НЕ даде резултат!
ПП: Ще замоля така скъпите ми "цветни" да оставят темата поне за няколко часа. За да получа отговор, защото ми е спешно и после да правят каквото си мислят там за редно

ПП2: Да използвах търсачката...НЕ даде резултат!
Aim to be the best, live with the rest!

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Re: Размер на тонколони в купето на Е36-купе 94'?
Не беше ли обратното? В краката 13-ки, а на кората 10-ки? Тия в краката са по-големи от тия в оригиналните кутии за кората отзад.

- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
Но все пак има 13-ки и 10-ки нали?

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Или 10ки или 8ци нямам спомен , но отпред са 13
I'm slowly drifting

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
отпред 13-ки, отзад 10-тки... това е.... като 13-ките отпред не могат да бъдат квито и да е.... щото няма място за по-обемисти говорители, като HERTZ HCX130, например.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Ами този HERTZ HCX130 попринцип не е за такива коли , е36 си е за двукомпонентна система , пищялката отделно ... Аз напъхах отпред hertz DSK 130 дето е двукомпонентен и си сложих пиялките в корите на вратите където са си оригиналнои ,а зад нискочестотните говорители даже напъхах филтрите
I'm slowly drifting

- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
Mollov написа:отпред 13-ки, отзад 10-тки... това е.... като 13-ките отпред не могат да бъдат квито и да е.... щото няма място за по-обемисти говорители, като HERTZ HCX130, например.
Благодаря за отговора! Това че Херца не стават значително улесни избора, мерси отново

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
DirtySouth написа:Ами този HERTZ HCX130 попринцип не е за такива коли , е36 си е за двукомпонентна система , пищялката отделно ... Аз напъхах отпред hertz DSK 130 дето е двукомпонентен и си сложих пиялките в корите на вратите където са си оригиналнои ,а зад нискочестотните говорители даже напъхах филтрите
Мен това ми е ясно, взех тоя херц като пример за по-обемист говорител... иначе тая идея за двукомпонентна система е доста добра... аз на задната кора вече си оправих проблема, но предните все още са оригинални.... една такава комбинация от пищяли и среди ще е екстра... само да видим кой hertz ще се сбере (над стандартните).
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Тоя моя hertz свири много хубаво и хората се чудят и си мислят че имам ебати музиките
Вече 3та година го имам и съм доволен ,а отначало ми се свидеха 150 лева да дам за него

I'm slowly drifting

- Huffy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '97 328i '07 335i '90 325i
- Мечтае да кара: жената към летището с еднопосочен билет
аз съм си с оригиналната Hi-Fi система и за заводско изпълнение свири много яко. Все ме карат да им покажа усилвателя и тубата в багажника
а там има само една резервна гума
това беше оффтопик.
За да разбереш със точност размерите аз ползвам този сайт www.crutchfield.com като там има опция да си зададеш каква ти е колата и директно ти казва размерите на предни , задни колони , размерите на ЦД-то или какво може да се събере в таблото. Също така ако си харесаш някой марка и модел , може да прочетеш коментари на вече закупили стоката клиенти. Сайта ми го дадоха докато бях в САЩ и не искам да му правя реклама или да карам някой да пазарува от него. Просто смятам че е от голяма полза. Ако модераторите сметнат че нещо е нередно, моля да ме извините и да изтриете мнението ми

това беше оффтопик.
За да разбереш със точност размерите аз ползвам този сайт www.crutchfield.com като там има опция да си зададеш каква ти е колата и директно ти казва размерите на предни , задни колони , размерите на ЦД-то или какво може да се събере в таблото. Също така ако си харесаш някой марка и модел , може да прочетеш коментари на вече закупили стоката клиенти. Сайта ми го дадоха докато бях в САЩ и не искам да му правя реклама или да карам някой да пазарува от него. Просто смятам че е от голяма полза. Ако модераторите сметнат че нещо е нередно, моля да ме извините и да изтриете мнението ми
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Темата е за подфорума за музика и за това не излиза в търсачката.
11 мнения
• Страница 1 от 1