Сбъднати мечти .. (A LOT OF LARGE PICS)
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Osmicata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 220
Супер яко е вси4ко, Владо! Радвам се искрено за духа ти, братле. Твоята тема накара Роската и Андро да постнат отново, това говори само по себе си.
- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
Мога само да се възхищавам на такива хора като Владо и да му пожелая още много такива успехи занапред.Радвам се много за него.
Niki Lauda
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Дерзай колега!

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Вече си истински лицензиран MASTER OF THE FORCE!
Радвам се,че се върна към този форум, въпреки обидите, които изстреля по него... Надявам се това "умопомрачение" да е преминало и все по-често да споделяш с редовите падуани БМВ изживявания... Поздравления за упоритостта и труда, който си положил! Сега какво следва? Постоянна работа в БМВ като инструктор или...?

Never mistake motion for action...
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
- Sharpshooter
- младши ентусиаст
-
Честито човече.Макар и да не те познавам аз ти се радвам искрено за това което си постигнал.ТИ СИ ЕДИН ВЕЛИК ЧОВЕК

House Music... Extazy is gonna make it allright tonight
- фен на BMW
- кандидат ентусиаст
-
[FF]GODFLESH написа::++![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тотално вече ми е разбита психиката
И мойта ..... ооххх мечти !
Владимир Кирков
- IchoBMW
- Потребител
-
- Кара: 2003 330xd
:)
Искам да подкрепа мнението на Туртурело че ако искаш нещо прекалено много и работиш върху осъществяването на твоята мечта, то тя ще стане реалност рано или късно
Дойдох в Америка преди 1 година и 6 месеца,а от 7 месеца работя в наи добрият автосервиз в града... започнах по пътя на йерархията и сега смело мога да се похваля че съм Асистент Менаджер в Автосеривиза... през времето ми прекарано в сервиза имах големият шанс да тествам доста коли, само ламборгини не е идвало при нас
по късно ще мога да представя и снимков материал на по екзотичните модели
В момента сам на нещо като обучение на работа върху БМВ, Мерцедес, Порше и Джагуар, имам особен интерес кам тях и се надявам савсем скоро да мога безпроблемно да мога да ги обслужвам
Така че момчета, мисля че наистина, имате ли желание, не прекарваите цял ден пред компютрите и да чатите, ами се помъчете да постигнете и вашата цел... мисля че всеки може
повярвайте и вие в себе си 

Дойдох в Америка преди 1 година и 6 месеца,а от 7 месеца работя в наи добрият автосервиз в града... започнах по пътя на йерархията и сега смело мога да се похваля че съм Асистент Менаджер в Автосеривиза... през времето ми прекарано в сервиза имах големият шанс да тествам доста коли, само ламборгини не е идвало при нас

Така че момчета, мисля че наистина, имате ли желание, не прекарваите цял ден пред компютрите и да чатите, ами се помъчете да постигнете и вашата цел... мисля че всеки може

The real power
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Ще си позволя да постна няколко снимки от работното ти място

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
и още една 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- Гост
-
Вече си истински лицензиран MASTER OF THE FORCE! Радвам се,че се върна към този форум, въпреки обидите, които изстреля по него... Надявам се това "умопомрачение" да е преминало и все по-често да споделяш с редовите падуани БМВ изживявания
сега сам убеден вече че имаме доста фанатици на марката .. което може само да ме радва .. самата мисъл че не са малко хората на тая планета толко луди по тая бяло/синя лавина
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3