дневни светлини

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Re: дневни светлини

Мнение от unikalen88 » 10 Ное 2010, 10:40

ganecabul написа:На мен лично Вариант 3 най-много ми допада, но моята кола е от първите 99 год. и не знам дали може да се направи на нея. Ако е възможно, може ли да кажат хората компетентни в това начинание: къде, кой и за колко пари извършва това програмиране? Освен това, има ли опасност нещо да бъде прецакан компа на автомобила от тези външни намеси?

ами и моята е от първите.и в темата бях писал колегите които извършват процедурата да пишат кои са за пла,софия и големите градове и цената също,зада се възползваме ,но уви явно е таина кои са и колко взимат
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5, Е60, Е30
Мечтае да кара: с талон
Детайли за колата: БМВ

Мнение от Se7ven » 10 Ное 2010, 14:58

unikalen88 написа:
ganecabul написа:На мен лично Вариант 3 най-много ми допада, но моята кола е от първите 99 год. и не знам дали може да се направи на нея. Ако е възможно, може ли да кажат хората компетентни в това начинание: къде, кой и за колко пари извършва това програмиране? Освен това, има ли опасност нещо да бъде прецакан компа на автомобила от тези външни намеси?

ами и моята е от първите.и в темата бях писал колегите които извършват процедурата да пишат кои са за пла,софия и големите градове и цената също,зада се възползваме ,но уви явно е таина кои са и колко взимат

Ами не е точно така, там е работата, че хората които извършват тези процедури не са професионалисти и не си изкават хляба с това, за да си публикуват комерсиални обяви и да имат време да отреагират на всеки клиент. А тези, които са професионалисти си работят със стандартните програми (ДИС, ИНПА и др.) и не се задълбочават до такава степен, в което няма лошо и те хляб ядат, пък и нямат това време и желание да седят до 3 ч. посред нощ и да четат руски, американски и английски форум за да откраднат НОУ-ХАУ за подобни екстрички.
Аз лично отговарям на всеки, които ме е питал на л.с. и гледам да дам задоволителен отговор доколкото мога, това мисля, че може да се потвърди от хората питали ме. Така, че моя съвет е пиши на хората, които са писали по темата и са от твоя град и според мен ще се ориентираш кои може да ти помогне, пиши на milennyc например той е от Пловдив и момчето си разбира.
Последна промяна Se7ven на 10 Ное 2010, 19:27, променена общо 1 път

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 10 Ное 2010, 18:28

unikalen88 написа:

Не е тайна колко взимаме и кой го правим...... ние с тебе се познаваме лично ако беше се обадил щях да ти го направя.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 11 Ное 2010, 13:46

да колега аз знам но след като пуснах темата имах 1231231233 листа кои каде го прави това и колко взима,така че за тях би било полезно :lalala:иначе отностно Милен ще му се обадя като имам път към плд
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: квото му падне :)

Мнение от chocaseto85 » 11 Ное 2010, 23:39

здр колеги сори за тапия въпрос ама някой има ли NCS Expert ?и би ли споделил ?:)
Оригинални масла,консумативи и авточасти:)ПРОМО МАСЛА И ФИЛТРИ-
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 3&t=172196

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 15 Ное 2010, 12:50

От вчера благодарение на колегата Se7ven :yes: съм с активирани дълги на %

Вече доста се изписа, но да кажа и аз как седи въпроса:

1. При изкл. фарове на 2-ри контакт светят дългите на % - таблото НЕ свети :yes:
2. При габарит свети габарита и дълги на % - таблото свети
3. При къси светят къси и габарит дългите НЕ светят

Според мен по-добрия вариант за коли с ксенон. Освен всичко изглежда и готино 8)

Доволен :ok:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е 34

Мнение от Munich Machine » 15 Ное 2010, 13:03

unikalen88 написа:от утре е задължително да се кара на светлени,тами мина през акъла да пусна тема.кое според вас е по-добрият варянт за дневни светлени
1-активиране мисля с дис и когато бутона е на фарове и се загаси колата и се изкара клуча без да се гасят фаровете,колата не остава на габарит и при следващо подаване на контакт и палене фаровете отново светват,това е за хора които ги забравят,вкучваш веднъж и си решаваш проблема
2-имаше някакв програма която активираше по желание-къси,дълги и тем подобни и даже се регулираше процентите на светене на крушката-50,60,70 процента и така нататък.
та се пирам кое да активирам,и ако може хората които извършват тази процедура в Пловдив ,приятелси или срещу заплащане да пишат за да може да се възползваме, а може и за останалите градове :wave:

Първият вариант е въведен в новите автомобили, доста е удобен.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G05 xdrive 40i
Мечтае да кара: трезвен

Мнение от S7 » 18 Ное 2010, 19:51

И аз вече съм с активирани дневни светлинки и да ви кажа не виждам как това вреди на ксенона след като само леко примигват при палене а не да угасят и да се палят след това,което е основната причина за изгарянето на крушките.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 19 Ное 2010, 0:04

S7 написа:И аз вече съм с активирани дневни светлинки и да ви кажа не виждам как това вреди на ксенона след като само леко примигват при палене а не да угасят и да се палят след това,което е основната причина за изгарянето на крушките.

ми тва че премигва не съм убеден че е много хубаво,
но и крушките и другите елементи на ксенона се амортизират
и от самите натрупани часове работа

не че някой ще спести или забогатее от тая работа, но теоритично се щади ксенона
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от S7 » 19 Ное 2010, 0:24

Ксенона проблема му е докато загрее газът вътре в крушката след като е загрял можете да си го гасите и пускате колкото пъти искате един след друг,иначе наистина при палене му иде малко шок на баласта :roll:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 19 Ное 2010, 12:37

еми точно де днеска като се качиш 3 пъти в колата и се палне 3 пъти ксенона?

смятам че и сам можеш да си ги сметнеш колко стават за 1 месец или 1 година.
Изображение

...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от S7 » 19 Ное 2010, 13:17

K_Ilkov написа:еми точно де днеска като се качиш 3 пъти в колата и се палне 3 пъти ксенона?

смятам че и сам можеш да си ги сметнеш колко стават за 1 месец или 1 година.

Да не ти пука ако си с китайския ксенон те вече крушките евтини,пък и няма вечни крушки все пак :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от chocaseto85 » 06 Дек 2010, 1:12

здр колеги с нав кодера с какъв кабел работи ?

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 06 Дек 2010, 9:01

chocaseto85 написа:здр колеги с нав кодера с какъв кабел работи ?

С много кабели работи има си собствен, на склада....... зад склада :winky: , после и как да го подкараме и после как да го кракнем :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от chocaseto85 » 06 Дек 2010, 10:03

мерси за точния отговор

ПредишнаСледваща

Назад към E46