Плафони в краката
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-
Плафони в краката
Здравейте,въпроса ми е възможно ли е фабрично да имам плафон само в краката на пасажера,защото от мойта страна при педалите ,нямам?
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-
Re: Плафони в краката
Ами колата е 98 и мисля,че си е фабрично,щото е купе с доста екстри.Ще съм благодарен ,ако някой снима плафона от шофирската страна,къде е точно,щото нищо не мога да го видя никъде,а и няма дупка за него.
Не я ползвате тази търсачка и това си е...
viewtopic.php?f=8&t=123688&hilit=%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%B8

- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-
liloff написа:Не я ползвате тази търсачка и това си е...![]()
Ползваме я,гледал съм я темата,но няма отговор на въпроса ,дали има е36-ци с плафон само на пасежара в краката

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
колега аз имам фабрично на купето плафони в краката, но не мога да го снимам скоро след няколко дни ще кача снимки.
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo
Аз си сложих диодно осветление над педалите и във всичките плафони.Изглежда страхотно,много свежарско.Диодите са на платки по 3 на брой,приятел ми ги даде,а тои ги взел от някой който ги използвал за някакви осветления на дискотеките 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Е това е малко кофти да ползваш неща от дискотеките за колата , защото самата тя става дискотека
Това в кръга на шегата
Иначе по темата аз си взех плафони от жабка на компакт 1към1 са с тези в краката без никви разлики , даже буксата е еднаква , изрезах си корите по фабричните отвори и всичко стана сякаш така е излязла колата ... Така че по вероятно да ти е сложен допълнително , просто махни кората и проследи жиците и ще си каже

Иначе по темата аз си взех плафони от жабка на компакт 1към1 са с тези в краката без никви разлики , даже буксата е еднаква , изрезах си корите по фабричните отвори и всичко стана сякаш така е излязла колата ... Така че по вероятно да ти е сложен допълнително , просто махни кората и проследи жиците и ще си каже
I'm slowly drifting

- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo

майтап ти се струва но изглежда много яко,и предполагам си мислиш че е някаква циганийка но не е така
и тези диоди заедно с платката са колкото картон 1см на 3 см,не е от онея циганските ленти дето си слагат по фаровете

и един + че са нощо като консуматор

На мен не ми е известно да има кола с подсветка от едната страна.
Или са ти сменили кората над педалите (което е трудно, тя е пластмасова), или са сложили нова кора над педалите или просто предния собственик е бил олигофрен и е пуснал само един.
Свали кората под жапката да видиш как е вързано и къде отиват кабелите, заводското изпълнение си личи, че е заводско
Или са ти сменили кората над педалите (което е трудно, тя е пластмасова), или са сложили нова кора над педалите или просто предния собственик е бил олигофрен и е пуснал само един.
Свали кората под жапката да видиш как е вързано и къде отиват кабелите, заводското изпълнение си личи, че е заводско

- tekabg
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xd F11 individual
liloff написа:На мен не ми е известно да има кола с подсветка от едната страна.
Или е искал по-добре да вижда формите на пасажерките

11 мнения
• Страница 1 от 1