хм... кви снимки намерих...
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Ами явно е имало щтото пича си ги плати парите а имаше и "обществено полезен труд". А за мобилния телефон е позволено в повечето щати, но в столицата напр 100 кинта за разговор без hands free и дебнат куките яко...говоренето по мобилен телефон докато караш мисля че е позволено във америка. все още.
за 50те мили над разрешенето- правилото е че ако си 2х позволената скорост- автоматично отиваш във затвора. и след това на съд (което става скъпо). ма 5 бона само за "спийдинг" - такава глоба няма. освен ако не е имало други утежняващи обстоятелства (като например каране със превишена скорост във училищна зона- за това съм чувал че режат глави)... и тн...
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Ngoro написа:а има ли снимка с моментния разход ? не че на някой му пука ама ми е интересно
Стрелката на км. изпълнява тази роля

не мисля че при тези скорости някои гледа разхода... пък и би било глупаво да ти е екрана на това меню... по-скоро трябва да е на екран "ниво на маслото" защото е60 м5 има навика да пробива тръбата за ваноса (дефектна част) и ефекта е загуба на повечето масло на асфалта.. много бързо и много опасно...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Добре де, БМВ нямат ли намерение да го поправят това? Да не земе некой да се изтрепе.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Не знам, но си мисля че ако може да се случи над 250, е възможно да се случи и под (с достатъчно юркане де
)

БИАД Авто-Пазар Тийм
всъщност много от м5-ците им се строши въпросната част преди да са минали 2000км.. и дори не са били натискани- да не говориме за 250км скорости.. дори знам за една дето и се пръса тръбата като работи на място
бмв няма намерение за сега да ги подменя всичките, но е изпратило писмо до всички притежатели във което казват че знаят за проблема и да си гледаш под колата като е паркирана и да си гледаш датчика за маслото като караш и ако видиш проблеми да се отбиеш и да се обадиш на бмв пътна помощ... малко тъпо ама явно ще се занимават само със строшените...

бмв няма намерение за сега да ги подменя всичките, но е изпратило писмо до всички притежатели във което казват че знаят за проблема и да си гледаш под колата като е паркирана и да си гледаш датчика за маслото като караш и ако видиш проблеми да се отбиеш и да се обадиш на бмв пътна помощ... малко тъпо ама явно ще се занимават само със строшените...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Ебахти пичовете.. купил си си кола за 100 000Евро (примерно) и само чакаш кога щи се пръсне в'просната част..
..това е напрао смешно.. 

съвсем точно. те ясно че ще я оправят като гаранционно обслужване, но времето дето ще загуби човек седейки краи пътя, чакайки пътна помощ... после разкъсването на деня като трябва да отидеш до къщи да вземеш друга кола....
офицялното им становище е че процентно много малко коли имат този дефект, затова нямало да ги привикват всичките за смяна...
офицялното им становище е че процентно много малко коли имат този дефект, затова нямало да ги привикват всичките за смяна...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
alx написа:офицялното им становище е че процентно много малко коли имат този дефект, затова нямало да ги привикват всичките за смяна...

А бе баси.. в Амрика се съдят за щяло и нещяло.. не може ли човек да ги осъди за това та да им дойде акъла в главата

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3