Отново! Е30-32? ti , Вайълет... да поразкърша снага..!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Re: Отново! Е30-32?,Вайълет... да поразкърша снага..!
Не се притеснявай колега,всичко с времето ще се оправи.Няма смисъл да си хабиш нервите заради някакъв измамник.Сигурен съм ,че накрая на този филм ,колата ще е с вратите в завоя ,а ти по-щастлив от всякога. 

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Re: Отново! Е30-328,Вайълет... да поразкърша снага..!
deyan-enchev написа:Ако толкова се чудиш за М30 намери liort - Пешо от лозен на ЛС. Виж я колата, с такъв мотор е, повози се и реши как движи е30 с такъв мотор.
Не бих казал че се развърта бавно ама никак
Ше си позволя да онагледя това което пиша за М30 в е30 купе с 2 линка:
1. Сниман от Пешо в колата на щирлиц със не толкова спрелия м20б25 , виж колко изостава: http://vbox7.com/play:f1a8ffec
2. Е ти тука пак С38 пада от е30ската: http://vbox7.com/play:ac12cf57 снима лиорт- пешо в колата на щирлиц м20б25
И една тема да почетеш за М30, скоростни кутии, модели мотори и къде се монтират и с каква конфигурация мотор скорости маховик беше горната е30ска от клиповете.
http://forum.bmwpower-bg.net/viewtopic. ... 1&start=60
М52Б28 или М30Б35 са за мен моторите които влизат в е30 и ти получаваш това което инвестираш.
Първия много добър мотор със страшна динамика, втория готов фабрично за турбо проект, а без него върви повече от първия.
Тая 3.5-ца как лошо падна от на Алекс бабичката с 2.7 с мегата докато не беше настроена добре не е истина, не мога сега да намеря клипчето да ти го пусна да видиш

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колеги , незнам каква е тази М5-ца спрялата ,но ако на Чочо "слипнот-а" колата беше застанала на чертата срещу М30 в Е30 като автомобил в добро техниоческо състояние резултата щеше да е коренно различен
Нали не си вярвате наистина ,че тази Е30-ска е по-бърза от технически изправна ///М5 ?
Георги Пенчев

Нали не си вярвате наистина ,че тази Е30-ска е по-бърза от технически изправна ///М5 ?

Георги Пенчев
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз резултат на драг нема да търся. чакам си отговора за м50то и на един лист съм изписал кво мога да разпродам от м20б25 и да се хвърлям да събирам,щото то сяко нещо има и цена ,ма има и срок. ако след 1г ми излезе с 200лв по-евтино .-ебем ти и цената...
другият момент е ,че тия дърти курти м20 колкото и да е стегнат и да е ревизиран си е на 150г ,а м50то е на 100. та и тва има значение да му се не види.... отделно м50то ще иска още сто неща за преправяне и донагласяне ,за да запее в коша сигурно...
баси в ква дилема влизам ,от една в следваща и няма край. засега само чакам резултата от главата,та поне от нея да хвана някаква ръка с пари обратно ,щото наистина сметам вече до 30лв ,а не както бех почнал в началото -50 лева не са пари и в един момент като се обърнах назад се оказаха много пъти по 50.....
другият момент е ,че тия дърти курти м20 колкото и да е стегнат и да е ревизиран си е на 150г ,а м50то е на 100. та и тва има значение да му се не види.... отделно м50то ще иска още сто неща за преправяне и донагласяне ,за да запее в коша сигурно...
баси в ква дилема влизам ,от една в следваща и няма край. засега само чакам резултата от главата,та поне от нея да хвана някаква ръка с пари обратно ,щото наистина сметам вече до 30лв ,а не както бех почнал в началото -50 лева не са пари и в един момент като се обърнах назад се оказаха много пъти по 50.....
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Питай Явор колко 30ки има с М20 и колко с М50...!

- SKISA
-
-
Bavarcho написа:Питай Явор колко 30ки има с М20 и колко с М50...!
е кво да го питам като през ден съм при него....

изтекоха ми очите вече пети ден чета теми с турбиниране и нетурбиниране на м50ки ,на м20ки и кой какви ядове е имал и до къде е докретал....
- Bavarcho
- Пантерчо
-
SKISA написа:Bavarcho написа:Питай Явор колко 30ки има с М20 и колко с М50...!
е кво да го питам като през ден съм при него....знам колко има. и колата знае колко има ,щото му е у двора... 3 от моторите ми предлага той ,ма некакси от цените ме заболя малко...
![]()
изтекоха ми очите вече пети ден чета теми с турбиниране и нетурбиниране на м50ки ,на м20ки и кой какви ядове е имал и до къде е докретал....
Е...
Явор знае колко струва едно наистина хубаво М20!

- SKISA
-
-
е той знае... ,ма и други знаят и нещо не се уцелваме...
та понеже и аз съм започнал един такъв филм да снимам - доста се чудих какъв двигател да избера м30 2,8 или м30 3,5 щото ги имам и двата- първия е на акулата ми и се води 200+ , другия е от е32 , та се спрях на 3,5 щото 6 месеца събирам мнения и стигнах до извода , че е по-добре от всички м50-ки с разните им алуминиеви щуротии, пък и акулата движи с 280км/ч прои 5900 на оборотомер а изключва на около 7500 та реших да жертвамп 7-цата но м30 си е м30 това е мое мнение
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
аз пък гледам без м20б25 да не оставам...ма знам ли 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
gecata73 написа:та понеже и аз съм започнал един такъв филм да снимам - доста се чудих какъв двигател да избера м30 2,8 или м30 3,5 щото ги имам и двата- първия е на акулата ми и се води 200+ , другия е от е32 , та се спрях на 3,5 щото 6 месеца събирам мнения и стигнах до извода , че е по-добре от всички м50-ки с разните им алуминиеви щуротии, пък и акулата движи с 280км/ч прои 5900 на оборотомер а изключва на около 7500 та реших да жертвамп 7-цата но м30 си е м30 това е мое мнение
Геца.. ти какви са тея цифри където ги пишеш бря?!? Е30-ката която би дигнала 280 би трябвало да е в добро техническо състояние и да има някой неща пипнати по аеродинамиката и т.н. .. иначе е страшно! Аз съм вдигал 250 с един кош дето му беше отрязана задницата и беше с ниски пружини и конита обаче със сток престилка и да ти кажа си беше страшно усещането на тая скорост...всеедно аха аха и да се дигне предницата

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Bavarcho
- Пантерчо
-
Явор написа:аз пък гледам без м20б25 да не оставам...ма знам ли

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
m50 за мен лично
имах м50 минало през няколко е30ски (демек доста беше седяло в червеното
) с чип и маховик вървеше отлично ...огромен кеф е да ходиш на работа с такава кола и на секи завои да си настрани и да неможе да те настигнат доста по нови коли и въобще да не се притесняваш за разхода а по скоро за задните гуми
а турбото си е голяма игра ...мен вече ме е страх да погледна под капака на колата ,че толко пъти ми пада на главата ,че не е истина ... досещаш се какво имам предвид

а турбото си е голяма игра ...мен вече ме е страх да погледна под капака на колата ,че толко пъти ми пада на главата ,че не е истина ... досещаш се какво имам предвид

Последна промяна ///ivanE30 на 10 Ное 2010, 20:27, променена общо 1 път
bedrock city racing
- SKISA
-
-
DirtySouth написа:DirtySouth
Изпратено на: 10 Ное 2010, 19:25
До: SKISA
Съобщение
Скис я кажи сега къде мога да си тунинговам и аз така мотора като твоя че и моето БМВ да поразкърши малко снага
заповядай при мен. много хубави тунинги правя...
Некой хора не преценят правилно ситуацията, прости му, млад е ...