Отново! Е30-32? ti , Вайълет... да поразкърша снага..!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: Отново! Е30-328,Вайълет... да поразкърша снага..!
SKISA написа:......................
Предполагам си му звъннал да го поздравиш за успешната продажба.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ми още не съм ,но мисля да намина като ходя към германия. сигурно нищо няма да стане ,то и там нема как като тука да .....въведа правдата ,но има варианти с документите ,които ми е дал и най-малкото номерата на частите по двигателя да го сплаша с някво дело и да видим кво ще стане... тва ,обаче е некъде в сферата на хари потър и ми е по-важно сега да си подкарам колата.
- SKISA
-
-
нещата почват да клонят или към м20б25 или към м50б25,защото м30 наистина е адски здрав ,но и ги няма хич. чарк за него-трудна работа. вярно е за разтоварването му и за вдигане нагоре е супер. въртящият му момент е убийствен. развъртането ,обаче му е бавно естествено.
да не забравяме и цените на отделните агрегати ,щото тва също не е без значение.
м20б25 -обслужен донякъде без лагерите е 2500лв
има и още едно предложение ,доста по-ниско като цена. с цялостното обслужване ще стъпи на 2000
м50б25 ще дойде с изцяло обслужен на същата цена.
заради разликите в цените нещата още са на кантар...
отделно от това м30б35 ще се наложат преработки по лапи ,захват,преден мост -усилване и други чудесии по тунела и кардана.
не искам да се лишавам от климатика ,а моят не става директно компресора на м50 или м30. ако сложа м50 ще трябва да сменя и компресора ,но вече видях един за продажба във форума.
скоростите не знам пасват ли от е30 м20б25 директно за м50б25....!? съединителят ми е добър и може да не го сменям,но също не знам пасва ли към м50...
да не забравяме и цените на отделните агрегати ,щото тва също не е без значение.
м20б25 -обслужен донякъде без лагерите е 2500лв
има и още едно предложение ,доста по-ниско като цена. с цялостното обслужване ще стъпи на 2000
м50б25 ще дойде с изцяло обслужен на същата цена.
заради разликите в цените нещата още са на кантар...
отделно от това м30б35 ще се наложат преработки по лапи ,захват,преден мост -усилване и други чудесии по тунела и кардана.
не искам да се лишавам от климатика ,а моят не става директно компресора на м50 или м30. ако сложа м50 ще трябва да сменя и компресора ,но вече видях един за продажба във форума.
скоростите не знам пасват ли от е30 м20б25 директно за м50б25....!? съединителят ми е добър и може да не го сменям,но също не знам пасва ли към м50...
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Ако слагаш М50 ще трябва съдинител,скростна кутия,кардан а и мотора ляга на други места!
П.П. Ако ти артиса главата за М20Б25-свиркай!
П.П. Ако ти артиса главата за М20Б25-свиркай!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Как можа да напишеш че М30 се развъртал бавно не знам, голяма неточност, тъкмо другите споменати от теб мотори са по-"меки" ако мога така да се изразя...А пък ако М30-то е от е34 или е32, направо идея си нямаш колко повече чува газтаSKISA написа:нещата почват да клонят или към м20б25 или към м50б25,защото м30 наистина е адски здрав ,но и ги няма хич. чарк за него-трудна работа. вярно е за разтоварването му и за вдигане нагоре е супер. въртящият му момент е убийствен. развъртането ,обаче му е бавно естествено.
...

е21 345 0-402м 12.18

- SKISA
-
-
м30то е от е34. не знам -аз по логика го мисля ,че тоя голем мотор ше се развърти по-бавно,щото сичко вътре тежи повече и по-голема кубатура. знам, че на турбиниране издържа яко ,щото е туч. ма смятам и от гледна точка на поддръжка и прочие.
нищо не пречи да остана и на м20б25 ,но засега цените ме спират само...
от сега се подготвям за надуване с турбина още преди да съм кабил другия мотор. самото турбиниране може и да изчака малко ,щото требват и финанси. не ми се слага "некво" и пак да вися по сервиз. ако ще е -да е.
нищо не пречи да остана и на м20б25 ,но засега цените ме спират само...
от сега се подготвям за надуване с турбина още преди да съм кабил другия мотор. самото турбиниране може и да изчака малко ,щото требват и финанси. не ми се слага "некво" и пак да вися по сервиз. ако ще е -да е.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Не пускайте само голи теории за М30. Пробвайте пък тогава казвайте че се развъртал бавно 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Ако толкова се чудиш за М30 намери liort - Пешо от лозен на ЛС. Виж я колата, с такъв мотор е, повози се и реши как движи е30 с такъв мотор.
Не бих казал че се развърта бавно ама никак
Ше си позволя да онагледя това което пиша за М30 в е30 купе с 2 линка:
1. Сниман от Пешо в колата на щирлиц със не толкова спрелия м20б25 , виж колко изостава: http://vbox7.com/play:f1a8ffec
2. Е ти тука пак С38 пада от е30ската: http://vbox7.com/play:ac12cf57 снима лиорт- пешо в колата на щирлиц м20б25
И една тема да почетеш за М30, скоростни кутии, модели мотори и къде се монтират и с каква конфигурация мотор скорости маховик беше горната е30ска от клиповете.
http://forum.bmwpower-bg.net/viewtopic. ... 1&start=60
М52Б28 или М30Б35 са за мен моторите които влизат в е30 и ти получаваш това което инвестираш.
Първия много добър мотор със страшна динамика, втория готов фабрично за турбо проект, а без него върви повече от първия.
Не бих казал че се развърта бавно ама никак

Ше си позволя да онагледя това което пиша за М30 в е30 купе с 2 линка:
1. Сниман от Пешо в колата на щирлиц със не толкова спрелия м20б25 , виж колко изостава: http://vbox7.com/play:f1a8ffec
2. Е ти тука пак С38 пада от е30ската: http://vbox7.com/play:ac12cf57 снима лиорт- пешо в колата на щирлиц м20б25
И една тема да почетеш за М30, скоростни кутии, модели мотори и къде се монтират и с каква конфигурация мотор скорости маховик беше горната е30ска от клиповете.
http://forum.bmwpower-bg.net/viewtopic. ... 1&start=60
М52Б28 или М30Б35 са за мен моторите които влизат в е30 и ти получаваш това което инвестираш.
Първия много добър мотор със страшна динамика, втория готов фабрично за турбо проект, а без него върви повече от първия.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
Скис знаеш ли що не си чукаме жените на площада? Защото ще минат 100 човека и 100 акъла ще получиш! 

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
според мене решението е взето а ние тука само си умуваме 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- SKISA
-
-
решението не е взето .а си чукам жената на площада ,щото много други са чукали такива жени-мотори и се опитвам да систематизирам мненията и отзивите.....
към момента везните клонят към м50б25 или м20б25. за съжаление единия още чакам отговор ,а другите са ми скъпи.... искам като сложа нещо да го стегна в идеално състояние и да не се занимавам с него скоро. и пак повтарям, че колата не ми трябва за клипчета как бия някой на дръпка ,а за дрифтене и учене по пистите. нямам нужда от голям ряз. с тоя мотор,който се оказа калпав в нея колата вървеше като торпила. 2,7 блок с насипано вътре карантията и 2,5 глава въпреки всички неща ,които видяхме при разглабянето се изстрелваше здраво . ако си го бях карал нищо чудно и до пролетта да се бях возил в него и да го чакам да се пръсне и тогава да мисля за друг ,но вече свирено.
идеята е да не се метна на подобен и скоро пак да го отварям и правя ремонти.... турбинирането ще се случи след съветване с патили и препатили и не след 10 дни. искам да получа пълната информация за вариантите и тогава да взема решение какво да сложа като духалка...
към момента везните клонят към м50б25 или м20б25. за съжаление единия още чакам отговор ,а другите са ми скъпи.... искам като сложа нещо да го стегна в идеално състояние и да не се занимавам с него скоро. и пак повтарям, че колата не ми трябва за клипчета как бия някой на дръпка ,а за дрифтене и учене по пистите. нямам нужда от голям ряз. с тоя мотор,който се оказа калпав в нея колата вървеше като торпила. 2,7 блок с насипано вътре карантията и 2,5 глава въпреки всички неща ,които видяхме при разглабянето се изстрелваше здраво . ако си го бях карал нищо чудно и до пролетта да се бях возил в него и да го чакам да се пръсне и тогава да мисля за друг ,но вече свирено.
идеята е да не се метна на подобен и скоро пак да го отварям и правя ремонти.... турбинирането ще се случи след съветване с патили и препатили и не след 10 дни. искам да получа пълната информация за вариантите и тогава да взема решение какво да сложа като духалка...
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
Мдаа.. усещам филм в много серии!
- SKISA
-
-
апостоле мой,той филма почнА! вече сме след пегледа на първа серия. мислех да е късометражен екшън ,а се оказа многосерийна драма. надявам се да е американски ,та поне в последната серия да е хепиенд ,да има...заживяли щастливо и доволно и се обичали до края на дните си...
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
SKISA написа:апостоле мой,той филма почнА! вече сме след пегледа на първа серия. мислех да е късометражен екшън ,а се оказа многосерийна драма. надявам се да е американски ,та поне в последната серия да е хепиенд ,да има...заживяли щастливо и доволно и се обичали до края на дните си...
Братле, аз съм на 100% сигурен в хепиенда накрая!

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
SKISA написа:айде да се разберем друго.....
чист немец си беше. колата съм я взимал лично,немеца се казва марко дал,говори си перфектно немски,живее в нормална немска къща. на 30г ,имаше още 2 Е30ки-едната кабрио 325,другата купе. около 130 кила,гологлав с много татуировки и разни брънки и железа по муцуната и ушите. приятелката му /или жена/ беше подобна... та хич не беше турчин ,а чист ариец мръсен ,гаден ,и си ме прееба чисто по турски....
Виж сега...не се коси

А и поне моето лично мнение за тия коли е, че ако ти е здраво купето...другото не е важно. Не е като да нямаш възможност, така че ще сложиш друг мотор...а и като гледам къде е колата...Явор поне знае какво да прави...и не е немски турчин

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/