Акумулатор 323ti
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Акумулатор 323ti
по реалоем на 323ti акумулатора е 70ah
и искам да питам може ли да му се сложи 60аh (... понеже имам такъв чисто нов) и дали ще сдаде багажа за 2-3 месеца
П.П. компакта е със всички екстри + усилвател и буфер
и искам да питам може ли да му се сложи 60аh (... понеже имам такъв чисто нов) и дали ще сдаде багажа за 2-3 месеца
П.П. компакта е със всички екстри + усилвател и буфер
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Акумулатор 323ti
За два три месеца няма да го разсипеш чак, но поради това, че е с по малък ампераж има голяма вероятност да не успява да смогва при по големи и продължителни натоварвания.
На практика не е проблем да караш с него вместо да купуваш друг, разбирасе ако мотора на колата е ОК и не се налага да въртиш по 2 минути на всяко палене.
На практика не е проблем да караш с него вместо да купуваш друг, разбирасе ако мотора на колата е ОК и не се налага да въртиш по 2 минути на всяко палене.

- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
няма проблем просто,ако при 70+ ампера ,акумулатора ще изгара да кажем хипотетично 5 години , 60 амперовия ще изкара 3 

6>4
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
ShibinG написа:няма проблем просто,ако при 70+ ампера ,акумулатора ще изгара да кажем хипотетично 5 години , 60 амперовия ще изкара 3
няма такъв филм,аз съм с 60 амперов на "ексайд" с "око" вече повече от 3 години карам,зимата дори при -15/20 не върти много,музика слушам нон стоп даже като спра някъде(на загасен двг),сд-то съм го забравял по цяла нощ

- hakerizanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: compact m51d25
няма проблеми колега. аз съм с 80 амперов на м51 и гледам че го върти на чекрък 

I think things -- and they happen...
- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
hakerizanov написа:няма проблеми колега. аз съм с 80 амперов на м51 и гледам че го върти на чекрък
Да, АМА то на м51 попринцип не изисква ли 80ампера а?
По темата,послушай,колегата VLD от неговите съвети се черпя вече 3 год и не е сгрешил до ден днешен

Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- hakerizanov
- младши ентусиаст
-
arr0gance написа:hakerizanov написа:няма проблеми колега. аз съм с 80 амперов на м51 и гледам че го върти на чекрък
По темата,послушай,колегата VLD от неговите съвети се черпя вече 3 год и не е сгрешил до ден днешен
ами не. стандартно на м51 е 100 амперов и седи в багажника че в коша на двигателя няма място

- arr0gance
- младши ентусиаст
-
hakerizanov написа:arr0gance написа:hakerizanov написа:няма проблеми колега. аз съм с 80 амперов на м51 и гледам че го върти на чекрък
ами не. стандартно на м51 е 100 амперов и седи в багажника че в коша на двигателя няма място
Хъм ами аз до скоро карах оригиналния на 9години акумулатор и нямаше никакви грижи докато не го оставих без киселина,та той беше 85,после питах и в дару и там казаха,че е 85 ама е 400лв......та окей....
п.п то колата ще пали и с 60 амперов (изпробвано и палеше от четвърт,но имаш ли и една кофти свещ и не запали в тоя четвърт си си останАл пред блока),но трябва да се зарежда доста по често защото много хапва точец
п.п2 Original BMW battery, filled 61 21 8 381 754 85AH 1 23.240 kg / 51.235 lb
€153.00 $211.51
п.п3 Да сме точни 61218381754
Описание : АКУМУЛАТОР 85 SS.61212158124
Ед.цена (с ДДС) : 413.23 BGN Живи здрави.
Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
hakerizanov написа:arr0gance написа:hakerizanov написа:няма проблеми колега. аз съм с 80 амперов на м51 и гледам че го върти на чекрък
Колега, я пак погледни дали в коша няма място за акумулатор или просто причината да не е там е друга.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
- hakerizanov
- младши ентусиаст
-
ми на Опел Омега Б акумулатора е отпред. на 3-та серия е отзад. това за 100 амперовите. за е34 и е39 не знам вече. става дума за двигател м51д25 (то друг м51 няма). на 3-ката няма как да се сложи отпред толкоз голям понеже пречат тръбите за климатика/климатроника 

liloff написа:Колеги, колата е Compact! Акумулаторът е отпред!
Луд ли си аз имах 323ти компотче и аклмулатора си беше в багажника бе човек 10000000% съм сигурен защото не веднъж съм давал ток на мондеото на маика ми
аз сега 20 ската 3 та година я карам с 51 ампера колата е седяла 2 месеца миналта зима не палена и после запали от раз може да съм му скасил живота но пък лично мое мнение е по добре 2 пъти по 100 кинта за 6-7-8 години от колкото 1 път 400 и там колкото струва
- arr0gance
- младши ентусиаст
-
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2