Скоростна кутия ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Мариян Георгиев
- Потребител
-
- Кара: IS-ка
Скоростна кутия ?
Здравейте!
Нещо скоростната кутия ми прави чакмаци...По някой път не влиза хубаво на 2ра(рядко),но е много дразнещо.Друго,което забелязвам,е че има вибрации по скоростния лост(не знам дали е нормално,едва ли).По принцип трябва да сменя маслото на скоростната кутия.Ще бъда благодарен някой запознат да ми каже какви са тези симптоми
Благодаря предварително.
Нещо скоростната кутия ми прави чакмаци...По някой път не влиза хубаво на 2ра(рядко),но е много дразнещо.Друго,което забелязвам,е че има вибрации по скоростния лост(не знам дали е нормално,едва ли).По принцип трябва да сменя маслото на скоростната кутия.Ще бъда благодарен някой запознат да ми каже какви са тези симптоми

Благодаря предварително.
Веднъж БМВ,завинаги БМВ!
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Re: Скоростна кутия ?
...само с втората предавка ли влиза трудно?ако е само тя,то най вероятно е износен синхронизатора.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
Борис_Малинов написа:...само с втората предавка ли влиза трудно?ако е само тя,то най вероятно е износен синхронизатора.
+ 1 но си смени маслото първо щом е за смяна, иначе синхронизатора заминава май много често при е36 ...
- SHTILL
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбо дизел
- Мечтае да кара: би-турбо дизел
Мариян Георгиев написа:Здравейте!
Благодаря предварително.
Въпрос-отговор- "По принцип трябва да сменя маслото на скоростната кутия." . Според мен е това, но може и да е от редица други фактори

- Мариян Георгиев
- Потребител
-
- Кара: IS-ка
Ок,колеги.Благодаря много.Да попитам предварително,какви пари е синхронизатора ?
Веднъж БМВ,завинаги БМВ!
5 мнения
• Страница 1 от 1