Фарове-помощ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Фарове-помощ
Колеги помагайте търся си фарове за Е36 седан и се колебая дали да взема нови или втора употреба като втората употреба остават само в краен случай.
Та въпроса ми е кой какви впечатления има от нови фарове понеже само разни кристални какви ли не още намерих вчера, имаше и едни "тип" ЗКВ ама тип а не зкв.Та нека някой ако може да помогне.Благодаря!
Та въпроса ми е кой какви впечатления има от нови фарове понеже само разни кристални какви ли не още намерих вчера, имаше и едни "тип" ЗКВ ама тип а не зкв.Та нека някой ако може да помогне.Благодаря!

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Re: Фарове-помощ
Първо- темата ти е за раздел е36!
Второ- няма по хубаво от чисто нов ОРИГИНАЛЕН фар от към характеристики де... другото е въпрос на вкус.
Трето- ако искаш да светят наистина добре и да си доволен сложи един китайски ксенон за 100лв. 5000К и си свиркай.
Второ- няма по хубаво от чисто нов ОРИГИНАЛЕН фар от към характеристики де... другото е въпрос на вкус.
Трето- ако искаш да светят наистина добре и да си доволен сложи един китайски ксенон за 100лв. 5000К и си свиркай.

- kemakozeE36
-
-
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
За мен най-добрия вариант е оригинални фарове с лупи. Намери някакви запазени и им слагай ксенон.

- kemakozeE36
-
-
Там е проблема, че не мога да намеря читави "Имам хубави фарове, тука малко пукнато, там тва липсва, потат се малко, ма иначе за 200 лв ще ти ги дам" е не мога да разбера кое определя цената на един фар 

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Гледам че доста хора махат предните стъкълца пред лупата, по добре ли свети или само е ефект да приличат на Ин про и ФК депо и др. ?
- kemakozeE36
-
-
не мисля че свети по-добре, а и не изглежда като тези от снимката, аз просто питах дали някой е доволен от подобни фарове защото мога доста тънко да ги взема, а хубави употребявани фарове не мога да намеря

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Това на първата снимка е депо с ейнджъл ейс, поне на визия са добре.
Незнам на каква цена можеш да ги вземеш, но опредлено ще светят добре.
Най-добре хела, ма тя е доста дебела като цена.
Незнам на каква цена можеш да ги вземеш, но опредлено ще светят добре.
Най-добре хела, ма тя е доста дебела като цена.

- kemakozeE36
-
-
точно тези фарове от първата снимка човека ми ги дава за 195 лева комплект с гаранция при цена 335 лв, за хелата съм съгласен, само че наистина е доста солено там и нямам възможност за нови такива. Става въпрос дали DEPO са що-годе читави фарове и има ли смисъл да ги взимам иначе наистина доста добре изглеждат и мисля че
ще отворят колата
щото мойте изглеждат добре , но понеже е удряна и едвам съм им събрал частите заедно , а пък недай си боже дъжд да завали и няма просто такова запотяване. Запечатах ги със силикон, но частично се подобри и пак нищо не се вижда 
ще отворят колата

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Има доста колеги с такива депа, изчакай някой да се включи с коментар за светлината.
Иначе цената 195 е перфектна.
Иначе цената 195 е перфектна.

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
ditko1 написа:Гледам че доста хора махат предните стъкълца пред лупата, по добре ли свети или само е ефект да приличат на Ин про и ФК депо и др. ?
Тези които им махат предните стъкла го правярт с цел да докара ефекта на е46-цовия фар който е чист отвътре. Не свети по добре дори според мен става малко по кофти щото тез стъкълца са направени да насочват светлината по определен начин и едва ли свети по добре без тях.
- Божил|Божилов
- кандидат ентусиаст
-
Колега,сменил съм досега 4 вида фарове,като оригинално колата беше със ZKW-рефлекторен без лупа.След това сложих това DEPO,което е на снимките.Сложих ксенон на късите и дългите 6000К,и мога да кажа,че свети доста прилично(ако го нямаше гадния вграден АЕ щеше да е мн. по добре
)След това сложих обикновенно DEPO с лупи,ЦЦФЛ АЕ+ксенон на късите 6000К.Не бях особенно очарован от ефекта..Сега отново съм на DEPO с лупи без никакви АЕ,с ксенон на 6000К,обаче това се води някакъв друг модел,не знам точно,но свети прилично и съм доволен.Дано да съм бил полезен. 

12 мнения
• Страница 1 от 1