Среден разход на 525D /градско/
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Върпоса е че срещу един хубав Чип 525Д става доста доста бърза като за кола без акциз 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- p0lterguest
- кандидат ентусиаст
-
сс
525bmw написа:Giorceto написа:Върпоса е че срещу един хубав Чип 525Д става доста доста бърза като за кола без акциз
Я светни слепия от къде да взема тоя хубав чип и колко пара идва цялата работа? И рискове има ли?
колегата POWER BOX мисляче има на впредвид
виж в ebay там има квито искаш
мРазим голфЪрчета
Въпреки, че не сме в темата. Giorceto e е много прав... 525д с чип = 530д
.
Power box е най глупавия силов тунинг! Лъжи ЕCUто да подава повече гориво и само това. Колата пуши зверски и харчи повече, и не бих казал че двигатела върви толкова добре както с чип. Т.е. съвсем други данни в ЕCUто- гориво, въздух (налягане на турбото), мометн на изпреварване на впръскването и т.н. За около 300лв. има колеги във форума ги "надуват" така да се каже.

Power box е най глупавия силов тунинг! Лъжи ЕCUто да подава повече гориво и само това. Колата пуши зверски и харчи повече, и не бих казал че двигатела върви толкова добре както с чип. Т.е. съвсем други данни в ЕCUто- гориво, въздух (налягане на турбото), мометн на изпреварване на впръскването и т.н. За около 300лв. има колеги във форума ги "надуват" така да се каже.
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Моята е със стептроник и градско ми харчи 10-11л. като в задръстванията изключвам от скорост,демек на N
- g_ishkitiev
- Потребител
-
- Кара: 525d 2002год.
Re: Среден разход на 525D /градско/
И аз сега оглеждам да си купя една 5ца с тоя мотор - 525D по възможност с чистия комън рейл. Ама тоя разход, който го пишете направо ме плаши
).. в момента карам джип Pajero 2.8тд и ми дава разход 10-11 градско , 9 извънградско.. верно, че при пенсионерско каране. Баща ми кара един мерцедес 220д 97-ма год., той дава разход 6 извънградско , 7-8 градско. Но мен мерцедес не ми харесва.. много скучна кола е. Исках да си купя BMW-то хем да ми е по-ефтино от джипа, хем е по-младежко..
Според мен този разход е доста висок.. Аз се засилих към BMW понеже чувам, че имат доста добри комън рейли , а и отдавна ми се искаше BMW да карам.. ама тоя разход е доста висок
.
C-класата от 2001год нататък с 220cdi и 143коня гори 4.5-5 извънградско , 6-7 градско при нормално каране. Все си мислих мислих, че и BMW-то ще ми гори някъде 6-7
).

Според мен този разход е доста висок.. Аз се засилих към BMW понеже чувам, че имат доста добри комън рейли , а и отдавна ми се искаше BMW да карам.. ама тоя разход е доста висок

C-класата от 2001год нататък с 220cdi и 143коня гори 4.5-5 извънградско , 6-7 градско при нормално каране. Все си мислих мислих, че и BMW-то ще ми гори някъде 6-7

- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Повече 9.5-9.7 градско не качвало без изцепки,колата е ръчка,естествено извънградско е по-малко.За мен разхода е перфектен тъй като преди съм карал V6 бензин.........
g_ishkitiev написа:И аз сега оглеждам да си купя една 5ца с тоя мотор - 525D по възможност с чистия комън рейл. Ама тоя разход, който го пишете направо ме плаши).. в момента карам джип Pajero 2.8тд и ми дава разход 10-11 градско , 9 извънградско.. верно, че при пенсионерско каране. Баща ми кара един мерцедес 220д 97-ма год., той дава разход 6 извънградско , 7-8 градско. Но мен мерцедес не ми харесва.. много скучна кола е. Исках да си купя BMW-то хем да ми е по-ефтино от джипа, хем е по-младежко..
Според мен този разход е доста висок.. Аз се засилих към BMW понеже чувам, че имат доста добри комън рейли , а и отдавна ми се искаше BMW да карам.. ама тоя разход е доста висок.
C-класата от 2001год нататък с 220cdi и 143коня гори 4.5-5 извънградско , 6-7 градско при нормално каране. Все си мислих мислих, че и BMW-то ще ми гори някъде 6-7).
Колега, щом разхода на може би най-икономичния двигател(като изключим 520д) те плаши, по-добре търси другаде. 10л градско в София е повече от перфектно. Аз с моята 20-ка в малък град с 300 зора постигам 9,5-10, теб щом този разход те плаши...
g_ishkitiev написа:И аз сега оглеждам да си купя една 5ца с тоя мотор - 525D по възможност с чистия комън рейл. Ама тоя разход, който го пишете направо ме плаши).. в момента карам джип Pajero 2.8тд и ми дава разход 10-11 градско , 9 извънградско.. верно, че при пенсионерско каране. Баща ми кара един мерцедес 220д 97-ма год., той дава разход 6 извънградско , 7-8 градско. Но мен мерцедес не ми харесва.. много скучна кола е. Исках да си купя BMW-то хем да ми е по-ефтино от джипа, хем е по-младежко..
Според мен този разход е доста висок.. Аз се засилих към BMW понеже чувам, че имат доста добри комън рейли , а и отдавна ми се искаше BMW да карам.. ама тоя разход е доста висок.
C-класата от 2001год нататък с 220cdi и 143коня гори 4.5-5 извънградско , 6-7 градско при нормално каране. Все си мислих мислих, че и BMW-то ще ми гори някъде 6-7).
Колега тва с мерцедеса е мит или някой много те е налъгал. Няма такъв филм макс. разход 7 градско за тея параметри . Двигателите на двете водещи фирми не могат да дават такива големи разлики . Винаги ама винаги градското е давало големи разлики нагоре ( най-тежкия режим е ) в сравнение с извънградско. Разхода зависи от техническото състояние на колата, колко ти е тежък кракът ( индивидуалност при шофиране ), режим на каране ( ако ходиш на работа на 5км стдена караш половината път връщането е същото , ако джиткаш цял ден с колата разхода ще падне сигурация ),мно-о-ого важно за кой град става въпрос щот наистина у софето е страшно ( кат спра и моментния разход отива на безкрайност

- ikatam
- Потребител
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: bmw e60 xd
харчи колкото и сипя
никога нищо не е върнала , по комп. 13л градско с много ама много тежък крак 

- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
ikatam написа: по комп. 13л градско с много ама много тежък крак
И при мен така 13-14л. на състезание в града,нормално 10ка

- simosimisti
- Потребител
-
айде и аз да се включа.. тдс-а от сливен до бургас ми даде 5.8/100 измерено пълно -пълно на бензиностанция, но до магистралата на карнобат като баба с 90км. а от там до бургас 110-120. поне колонката така показа...
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3