Антена е36 таван !! help
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- flawless
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E34
- Мечтае да кара: М3,М5
Антена е36 таван !! help
Здравейте, наскоро си купих 318и е36 95 и покрай другите проблеми обичайни за коли купени от автокъщи имам дупка на тавана за антена залепена с тиксо да не влиза вода.Въпросът ми е дали да закупя "акулска перка" или някаква друга антена.Нямам никаква представа от къде.
Съвети !! ??

There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
- POYO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-65 730D
Re: Антена е36 таван !! help
Влизаш в някой магазин за тЮнинг аксесоари и си взимаш, може и акулка, тя е със двойнолепяща се лепенка мисла, само незнам какъв цвят ще бъде 

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
кофти е.. ако искаш да я махнеш качествено си е доста работа по залепяне и боядисване...
има някакви антени по магазините за аксесоари.. поне да не си с тиксото
има някакви антени по магазините за аксесоари.. поне да не си с тиксото
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
flawless написа:Здравейте, наскоро си купих 318и е36 95 и покрай другите проблеми обичайни за коли купени от автокъщи имам дупка на тавана за антена залепена с тиксо да не влиза вода.Въпросът ми е дали да закупя "акулска перка" или някаква друга антена.Нямам никаква представа от къде.![]()
Съвети !! ??
смехххххххх батко смех
акулка си земи

Извинявам се за спама...но искам да попитам на мойта имам на тавана антена и ми казаха че не е за радиото а за телефон!? Нека запознатите споделят моля

- flawless
- кандидат ентусиаст
-
принципно аз и CD още не съм взел и предполагам че ако искам да хващам радио с CDто ще ми трябва истинска антенка на тавана ..
и си нямам идея от къде се взимат тия аксесоари.. май ще остана на варианта с акулата..
АКО НЯКОЙ ПРОДАВА CD MP3 да пише ЛС .. 

There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
На мен лично тези акулки ли са какво са но са ми много антипатични по добре си намери оригинална антена и слагай иначе много разправия заварки шлайф или пък кит и шлайф накрая боя бе най-добре си купи една оригинлна антенка и си свирукаи
JOGI написа:за телефона е на стъклото, не на тавана
Ха! а майсторчето каза че антената на радиото е на стъклото под реотаните....сигурен ли си на 100% че антената на тавана е за радиото!?
- tekabg
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xd F11 individual
Savy написа:JOGI написа:за телефона е на стъклото, не на тавана
Ха! а майсторчето каза че антената на радиото е на стъклото под реотаните....сигурен ли си на 100% че антената на тавана е за радиото!?
Антената за радиото е залепена на задния джам верикално има две пътечки подобно тези на нагревателите.А антената за телефона на моята кола която е комби е на задния ляв прозорец а на седана се извежда или на тавана или на задния ляв калник поне така е на седана донор с ,който си имах работа.Аз лично не съм виждал антена за телефон , която да е монтирана на задното стъкло с изключение на комбито(заводски си е там).
малко се поомешахте
на тавана антена въобще при е36 не знам да има
за телефона има вариант да е на калника при седан и купе, но принципно е на стъклото горе, нещо такова http://www.mym3.co.uk/images/DSC01414.JPG
а за радиото е на стъклото при нагревателите, но може да е и на калника, автоматична или ръчна. често се среща такава при по-старите. тва за седан, при купето не съм срещал на калника
на тавана антена въобще при е36 не знам да има
за телефона има вариант да е на калника при седан и купе, но принципно е на стъклото горе, нещо такова http://www.mym3.co.uk/images/DSC01414.JPG
а за радиото е на стъклото при нагревателите, но може да е и на калника, автоматична или ръчна. често се среща такава при по-старите. тва за седан, при купето не съм срещал на калника
Добре, а това за какво служи!?

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Колега, flawless, вземи си антенка тип "акулка", но от тези, които са с болт, а не с двойноляпяща глупост.
Една такава антенка струва мах 10лв.
Аз имам антена на тавана. Така купих колата и се оказа че към нея има свързан кабел, на който пише GPS.
Кабела е изведен до под жабката и там си стои навит. Може предишния собственик го е използвал.
е36 оригинално нямат антена на тавана, но е46 има и е точно за GPS сигнал.
Аз имам антена на тавана. Така купих колата и се оказа че към нея има свързан кабел, на който пише GPS.
Кабела е изведен до под жабката и там си стои навит. Може предишния собственик го е използвал.
- flawless
- кандидат ентусиаст
-
bmw325tds написа:Колега, flawless, вземи си антенка тип "акулка", но от тези, които са с болт, а не с двойноляпяща глупост.
благодаря за отговора.. и на другите също поръчах си декоративна да скрия дупката

14 мнения
• Страница 1 от 1