Отново проблем с чистачките
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Отново проблем с чистачките
Първо да отбележа, че изчетох всичко което е възможно да се намери за този проблем!
Та.... БМВ Е36 1992 318 115к.с
Работи само най-бързата степен на чистачките, пръскалките не работят
При мен модулите са при рест педал-а и отгоре едно малко реленце закачено над ръчката за отваряне на капака...и при бушониерата четох, че има един
Пробвах с друго лостче за чистачките(всъщност с 3 различни
) - никакъв ефект
това по-високото "реленце" при бушониерата(посредата се намира горе - долу при релетата) - никакъв ефект
ходих до една морга и намерих същото бмв(318) и при него имаше само тая чудесия под "почиващия крак" без другото модулче горе......пробвах с това от моргата - същата работа
Помагайте щото вече откачам...идва зима кофти е така
Хвърлете малко светлина какво да му правя и евентуално как да разбера кое от всичките е прецакано
Също ако няокй се е сблъсквал по-сериозно с този проблем и е навътре в нещата - бих докарал колата да я види....или някой който има останали такива модулчета....да въртиме с няколко модела...пък дано тръгне накря ,че............

Та.... БМВ Е36 1992 318 115к.с
Работи само най-бързата степен на чистачките, пръскалките не работят
При мен модулите са при рест педал-а и отгоре едно малко реленце закачено над ръчката за отваряне на капака...и при бушониерата четох, че има един
Пробвах с друго лостче за чистачките(всъщност с 3 различни

това по-високото "реленце" при бушониерата(посредата се намира горе - долу при релетата) - никакъв ефект
ходих до една морга и намерих същото бмв(318) и при него имаше само тая чудесия под "почиващия крак" без другото модулче горе......пробвах с това от моргата - същата работа

Помагайте щото вече откачам...идва зима кофти е така
Хвърлете малко светлина какво да му правя и евентуално как да разбера кое от всичките е прецакано
Също ако няокй се е сблъсквал по-сериозно с този проблем и е навътре в нещата - бих докарал колата да я види....или някой който има останали такива модулчета....да въртиме с няколко модела...пък дано тръгне накря ,че............

Re: Отново проблем с чистачките
Не ми светят и светлините за задна -нещо общо с проблема с чистачките?
Някаде четох нещо общо, ама.....
Някаде четох нещо общо, ама.....

- rashko_mladenov
- кандидат ентусиаст
-
Освен на модула за чистачките дамуе станало нещо.
- ts_ber
- Потребител
-
- Кара: е38, 750i
rashko_mladenov написа:Освен на модула за чистачките дамуе станало нещо.
колега провери си модула на чистачките. при мен се намира под пластмасата на почиващич крак. Ако и там няма ефект следва мотора отвън. Аз пробвах и с нови лосчета и с нов модул и накрая си смених мотора на чистачките и работата заспа. поздрави
Когато купих колата имах подобен проблем, но моята е по-нова година и незнам на старите дали всичко е същото.
При мен беше от машинката, която върти самите рамена. Намира се отпред между предното стъкло и двигателя (незнам как по друг начин да го обясня). Много гадно се сваля, тогава ел. техник поправи самото моторче, но сега има доволно количество втора употреба части. Все пак не бързай да купуваш, по-скоро пробвай и ако това е проблема, тогава плащай. Успех.
При мен беше от машинката, която върти самите рамена. Намира се отпред между предното стъкло и двигателя (незнам как по друг начин да го обясня). Много гадно се сваля, тогава ел. техник поправи самото моторче, но сега има доволно количество втора употреба части. Все пак не бързай да купуваш, по-скоро пробвай и ако това е проблема, тогава плащай. Успех.
6 мнения
• Страница 1 от 1