Антена е36 таван !! help

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34
Мечтае да кара: М3,М5

Антена е36 таван !! help

Мнение от flawless » 06 Ное 2010, 11:19

Здравейте, наскоро си купих 318и е36 95 и покрай другите проблеми обичайни за коли купени от автокъщи имам дупка на тавана за антена залепена с тиксо да не влиза вода.Въпросът ми е дали да закупя "акулска перка" или някаква друга антена.Нямам никаква представа от къде. :banghead: :help: Съвети !! ??
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E-65 730D

Re: Антена е36 таван !! help

Мнение от POYO » 06 Ное 2010, 22:01

Влизаш в някой магазин за тЮнинг аксесоари и си взимаш, може и акулка, тя е със двойнолепяща се лепенка мисла, само незнам какъв цвят ще бъде :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 06 Ное 2010, 23:18

кофти е.. ако искаш да я махнеш качествено си е доста работа по залепяне и боядисване...
има някакви антени по магазините за аксесоари.. поне да не си с тиксото
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 07 Ное 2010, 0:41

flawless написа:Здравейте, наскоро си купих 318и е36 95 и покрай другите проблеми обичайни за коли купени от автокъщи имам дупка на тавана за антена залепена с тиксо да не влиза вода.Въпросът ми е дали да закупя "акулска перка" или някаква друга антена.Нямам никаква представа от къде. :banghead: :help: Съвети !! ??

смехххххххх батко смех
акулка си земи
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Savy » 07 Ное 2010, 2:04

Извинявам се за спама...но искам да попитам на мойта имам на тавана антена и ми казаха че не е за радиото а за телефон!? Нека запознатите споделят моля :) :dunno:

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 07 Ное 2010, 4:40

за телефона е на стъклото, не на тавана

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от flawless » 07 Ное 2010, 14:17

принципно аз и CD още не съм взел и предполагам че ако искам да хващам радио с CDто ще ми трябва истинска антенка на тавана .. :bang: и си нямам идея от къде се взимат тия аксесоари.. май ще остана на варианта с акулата.. :OT: АКО НЯКОЙ ПРОДАВА CD MP3 да пише ЛС .. :bchug:
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!

Потребител
Аватар
Кара: е36 320i 97г.

Мнение от Sen7inel » 07 Ное 2010, 20:14

На мен лично тези акулки ли са какво са но са ми много антипатични по добре си намери оригинална антена и слагай иначе много разправия заварки шлайф или пък кит и шлайф накрая боя бе най-добре си купи една оригинлна антенка и си свирукаи

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Savy » 07 Ное 2010, 20:18

JOGI написа:за телефона е на стъклото, не на тавана

Ха! а майсторчето каза че антената на радиото е на стъклото под реотаните....сигурен ли си на 100% че антената на тавана е за радиото!?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530xd F11 individual

Мнение от tekabg » 07 Ное 2010, 21:17

Savy написа:
JOGI написа:за телефона е на стъклото, не на тавана

Ха! а майсторчето каза че антената на радиото е на стъклото под реотаните....сигурен ли си на 100% че антената на тавана е за радиото!?

Антената за радиото е залепена на задния джам верикално има две пътечки подобно тези на нагревателите.А антената за телефона на моята кола която е комби е на задния ляв прозорец а на седана се извежда или на тавана или на задния ляв калник поне така е на седана донор с ,който си имах работа.Аз лично не съм виждал антена за телефон , която да е монтирана на задното стъкло с изключение на комбито(заводски си е там).

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 07 Ное 2010, 22:24

малко се поомешахте
на тавана антена въобще при е36 не знам да има
за телефона има вариант да е на калника при седан и купе, но принципно е на стъклото горе, нещо такова http://www.mym3.co.uk/images/DSC01414.JPG
а за радиото е на стъклото при нагревателите, но може да е и на калника, автоматична или ръчна. често се среща такава при по-старите. тва за седан, при купето не съм срещал на калника

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Savy » 11 Ное 2010, 3:52

Добре, а това за какво служи!? :mhihi: :P
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 11 Ное 2010, 11:26

Колега, flawless, вземи си антенка тип "акулка", но от тези, които са с болт, а не с двойноляпяща глупост.
Една такава антенка струва мах 10лв.

Аз имам антена на тавана. Така купих колата и се оказа че към нея има свързан кабел, на който пише GPS.
Кабела е изведен до под жабката и там си стои навит. Може предишния собственик го е използвал.
е36 оригинално нямат антена на тавана, но е46 има и е точно за GPS сигнал.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от flawless » 11 Ное 2010, 23:01

bmw325tds написа:Колега, flawless, вземи си антенка тип "акулка", но от тези, които са с болт, а не с двойноляпяща глупост.
Една такава антенка струва мах 10лв.

Аз имам антена на тавана. Така купих колата и се оказа че към нея има свързан кабел, на който пише GPS.
Кабела е изведен до под жабката и там си стои навит. Може предишния собственик го е използвал.
е36 оригинално нямат антена на тавана, но е46 има и е точно за GPS сигнал.

благодаря за отговора.. и на другите също поръчах си декоративна да скрия дупката :) :bchug:

Назад към E36