Може ли да се запази фабр. ксенон от норм. фар към angel eye
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- chehut
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d 2000г.
Може ли да се запази фабр. ксенон от норм. фар към angel eye
Здравейте колеги,
Искам да попитам дали е възможно след като имам фабричен ксенон на моята Е39-ка и е с нормалния фар(2000год.), да сложа Angel eyes и да запазя фабричния ксенон, защото чух мнения от приятели, че нямало да стане, но след това чух по-професионално мнение, че е възможно, но трябва да се препрограмира системата за автоматично пускане на фаровете или нещо подобно. Ще съм радостен да чуя и вашето мнение

Благодаря предварително!
Искам да попитам дали е възможно след като имам фабричен ксенон на моята Е39-ка и е с нормалния фар(2000год.), да сложа Angel eyes и да запазя фабричния ксенон, защото чух мнения от приятели, че нямало да стане, но след това чух по-професионално мнение, че е възможно, но трябва да се препрограмира системата за автоматично пускане на фаровете или нещо подобно. Ще съм радостен да чуя и вашето мнение

Благодаря предварително!
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Re: Може ли да се запази фабр. ксенон от норм. фар към angel eye
Доколкото знам не може,тъй като ейнджъла е с Н7,може причината да е друга но не става.
- E36-Power
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i
"Ейнджъла" е с Н7
Доколкото разбирам от колегата той е със оригинален ксенон на крушка D2S (или D2R) и фара е преди фейс.Няма да има никакъв проблем да си сложи CCFL Angel eyes без да преправя каквото и да било, само да е малко сръчен. Тук във форума има теми с описание за поставянето.
Само не разбрах дали става въпрос за смяна на целия фар или само за поставане на Ейнджъл, но дори да сменява фара ксенон-а си е същия.

Доколкото разбирам от колегата той е със оригинален ксенон на крушка D2S (или D2R) и фара е преди фейс.Няма да има никакъв проблем да си сложи CCFL Angel eyes без да преправя каквото и да било, само да е малко сръчен. Тук във форума има теми с описание за поставянето.
Само не разбрах дали става въпрос за смяна на целия фар или само за поставане на Ейнджъл, но дори да сменява фара ксенон-а си е същия.
- chehut
- кандидат ентусиаст
-
Как така да сложа само angel eyes или да сменя фара, това не е ли едно и също нещо?! Т.е. не е ли самия фар с лупите angel eye?! 

- dmxl
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d 05
- Мечтае да кара: F10 M550D
значи до колкото разбирам ти искаш да сложиш фарове от фейслифта,а колегата по горе ти казва че можеш да си сложиш само рингове на твойте си фарове 

- chehut
- кандидат ентусиаст
-
dmxl написа:значи до колкото разбирам ти искаш да сложиш фарове от фейслифта,а колегата по горе ти казва че можеш да си сложиш само рингове на твойте си фарове
Точно това искам

- E36-Power
- кандидат ентусиаст
-
Кое от двете искаш колега. Само напълнихме темата. Поне кажи конкретно какво искаш да направиш, за да ти се отговори коректно.
- chehut
- кандидат ентусиаст
-
E36-Power написа:Кое от двете искаш колега. Само напълнихме темата. Поне кажи конкретно какво искаш да направиш, за да ти се отговори коректно.
Мисля, че съм цитирал даже поста на колегата, какво искам, но някой трябва да прочете...

Искам да сложа фаровете от фейса, но не знам дали ще може да се запази фабричния ксенон при тази подмяна на фаровете!?
- E36-Power
- кандидат ентусиаст
-
Да колега видях , че си го цитирал , но там са упоменати и двете и заради това не ми стана ясно.
Можеш да сложиш фаровете след фейслифт и да си запазиш ксенон-а , но трябва да търсиш фарове фейслифт , които са били със ксенон. На еднаква крушка са D2S. Иначе има фейслифт фарове, които са от първите и са без ксенон, и на Н7 цокъл.
Ще ти се наложи обаче ако сложиш фейс фарове да подмениш буксите само на мигача и на фасонката за "Ейнджъла" , че те не са еднакви с тези на преди фейс. Надявам се да съм бил полезен.
Можеш да сложиш фаровете след фейслифт и да си запазиш ксенон-а , но трябва да търсиш фарове фейслифт , които са били със ксенон. На еднаква крушка са D2S. Иначе има фейслифт фарове, които са от първите и са без ксенон, и на Н7 цокъл.
Ще ти се наложи обаче ако сложиш фейс фарове да подмениш буксите само на мигача и на фасонката за "Ейнджъла" , че те не са еднакви с тези на преди фейс. Надявам се да съм бил полезен.
- chehut
- кандидат ентусиаст
-
E36-Power написа:Да колега видях , че си го цитирал , но там са упоменати и двете и заради това не ми стана ясно.
Много благодаря колега

- Ivailo28
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530DA '99
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/97-00-BM ... ccessories
Такива ти трябват, стига да те устройва цената. Другите от по 150$ не стват за фабричен ксенон.
Такива ти трябват, стига да те устройва цената. Другите от по 150$ не стват за фабричен ксенон.
- chehut
- кандидат ентусиаст
-
Ivailo28 написа:http://cgi.ebay.com/ebaymotors/97-00-BMW-E39-CCFL-ANGEL-HEADLIGHT-XENON-HID-AUTO-LEVEL-_W0QQcmdZViewItemQQfitsZMakeQ3aBMWQQhashZitem230b3116c2QQitemZ150511621826QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories
Мерси колега

- E36-Power
- кандидат ентусиаст
-
Фаровете, които е показал колегата са "реплика" на Hella и са някакво китайско производство. От личен опит знам че не става нищо от тях особено ако им сложиш ксенон. Аз имах такива с цокъл Н7 и бях с ксенон, но за по малко от половин година ми пожълтяха стъклата. Взех си Hella фейслифт със заводски ксенон и нещата заспаха. Колега според мен това е най-истинската работа. По-добре е ако ги намериш без ксенона и да си прехвърлиш твоя на новите фарове, само трябва да са с цокъл D2S.
- chehut
- кандидат ентусиаст
-
Добре, тогава ще търся фейслифтови без ксенон с този цокъл D2S
Благодаря Ви 

14 мнения
• Страница 1 от 1