дрифт училище

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Re: дрифт училище

Мнение от Bavarcho » 01 Ное 2010, 10:56

SKISA написа:мойта идея е че без учене не може. и без практика не може ,ма и да седнеш директно в колата пак не става. и двете неща са нужни и без нито едното не може.моторните спортове са скъпо удоволствие и ако некой си мисли ,че само с 30лв за бензин и "някаква " кола ще стане добър дрифтър се е объркал леко...както за кола и поддръжка ,така и за учене е нужно да се предвидят пари.

:bchug: :yes:
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 01 Ное 2010, 13:40

а ве Павка..стига с тва негативно отношение постоянно :no:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 05 Ное 2010, 3:07

SKISA написа:в грешка сте за ученето ,ма карай....! щом една две коли са по-малко от един курс като пари-давайте по тоя път... :wave: може би е по-меродавно да се попитат момчета тук ,които наистина умеят нещата дали е така са седнали в колите ,завъртели са найсе обиколки и са се оказали научени...

Предполагам ще се съгласиш с мен, че тезата ти се обобщава и с мойто мнение, че можеш да се научиш да караш, ако просто си подготвиш по най-елементарния начин колата и просто караш, караш и пак караш, но това не е неправилния начин, а просто по-дългия и по-трудния! Щото с каране пак става, ама друго си е да ти покаже грешките някой, който е врял и кипял в тия работи. То и зидар можеш да станеш с практика, ама друго си е да те подхване отначало майстора ;)
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 05 Ное 2010, 23:43

ако пак бия на негативизъм,сорка :D
просто момчето се мъчеше като кормува по този начин-да държиш волана в долната му част с две ръце на 90градуса и като прави маневри,си подава геврека от ръка на ръка.а набитата седалка във волана,допълнително му изморяваше лактите!
и други хора го забелязаха как кара и се чудиха,но той казваше,че павел жеков така го е научил :dunno:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 06 Ное 2010, 8:51

аз не смятам ,че жеков е най-добрият учител и мене много ме дразнеше с някои неща от теорията ,но със сигурност ще научи нещо някой ,който си мисли ,че може да кара.
2000лв не знам ква е тая цена.... откакто бях там - да! всички седалки са ми по-напред ... е не набити във волана ,но и не да лежа на тях ,щото наистина ми е по-удобно и се кара по-лесно. и не щото жеков го е казал,а щото така усетих ,че ми е по-добре. а па за волана да не говориме. тва е наистина нещото ,което най-много получих от тоя курс и който не си държи волана правилно и не захваща правилно ще кара бързо ,ама друг път.
който иска да се учи на сбирки-нема лошо ,ма там обикновено щетите са повече от цена на курс. не го рекламирам ,аз едва ли ще отида за друго ниво ,но със сигурност се учи доста.
те понеже всички са се родили таланти за волана и сядат и карат като льоб ,за тва се търсят непрекъснато части по нощите... не че и с учене не може да се треснеш.ма шанса е по-малък.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 08 Ное 2010, 1:14

те понеже всички са се родили таланти за волана и сядат и карат като льоб ,за тва се търсят непрекъснато части по нощите... не че и с учене не може да се треснеш.ма шанса е по-малък.
:confused: :confused: .

Малко са умните хора вече, колега. Всички разбират от всичко. То вече и 5 клас не мой са завърши кат,ората..... напразно мисля обясняваш, надали някой ще те чуе, па камоли да се поучи. Това е останало като материал човешки в милата ни татковина ..... не се хаби. Преди няколко дни и аз се мъчих да обясня с какво съм се сблъскал и кое как се прави - естествено с цел да помогна на колеги, които тепърва ще се сблъскат с това, да не се чудят и да си губят времето /за ремонти става въпрос/ , но като видях кви коментари са написани след моите обяснения, направо се шашнах :shock: То бива, бива, ама ....
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ti
Мечтае да кара: лястовица с рамка

Мнение от Skip_209 » 09 Ное 2010, 1:25

жеков мисля,че имаше и сайт - та както там е написал може с години да караш,и сам да стигнеш до истината с проба-грешка или може някой минал по-този път да ти го покаже :driving:
www.Steroid-X.com
0887 474 880

Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33

Предишна

Назад към E30