относно данък на мпс за Бургас и спиране от движение
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- paxtara
- кандидат ентусиаст
-
относно данък на мпс за Бургас и спиране от движение
намерих една тема но беше заключена така че пускам тая и като рабера колко ми е данака ударете кепенците
значи искам да разбера колко е данака на 316 96год. 102 магарета с катализатор от Бургаски район и колко ще и струва спирането от движение
Питам защото трябва да пратя парите за да направим това упражнение да несе разкарвам и неискам от една страна да се набутам да пратя повече или да пратя по малко защото проверих в доста онлайн калкулатори и все различни суми ми излизат за данака
Благодаря
значи искам да разбера колко е данака на 316 96год. 102 магарета с катализатор от Бургаски район и колко ще и струва спирането от движение
Питам защото трябва да пратя парите за да направим това упражнение да несе разкарвам и неискам от една страна да се набутам да пратя повече или да пратя по малко защото проверих в доста онлайн калкулатори и все различни суми ми излизат за данака
Благодаря
Последна промяна paxtara на 03 Ное 2010, 19:58, променена общо 1 път
BMW
- Nitrowalk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 M5
Re: относно данък на мпс за Бургас и спиране от движение
За данъка колега виж тук - http://www.hemasolutions.com/query.php?id=57 Няма да е много голяма разликата (ако изобщо има )
а спирането от движение е в порядъка на 5-10 лв.
Да уточня цените не са в Бургас.
Пс: а и за катализатора се представяше някъв тест дали е изправен..... не помня вече
а спирането от движение е в порядъка на 5-10 лв.
Да уточня цените не са в Бургас.
Пс: а и за катализатора се представяше някъв тест дали е изправен..... не помня вече

Във Варна е 115лв. за набор 95г. .Няма значение дали си с катализатор или без,над 74кв(както е твоя случай) не играе роля,т.е. не пада с 50%.Преди да стане на 14г. е значително по-висок данъка.Беше 180лв. преди да одъртее 

- paxtara
- кандидат ентусиаст
-
благодаря но пак различни цени няма ли бургазлии да си кажят
BMW
Колко конски сили е колата ? Аз съм с 1.8 115 к.с. , 96 г. взех я април и веднага я регистрирах.Общо взето за 9 месеца ми е 105 лв , предполагам за година ще е около 125 - 130 .Н атвоята ще е по малко щото и са по малко конете но щом са над 101 к.с. пак няма да е под 100 лева ,мисля.
- ФЕРАРИСТ
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по хубави пътища
paxtara написа:благодаря но пак различни цени няма ли бургазлии да си кажят
Към 140 лв плати едно приятелче - по памет казвам, щото бях при него в БС като ходи да го плаща......
добре де то в различните раиони на страната различно ли се кинти... страно
иди в кат там кадето живееш и попитаи
- paxtara
- кандидат ентусиаст
-
Sen7inel написа:добре де то в различните раиони на страната различно ли се кинти... страно
Приятел аз несъм от Бургас от другия край просто имам едно бмв което разкостих и трябва да се спре от движение и да му се плати данака за това питам ако живеех във Бургас до сега да си го бях спрял и д не занимавам форума с глуспости
BMW
8 мнения
• Страница 1 от 1