Съвет за 4 ауспуха
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
Съвет за 4 ауспуха
зех си Мкова броня и искам да извада 4те кюнеца мойта е 525д може ли да ми препоръчате какво да направя или как да стане най-добре ако вече някой се е занимавал с това не да отида при първия арабин и да направи някаква лудница.
Аз знам само 2 варианта но нз кой е по одачен.
1
2
(реже се пишката на оригиналното гърне, прекарва се тръба успоредно по бронята и от нея се вадат пушките)
интересува ме повече технически как ще е по правилно за излизането на газовете не толкова декоративно...
Аз знам само 2 варианта но нз кой е по одачен.
1
2
(реже се пишката на оригиналното гърне, прекарва се тръба успоредно по бронята и от нея се вадат пушките)
интересува ме повече технически как ще е по правилно за излизането на газовете не толкова декоративно...

Последна промяна obi_fix на 03 Ное 2010, 10:45, променена общо 1 път
- chehut
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d 2000г.
Re: Савет за 4 ауспуха
Едно приятелче си извади 4дула и при него беше по същия начин както на снимка 1. На мен самия ми изглежда това по-правилния избор за излизане на газовете. 

- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Re: Съвет за 4 ауспуха
Така като гледам при вариант 1 от едната страна си без гърне, от другата с гърне, което някак няма смисъл. При вариант 2 със сигурност няма да има никаква промяна, тъй като всичко си минава първо през гърнето, а и по-малко снадки/чупки ще имаш. Без гърне ще ги издухва тези шевове на допълнителните тръби периодично.
- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
Според мен най-добре ще бъде ако за дясната страна хванеш единя изходящ кюнец от гърнето и след това му сложиш 2 накрайника, т.е. вариант 2. Не знам само дали така няма да е по-голямо съпротивлението и да има отрицателен ефект.
- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
Ето най-лесният и на подхидиящият начин:

- obi_fix
- младши ентусиаст
-
xcalibur написа:Ето най-лесният и на подхидиящият начин:
колега малко невиждам какво се случва тука ще ми обясниш ли ?
- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
Ами реализиран е вторият вариант. В гърнето е направен още един отвор и от него излиза тръбата за десните накрайници
- chehut
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d 2000г.
xcalibur написа:Ами реализиран е вторият вариант. В гърнето е направен още един отвор и от него излиза тръбата за десните накрайници
В самото гърне или в едната от трабите, които отвеждат вредните газове... защото не се вижда добре

Както и да го направиш, колега, винаги чернилката ше излиза само от единия кюнец, голем ташак е, като го гледаш отзад...
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
ja написа:Както и да го направиш, колега, винаги чернилката ше излиза само от единия кюнец, голем ташак е, като го гледаш отзад...
това ми е ясно и все пак искам да го направя като хората....
каде от гарнето е прекарано траба че найстина нищо не се вижда ?
Като хората става на V-образен двигател или боксер... При редовия винаги ше излиза от единия кюнец.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Абе разконение има ама няма кюнец. А няма, щото нема да е като хората с тоя двигател.
Ама на бензина и да сложиш тръба нема да е фатално щото не пуши като дизела. Тъпото е, че дизелака пуши и ако не е направен фабрично ше си дими от едната тръба и изглежда тъпо.
Ама на бензина и да сложиш тръба нема да е фатално щото не пуши като дизела. Тъпото е, че дизелака пуши и ако не е направен фабрично ше си дими от едната тръба и изглежда тъпо.
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
абе нека дими искам просто така да ги изкарвам че да не затруднявам колата с изкарването на газовете или нещо такова просто искам да се получи лесно просто и правилно.
- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
На моята снимка е пробито гърнето и е изкарана трета тръба от него. Снимката е на е60. При всички положения от левите ще излиза повече дим, защото съпротивлението там е по-малко
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3