Фарове-Смущение
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- loveca1001
- кандидат ентусиаст
-
Фарове-Смущение
Колеги нещо като пусна фаровете и ми се смущава радиото немога да разбера от каде е.Колата ми е с ксенон съмнявам се да е от това се пак несъм единствения .Някои имал ли е такъв проблем.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Re: Фарове-Смущение
трябва да провериш дали е правилно свързано всичко. дали е правилния + и тн
само радиото ли се смущава или самия възпроизвеждан като цяло звук от плеиара ти?
само радиото ли се смущава или самия възпроизвеждан като цяло звук от плеиара ти?
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Ксенона не е оригинален, нали?
Ако е китаец - увий баластите във фолио (алуминиево!) за готвене...без да се смееш!!
После кажи дали има разлика
Ако е китаец - увий баластите във фолио (алуминиево!) за готвене...без да се смееш!!
После кажи дали има разлика

- loveca1001
- кандидат ентусиаст
-
Ксенон за 80 лв. Преди не правеше така само радиото смущава.Мерси колеги утре мисля да пробвам с фолиото да видя как ще е.
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
от ксенона е, пробвай както ти е казал колегата с фолио другият вариант е да не слушаш радио когато си пуснал фаровете може и по професионално стига да ти се дават парички 

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
може и да има друга утечка,провери всичко възможно по колата муз..фарове и т.н..

- kyna
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i E36 M43 '95
- Мечтае да кара: Ново ...
loveca1001 написа:Колеги нещо като пусна фаровете и ми се смущава радиото немога да разбера от каде е.Колата ми е с ксенон съмнявам се да е от това се пак несъм единствения .Някои имал ли е такъв проблем.
И при мен е така - но още не съм решил проблема !
- MRS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318i '95
kyna написа:loveca1001 написа:Колеги нещо като пусна фаровете и ми се смущава радиото немога да разбера от каде е.Колата ми е с ксенон съмнявам се да е от това се пак несъм единствения .Някои имал ли е такъв проблем.
И при мен е така - но още не съм решил проблема !
Не знам дали ще ви помогна,но при мен се оправи със смяна на акумулатора .Преди 3 г. ми изгаряше постоянно "баласта" на десния фар и се появи "паразитен шум" от радиото и плеара.В сервиза ми направиха демонстрация с техен акумулатор и нямаше проблем.Сложих си моя и пак изгоря "баласта".Пробвайте с нов(не наше пройзводство

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
И аз имах подобен проблем. Става с фолио за екранировка, като ефектът е по-добър, ако екранировката се свърже към масата 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
loveca1001 написа:Ксенон за 80 лв. Преди не правеше така само радиото смущава.Мерси колеги утре мисля да пробвам с фолиото да видя как ще е.
Щом преди го е нямало проблема значи проблема е в баластите.
Екранирай и проблема трябва да изчезне:
Nickelback написа:...Става с фолио за екранировка, като ефектът е по-добър, ако екранировката се свърже към масата

- роско бмв gr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: умряло 316 автоматично купе
- Мечтае да кара: lancia HF integrale
- Детайли за колата: умряло 316 купе автоматик
Колега MRS като пишеш че ти 'изгаря' баласта той наистина ли изгаря и го сменяш с нов или като смени акумолатора си работеше същият?
- MRS
- кандидат ентусиаст
-
роско бмв gr написа:Колега MRS като пишеш че ти 'изгаря' баласта той наистина ли изгаря и го сменяш с нов или като смени акумолатора си работеше същият?
Не точно "изгаря", а се поврежда

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
сложи една антена на фаровете и като ги включиш да ти свири добре радиото
.Според мен няма логика , но не знам виж наистина как са вързани ксеноните и дали няма замасяване някъде и провери с мултицет за що иде реч.Даже може и усилвателчето на антената да погледнеш 

kemakozeE36 написа:сложи една антена на фаровете и като ги включиш да ти свири добре радиото.Според мен няма логика , но не знам виж наистина как са вързани ксеноните и дали няма замасяване някъде и провери с мултицет за що иде реч.Даже може и усилвателчето на антената да погледнеш
Що да няма логика Първо може да замасява някъде и съответно да смощава антената на радиото която така и така се явява купето може проблема да идва и от там че ксенона иска доста точец и ако по ред други причини не му достига пак може да доведе до смущения. На мен лично ми изглежда доста логично въпросът е как да се отървеш от проблема когато не знаеш какво точно го причинява
- MRS
- кандидат ентусиаст
-
Sen7inel написа:kemakozeE36 написа:сложи една антена на фаровете и като ги включиш да ти свири добре радиото.Според мен няма логика , но не знам виж наистина как са вързани ксеноните и дали няма замасяване някъде и провери с мултицет за що иде реч.Даже може и усилвателчето на антената да погледнеш
Що да няма логика Първо може да замасява някъде и съответно да смощава антената на радиото която така и така се явява купето може проблема да идва и от там че ксенона иска доста точец и ако по ред други причини не му достига пак може да доведе до смущения. На мен лично ми изглежда доста логично въпросът е как да се отървеш от проблема когато не знаеш какво точно го причинява

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2