Добавка за бензин и нещо повече
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- lop_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318i м40 R.I.P:( е36 320и м52
- Мечтае да кара: x5 или е36 кабрио
Re: Добавка за бензин и нещо повече
Само от Лукойл зареждам 95 с добавка на хелиус .Колата е м40б18
.По принцип зареждам постоянно по 20 лева и слагам от малката разфасoвка на добавката.Да ви кажа ненамирам някаква разлика със и без добавка.Наскоро ми се наложи да свалям входящите колектори(и двата за да смения темп.датчици)и се виждаха клапаните .какво да ви кажа целите бяха покрите от нагар ,а карам с добавка от 2 год.Зареждал съм от шел 95 както и 95 випалар но нещо самия бензин не е както трябва и се чуди дали да тругне или да забие и да спре
. Наскоро ми се наложи да зареждам по спешност от петрол на Пазарджишко шосе ,но повече няма да направя тази грешка.Светеше ми лампата за резервата и викам чакай да сипя от там(все пак съм чел хубави коментари от вас за петрола).само зареждам и тръгвам и си виикам брей тази кола май тръгна повече да върви и както си го викам и ми се наложи да изпреваря и какво се оказа ,че неще да ускорява и е станала много мудна.Докато се прибера до пловдив и светна лампата отново на резервата.както и да е оказа се подплавака дава грешна информация.започнах да си заареждам от лукойла и всичко се оправи.По принцип зареждам от лукойла който е на СПС до метро или във смирненски посока пещерско шосе става въпрос за Пловдив.

може всичко да е ,да ама не е бмв 

- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
95 v power oy shell i sym dovolen
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- balcanbas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 528i;ML320;E46CI B28TU
- Мечтае да кара: F10
Ще ви дам , една статистика за кола 318 М40 ШЕЛ 95 макс скорост 185 , ШЕЛ 100 РЕЙСИНГ - 210 КМ , след 100 октана на шел ,сипах 98 на лукойл ,имах чувство ,че колата е спряла ... градско колата ми харчи с близо 1 литър по малко , мн по маневрена е ,като цяло звука и работата на двигателят се променят ... До морето я карах със средна скорост 160 км , даде ми разход 8.5 !!! Скъсах я от каране с 95 разхода е 10
... Така ,че ШЕЛ РЕЙСИНГ е една мн. добра инвестиция в колата .... Да не говорим за завоите -- как се върти ,кат 328
...........

- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Все повече ме изкушавате с тоя ШЕЛ 100 Рейсинг....... тая седмица като изгоря 100 октановия от Еко ще го пробвам... ако върви осезаемо по-добре колата-парите нямат значение

- courage
- Потребител
-
- Кара: ше is
И аз от 2 седмици пробвах 98цата на Лукойл и съм страшно доволен. Като за начало разхода ми падна много от 13 и нещо (95 от ОМВ) - на 11 и малко.
Другото нещо от което съм доста доволен е, че с 95 колата почна от скоро да ми гасне - като я вкарам в обороти и после изключа от скорост стрелката на оборотомера се тръшва на 0-лата
Разбира се оказа се, че ламбдата не бачка както трябва ..., но въпроса беше, че от 98-цата на Лукойл ми се стабилизира колата и не гасне сега. Остава да сменя ламбдата тия дни и 
Другото нещо от което съм доста доволен е, че с 95 колата почна от скоро да ми гасне - като я вкарам в обороти и после изключа от скорост стрелката на оборотомера се тръшва на 0-лата

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2