Проблем със фаровете и още нещо....
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със фаровете и още нещо....
Здравейте колеги,имам проблем с фаровете на една Е39,при демонтаж се скършиха пластините за регулиране ,в форума открих информация за тях но имам трудности да ги закупя.Аз сам от Бургас ,където и да питам за тези елементи:
не могат да ми помогнат.Ако можете да ме насочите към някои дистрибутор на тези части в региона, ще сам ви благодарен .Попаднах и на една тема където предлагаха само лупи за късите светлини (за монтиране в стандартен фар Hella без ксенон),въпроса ми е възможна ли е тази маниполация и ако случайно става към кого трябва да се обърна.Мерси предварително за коментарите.Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Radoslav_BMW525TDS
- Потребител
-
- Кара: BMW 525DTS 1997
- Мечтае да кара: BMW 530D 2002
Re: Проблем със фаровете и още нещо....
Здравей, колега, тук ще намериш информация по твоя въпрос http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=164097 Комплектът за един фар струва 47лв. На мен ми се стори СУПЕР МНОГО ПАРИ за такива дреболии и си ги ремонтирах без тях. Без пари това което сътворих си е направо върха. 

BMW525TDS
Бова Кар , на 5-и км при Стоян или Елит Кар с/у Краставицата

Мерси колеги, а за поправка или лепене не може и дума да става ,водачите станаха на сол .А за лупите има ли нещо вярно или са глупости.
- E36-Power
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i
Radoslav_BMW525TDS написа:Здравей, колега, тук ще намериш информация по твоя въпрос viewtopic.php?t=164097 Комплектът за един фар струва 47лв. На мен ми се стори СУПЕР МНОГО ПАРИ за такива дреболии и си ги ремонтирах без тях. Без пари това което сътворих си е направо върха.
Това което си посочил е ремонтен комплект за фейслифт фарове, а на колегата са преди фейса. Такива съм подменил на доста Е39-ки. Бяха 22-23 лв за фар, а сега са 33.50 за фар. Аз ги взимам принципно от Ауто+. Можеш ли да покажеш или обясниш как си поправил твойте. Аз съм с фейслифт фарове и прежалих 100 лв и си взех от тези , които ти си посочил. Доста болно място им е това на Е39.
Аз моя ремонтен комплект си го взех от колегата lavitan.Много съм доволен.Прати ми ги с ЕКОНТ. 

6 мнения
• Страница 1 от 1