Спортни седалки

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Спортни седалки или ДА(т.е. НЕ)?

Твърдо ДА
30
38%
ДА
12
15%
или ДА
1
1%
Твърдо или ДА
1
1%
Немога да отговоря
5
6%
Не ме занимавай с глупости
31
39%

Общо гласове : 80

Аватар

:)

Мнение от HAMANN » 12 Дек 2005, 1:20

Карай бе. Остави ги. Че не само по интернет ми и по това колко си бил регистриран във форума. :))

Ама аз не се сърдя. Като се прибера може да се присъединим с теб на една тяхна сбирка поне да ни запознаят. :)

П.С.:
Че какво им има на пясъчниците. Поне ще си направя замък. :)
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 89 BMW 320i
Мечтае да кара: E 30 M3 EVO ///

Re: :)

Мнение от нино » 12 Дек 2005, 17:02

HAMANN написа:Карай бе. Остави ги. Че не само по интернет ми и по това колко си бил регистриран във форума. :))

Ама аз не се сърдя. Като се прибера може да се присъединим с теб на една тяхна сбирка поне да ни запознаят. :)

Няма смисъл, аз ходих няколко пъти но никой не дойде да каже здравей Нино аз съм...
А за спортните седалки отговорът ми е да но за къси разстояния.
INTERSCAN RALLY TEAM

Аватар

Мнение от HAMANN » 12 Дек 2005, 17:07

Е аз ако ги слагам, няма да ги махам въобще. Един път инсталирани там ще си останат. Пътувам страшно много, но пък и във всеки един момент съм на пистата. :)

Тези, които ме познават знаят как е при мен. :)

Аз като говоря за спорни седалки, не говоря за стандартните спортни на BMW, а за седалка тип ЛЕГЕН.

На мен най-вече ми трябват за дрифт, понеже по време на дрифта, колата най-много се осешта с раменете, а когато си в обикновенна седалка трудно се усеща, понеже с колата се движиш и ти. :)
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 89 BMW 320i
Мечтае да кара: E 30 M3 EVO ///

Мнение от нино » 12 Дек 2005, 17:18

Слагай и карай :D
INTERSCAN RALLY TEAM

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 12 Дек 2005, 17:28

Ще ти излязат хемороиди всяка седмица софия-сливен сливен-софия :mhihi:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

ВЕТЕРАНЪТ
Аватар

Мнение от roko » 12 Дек 2005, 17:36

спортна седалка... 8)
аз от две години са 'мъча'със sparco в колата ми,като за една година имам около 70000км.Моето усещане е ,че тежеста на тялото се разпределя 'някак си'по цялата седалка а не само върху седалищната част.(може би звучи наивно и нереално,но такова ми е усещането)т.е за дълго пътуване според мен този тип седалка(стига да ти е удобна и да ти е по размер)е нещо уникално.А за каране,не за возене...не бих си сложил друга.Е ,ако имам късмет и си купя Е39(боже колко ми се иска)няма да е стилно да я карам със sparco,но на черната ми сепия и ходи :uups:
относно анкетата=ЗА
http://img190.imageshack.us/i/rokopodpis.mp4/...шофирай разумно
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби

Аватар

Мнение от HAMANN » 12 Дек 2005, 20:49

roko написа:спортна седалка... 8)
аз от две години са 'мъча'със sparco в колата ми,като за една година имам около 70000км.Моето усещане е ,че тежеста на тялото се разпределя 'някак си'по цялата седалка а не само върху седалищната част.(може би звучи наивно и нереално,но такова ми е усещането)т.е за дълго пътуване според мен този тип седалка(стига да ти е удобна и да ти е по размер)е нещо уникално.А за каране,не за возене...не бих си сложил друга.Е ,ако имам късмет и си купя Е39(боже колко ми се иска)няма да е стилно да я карам със sparco,но на черната ми сепия и ходи :uups:
относно анкетата=ЗА

SPARCO, ама кой модел? Извинявам се за отклонението. :) Аз съм се спрял на SIENA, но само ако ще купувам от SPARCO, ако е от БГ каквото излезе. :)

Ето и линк за тези който искат да я видят. http://www.sparco.it/catalogo/PubHomePa ... Lingua=ENG

Липсват и само 4 точкови колани. :)

Търся и купувам и колани и седалки - 2 броя. :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E34

Мнение от Breyton » 13 Дек 2005, 11:23

А тези които искат да си я купят могат да го напрвят от нас,струва 1015лв. :winky:

Имаме и по евтини за които ще има коледно намаление.

http://www.redline-tuning.com/info.php?id=5&m=Интериор&c=2&p=27

Предишна

Назад към Основен Форум