Въпрос за една бивша 28ца..

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30 (:
Мечтае да кара: е30 turbo

Въпрос за една бивша 28ца..

Мнение от japana » 30 Окт 2010, 23:32

Здравейте Колеги! Незнам дали му е тук мястото,но искам да питам тъй като ми се счупи колата и съм го решил да не я правя а да я продам как да я продам дали на части или цялата :paranoid:

Колата Беше.. 328и е36 97ма година Нов внос от Англия с десен волан Всичко си му е наред по колата само дет вече няма двигател тъй като се счупи...!Колата е регистрирана преди около 2 месеца! Ето и няколко снимки... :confused: Утре ако имам време ще направя Снимки от вътре..!
Продавам E36 328i на части... viewtopic.php?f=134&t=314520

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: Въпрос за една бивша 28ца..

Мнение от LiTtLeRoCk » 30 Окт 2010, 23:42

Какво му стана на двигателя,че да махаш цялата кола.

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 30 Окт 2010, 23:46

ами...в единия случай колегите от теб ще си купуват части, в другия случай от някой колега, който изкупува такива BMW-та. ;)
направи си груба сметка колко парички би могъл да вземеш на части, като имаш впредвид че повечето неща веднага отлитат, а други ще висят с месеци и сам прецени кое е по-удачно за теб.

няма ли вариант да се отремонтира двигателя, или е дебела работата много?
virtue and tranquillity

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от japana » 30 Окт 2010, 23:59

Еми мисля,че ще ми струва дебело..!
Цялата работа се получи,че една неделя отидох... на илинеци да подрифта... дрифтих си по едно време спрях малко и оставих колата да си работи да се нормализира след около 1 мин тръгнах тамън да се завъртя и изгасна помсилих че съм изтървал съединителя нщо пробвам да я запаля и не иска...викам пфу кво стана тук бе! и изведжъж гледам зад мен яко бял дим!слизам и от ауспуха изкарваше яко бял дим с налягане и тва беше не съм я пробвал даже да я паля..! :cry: :cry: :cry:
и като разглобих двигателя пъро още като махнах капака и яко вода имаше на всекъде! казах си бая грозна гледка ще е Радиатора беше надул яко! Стигнах вече и до главата :cry: когато я махнах какво да видя в Буталото на 6тия цилиндър имаше Дупка и едно парче от клапана... та клапана се е счупил паднал в буталото направил е дупка в него и най-лошото спукал е блока :cry:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тук там

Мнение от азззз » 31 Окт 2010, 3:20

не съм и предполагал,че така може да умре двигател,камоли пък на 28ца.май як дрифт е бил или на двигателя просто си му е било време. :confused:
като гледам нямаш някакви М-елементи по колата,които да се разпродадат веднага.та моя съвет е обяви и една ценичка за цялата и ако в рамките на 2 седмици примерно,никой не прояви инетерес я почвай на части.за което си трябват нерви,време и най вече двор.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 31 Окт 2010, 3:23

Няма страшно,още няколко 28ци и ш са научиш да дрифтиш... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 323CI
Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове

Мнение от vankatagsi » 31 Окт 2010, 9:57

japana написа:Еми мисля,че ще ми струва дебело..!
Цялата работа се получи,че една неделя отидох... на илинеци да подрифта... дрифтих си по едно време спрях малко и оставих колата да си работи да се нормализира след около 1 мин тръгнах тамън да се завъртя и изгасна помсилих че съм изтървал съединителя нщо пробвам да я запаля и не иска...викам пфу кво стана тук бе! и изведжъж гледам зад мен яко бял дим!слизам и от ауспуха изкарваше яко бял дим с налягане и тва беше не съм я пробвал даже да я паля..! :cry: :cry: :cry:
и като разглобих двигателя пъро още като махнах капака и яко вода имаше на всекъде! казах си бая грозна гледка ще е Радиатора беше надул яко! Стигнах вече и до главата :cry: когато я махнах какво да видя в Буталото на 6тия цилиндър имаше Дупка и едно парче от клапана... та клапана се е счупил паднал в буталото направил е дупка в него и най-лошото спукал е блока :cry:

И аз бях на илиенци когато се счупи колата.Грозна гледна беше, не съм вярвал че бмв може да се уплаши от малко ръчка, но факт! Пък може и да си е тръгнал от преди..
Питай колко пара могат да ти дадат за нея цяла тук по форума, ако не ако имаш празвн двор я разглабяй,ама да знаеш че половината части ще се точат много време, разправия си е.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от japana » 31 Окт 2010, 13:16

Нямам никва представа кви пари да я пусна... Иначе в двор съм няма да ми е проблем да поседи колата :) Ето и кво стана...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 31 Окт 2010, 13:44

Той от ръчка не се плаши, плаши се от мърлява поддръжка, каквато явно е била преди да я купиш. И да я правиш и да я продадеш все ще си набутан, М елементи, които да струват повече пари аз не виждам, освен праговете и спойлера и те не са точно М и не струват кой знае какво, а от останалите неща няма да изкараш особено много.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 31 Окт 2010, 13:48

Ако питаш мене сложи я настрана, събери някви пари за необорудван двигател сменяй и готово, иначе я продай цяла защото на части ще чакаш адски много

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 31 Окт 2010, 14:04

Цялата я продавай,макар и за ниска цена,то едно ценно е имало в тая кола мотора,а и като се има предвид че е с десен волан...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 31 Окт 2010, 21:04

азззз написа:не съм и предполагал,че така може да умре двигател,камоли пък на 28ца.май як дрифт е бил или на двигателя просто си му е било време. :confused:
като гледам нямаш някакви М-елементи по колата,които да се разпродадат веднага.та моя съвет е обяви и една ценичка за цялата и ако в рамките на 2 седмици примерно,никой не прояви инетерес я почвай на части.за което си трябват нерви,време и най вече двор.

Ми то мисля това са най-кекавите мотори в Е36 М52 и М40 ?
I'm slowly drifting
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 31 Окт 2010, 21:21

Кекави мотори няма, има немърливи собственици. ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 31 Окт 2010, 21:22

Бе и ти си прав , но аз както си подържах моето м42 ако беше м52 нямаше да е живо вече 5 години в БГ гаранция
I'm slowly drifting
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 31 Окт 2010, 21:28

Така е, има мотори които търпят какви ли не неща, но и те не са същите като това, което трябва да са като са поддържани.
Изображение

Следваща

Назад към E36