Проблем с централното и плафоните

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с централното и плафоните

Мнение от mazaloto442 » 28 Окт 2010, 20:39

Здравейте,искам да попитам дали някой е имал такъв проблем или дали може някой да ми помогне да го оправя?
Става въпрос за това , че не ми работят плафоните в купето на колата когато отварям вратата(когато ги пусна ръчно от копчето си светят) , а също така не ми работи и централното заключване.Колата е 91-година , внос от Италия е 1.8 бензин с 5 врати.На багажника плафона си работи.Имам аларма с която си доиде колата от чужбина.Не заключва колата.Авариините също не се задеистват да сигнализират при пускане на алармата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: E36 coupe 318is ex
E36 coupe 328i ex
E46 touring 320d ex
E90 325i

Re: Проблем с централното и плафоните

Мнение от kokoshkite » 29 Окт 2010, 22:41

Колега прегледай бушоните първо .
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Fed » 30 Окт 2010, 10:34

При мен положението беше подобно. Централното се оказа, че не работи, поради изгорял бушон. Сега алармата започва да свири всеки път, когато запаля колата, без да мога да я изключа. Ужас просто :)

Потребител
Аватар
Кара: 3 букви за душата3 знака на съдбата
Мечтае да кара: на керосин
Детайли за колата: Смръщена,четириока,четириврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Мнение от belqzaniq_tatko » 30 Окт 2010, 18:22

И аз имам същия проблем с централното. Предпазителите са здрави, и ЦЗ не е вързано към алармата.Не можах да намеря модула за ЦЗ.До машинките отива 12в. Може ли да ми кажете 10те кабела които отиват в машинката, кой за какво е :))
PS Колата е 91 година 320I
Обороти за смазване и скорост за охлаждане.
Предното предаване е като жена без цици-пак върши работа,ама няма кеф.
БМВ-то е като жената-харчи много,ама поне не мрънка и е по красиво.

Потребител
Аватар

Мнение от mazaloto » 02 Ное 2010, 12:53

Колеги бушоните са си здрави.Плафоните светят когато ги пускам ръчно от копчето.С ключа съм пробвал да заключа колата като го завъртам докрай надясно но пак се заключва само шофьорската врата.

Потребител
Аватар
Кара: е36 320i 97г.

Мнение от Sen7inel » 06 Ное 2010, 2:31

Въобще няма да съм от помощ но централното няма ли си нещо от сорта на някакво управление да не би то да е здало багажа. Но това не обеснява плафоните защото те трябва да светна при отворена врата освен проблема да е комплексен. Или за всичко да е виновна алармата... Дано се оправиш колега

Назад към E36