Зануляване на сервиз през навигацията
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Зануляване на сервиз през навигацията
Колеги направих сервиз на колата и всеки път като запалвам и ми пише че трябва данаправя сервиз...откъде се занулява тая хуйня?
Някой ми спомена че само с компютър ама се си мисля че и през навигацията става
Някой ми спомена че само с компютър ама се си мисля че и през навигацията става
Re: Зануляване на сервиз през навигацията
аз съм го правил на е90 без навито. с навито не ми се е налагало още да пробвам. ако те интересува как става без навито, ще ти кажа. мисля че имаше такава тема, как се влиза в скрито меню. от там си ресетваш каквото си искаш.
Да бе тва с скритото меню съм го чувал и го пробвах ама не става...незнам дали говорим за едно и също но май говориш за това където ти е мигача и го натискаш навътре нали?
Излиза ми филтъра че трябва да го сменям....другите ми пише че са ок...а съм сменил всичко
Излиза ми филтъра че трябва да го сменям....другите ми пише че са ок...а съм сменил всичко
да за същото нещо говорим. пробвай да занулиш само филъра. не би трябвало да е проблем.
дават по някой път проблем спирачките, когато не се смени и датчика, дава на късо, ама с филтъра...
даже не знам за кой филтър говориш, па пробвай само него.
дават по някой път проблем спирачките, когато не се смени и датчика, дава на късо, ама с филтъра...
даже не знам за кой филтър говориш, па пробвай само него.
E проблема е че нещо не ми се отдава да вляза в това меню.
Като вляза и ми искарва само да сменя часовника и още нещо беше...
То нали първо се вдига или сваля перцето което е и после се натиска отстрани?
Обясни ми какво точно се прави
Като вляза и ми искарва само да сменя часовника и още нещо беше...
То нали първо се вдига или сваля перцето което е и после се натиска отстрани?
Обясни ми какво точно се прави

ти говориш за обикновеното меню. за да влезеш в скритото, вкарваш ключа, натискаш старт без да натискаш съединител, и изчакай да се появи сервиз иконката. когато тя се появи натискаш и държиш бутона за зануляването на дневните километри. държиш го 10ина секунди, първо минава предупредителен труъгълник, и като се появи масълце, пускаш. отиваш на меню 19, там вкарваш кода за да отключиш менюто, кода получаваш като събереш всичките цифри от 7те знака на ВИНа. отключваш и вече ресетваш каквото изкаш. честно не съм го правил отдавна и е възможно реалните стъпки да се различават от написаното.
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
на колеги им се е случвало да не могат да го направят през таблото,на компютър няма проблеми,даже мин седмица на една единичка го правих 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
BMW120 написа:Пак не става да го ева
Да, защото не трябва да натискаш бутона за дневния километраж по време на изписване на "Service", ами трябва да го изчакаш да изгасне и да ти покаже часовника... тогава натискаш дневния и го задържаш... ще ти нулира (уж) показанието за километрите, но след няколко секунди ще ти покаже колкото са били... ще видиш и триъгълника и след 1-2 сек. ще видиш и чайника.
Значи задържам докато се появи сервиз изчаквам да се покаже пак часовника и тогава натискам тва са зануляването на километража така ли?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s

Не знам кое не е ясно..... даваш на контакт 2 т.е. натискаш бутона за палене без да държиш спирачката (че като си автомат и ще запали), ИЗЧАКВАШ да ИЗПИШЕ Service и ИЗЧАКВАШ да изчезне надписа SERVICE... натискаш бутона за нулиране на дневния пробег и го задържаш.... след няколко секунди ще ти покаже чайника - вече си в сервизното меню.
14 мнения
• Страница 1 от 1